Online hypnotherapie

online hypnotherapie online

Als auteur van CentimetersKwijt.nl ben ik opgeleid tot hypnotherapeut en ben ik gespecialiseerd in het geven van online hypnotherapie. Ik volgde hiervoor de opleiding Hypno Principles bij het grootste hypnose instituut van Europa. Online hypnotherapie is een zeer krachtig middel, je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt hypnotherapie hiervoor inzetten.

Andere artikelen die over online hypnotherapie gaan en interessant kunnen zijn om te lezen:

Wat is hypnotherapie en waarom is het zo effectief?

Een moeilijke beslissing nemen? Hypnose biedt uitkomst!

Inhoudsopgave

Basis opzet online hypnotherapie

online hypnotherapie vooraf telefonisch contact

Voorafgaand aan de opzet van de online hypnotherapie van doorgaans één of twee sessies, neem ik altijd eerst telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek worden eventuele vragen beantwoord en krijgen we beide een goede indruk van elkaar. De tijdsduur per sessie ligt tussen de 1 en 2 uur. Annulering kan tot uiterlijk 24 uur voor de sessie, anders zijn hier kosten aan verbonden.

Sessie 1 online hypnotherapie

Tijdens de eerste sessie gaan we dieper in op de problematiek. Bijna altijd is het probleem eigenlijk alleen maar een gevolg van een dieperliggend probleem. In een voorgesprek gaan we in op het dieperliggende probleem. Het doel is om in deze sessie meteen te beginnen met het oplossen van het probleem door middel van hypnotherapie.

Sessie 2 online hypnotherapie

In de tweede sessie, die minimaal 2 weken later plaatsvindt, bespreken we de veranderingen die al hebben plaatsgevonden. Vervolgens bepalen we de vervolgaanpak en wordt de online hypnotherapie vervolgd.

Voor wat voor soort online hypnotherapie kun je bij mij terecht?

Door middel van online hypnotherapie begeleid ik jou bij het aanboren van je hulpbronnen die in jou al aanwezig zijn. Ieder mens beschikt hierover. Door middel van hypnose wordt de deur van je onbewuste geopend en krijg je toegang tot je eigen hulpbronnen. Wanneer deze hulpbronnen worden geactiveerd, kunnen de veranderingen die nodig zijn in gang worden gezet.

Het uiteindelijke resultaat komt dus ook helemaal vanuit jezelf! Tijdens de online hypnotherapie wordt je hierin volledig begeleid. Toegang verkrijgen tot je hulpbronnen, is waardevol wanneer je last hebt van onderstaande symptomen:

 • Last hebben van vreetbuien.
 • Het gevoel hebben dat je tegen een burn out aanzit.
 • Het nemen van een moeilijke beslissing.
 • Je down voelen.
 • Slaapproblemen.
 • Altijd maar gespannen zijn.
 • Relatiestress.
 • Onzekerheid.
 • Faalangst.
 • Niet lekker in je vel zitten.
 • Nagelbijten en andere vervelende gewoontes waar je vanaf wilt.

Ergens weet je dat het anders moet, maar je weet niet hoe! Herkenbaar? We lossen het samen op. Ik help jou je innerlijke hulpbronnen aan te boren, zodat je weer lekker in het leven kunt staan! Want alles wat je nodig hebt, zit al in jou.

Een afspraak inplannen

Je kunt een afspraak inplannen via mijn online agenda. Je dient vooraf een account aan te maken om de afspraak in te kunnen plannen. Dit heeft als voordeel dat je later de afspraak eventueel kunt verzetten of annuleren (tot maximaal 24 uur van tevoren). Het invullen van een mobiel telefoonnummer is verplicht bij het maken van de afspraak, zodat ik voorafgaand telefonisch contact met je kan opnemen.

Kosten en betaling van online hypnotherapie

Betaling geschiedt per sessie. De kosten voor de sessie bedragen € 95 en dienen voorafgaand aan de sessie via Tikkie te worden voldaan. Je ontvangt per e-mail de factuur.

Vergoeding

Helaas worden de kosten voor mijn diensten niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Annulering

Via mijn online agenda kun je een afspraak inplannen, deze tijd heb ik speciaal voor jou gereserveerd. Tot uiterlijk 24 uur voor de afspraak kan deze via het agenda systeem worden verzet of geannuleerd. Wanneer een afspraak niet kan worden nagekomen, wordt er € 75,- in rekening gebracht.

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Zorg dat je bewuste en onbewuste op 1 lijn komen te liggen door middel van (zelf)hypnose. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten! Daarnaast help ik als hypnotherapeut mensen te transformeren naar wie ze werkelijk diep van binnen zijn.