Online hypnotherapie

online hypnotherapie online

Als auteur van CentimetersKwijt.nl ben ik opgeleid tot hypnotherapeut en heb ik hierdoor zelf de kracht van hypnose en online hypnotherapie mogen ervaren en leren. Ik volgde hiervoor de opleiding Hypno Principles bij het grootste hypnose instituut van Europa. Online hypnotherapie is een zeer krachtig middel, je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je kunt hypnotherapie hiervoor inzetten.

Omdat online hypnotherapie zo’n krachtig middel is, heb ik besloten hier een aparte pagina aan te wijden. Deze pagina wordt continue uitgebreid met mogelijkheden voor online hypnotherapie. Andere artikelen die over online hypnotherapie gaan en interessant kunnen zijn om te lezen:

Wat is hypnotherapie en waarom is het zo effectief?

Een moeilijke beslissing nemen? Hypnose biedt uitkomst!

Waar kun je online hypnotherapie voor gebruiken?

Online hypnotherapie is voor tal van onderwerpen inzetbaar, zoals overeten voorkomen, wanneer je kampt met een telefoonverslaving of wilt stoppen met roken. Deze onderwerpen komen nu stuk voor stuk aan bod.

Overeten voorkomen

overeten voorkomen vrouw die aan het overeten is

Overeten voorkomen, hoe stop je met teveel eten? Pas als je de oorzaak weet van het overeten, kun je het voorkomen. Online hypnotherapie kan je helpen met het achterhalen van de oorzaak. Want je wilt wel heel graag afvallen natuurlijk, alleen lukt het je steeds niet.

Wil jij overeten voorkomen en herken jij je in onderstaande punten?

  • Je voert continu strijd met jezelf;

  • Een stemmetje in je hoofd zegt iedere keer tegen je: “Zie je nou wel dat je het niet kan?”

  • Je zit niet lekker in je vel;

  • Nieuwe en gezonde gewoontes kun je maar kort volhouden, je valt steeds terug in oud gedrag;

  • Iedere dag neem je je weer voor het nu écht anders te doen;

  • Door het thuiswerken vanwege corona ben je vaker geneigd om wat (ongezonds) te eten;

  • Je eet vaak terwijl je eigenlijk helemaal geen honger hebt;

  • Je bent erg onrustig in je hoofd.

Baas over je gewicht is een online programma wat je inzicht gaat geven in de reden achter je overgewicht en de basis die hiervoor gebruikt wordt is online hypnotherapie. Pak de controle weer terug en word Baas over je eigen gewicht!

Telefoonverslaving

online hypnotherapie vooraf telefonisch contact

Waar we dagelijks mee te maken krijgen en niet meer uit ons leven weg kunnen denken is onze telefoon. Veel mensen kampen ongemerkt met een telefoonverslaving. Dagelijks besteden we gemiddeld zo’n 4 uur per dag aan onze mobiele telefoon! Dit wordt ieder jaar meer.

4 uur per dag is omgerekend naar een jaar wel 60 dagen! Bijna 2 maanden van een jaar die je weggooit door continu met je telefoon bezig te zijn! Hoe zonde is dat? Stel je eens voor wat voor leuke dingen je kunt doen met de tijd die je overhoudt, wanneer je niet meer kampt met een telefoonverslaving?

Wil jij intens van het leven kunnen genieten zonder steeds de focus te hebben op je telefoon? Klik dan op onderstaande knop voor een TIJDELIJKE aanbieding van de anti telefoonverslaving, nu voor slechts 20 euro! Wat je hiermee wint? 2 maanden tijd op jaarbasis, dit is onbetaalbaar!

Stoppen met roken

stoppen met roken vrouw die de hele kamer vol met rook heeft geblazen en een sigaret vast houdt

Wil je stoppen met roken en iets proberen dat wél werkt? Pak het nu voor eens en voor altijd voorgoed aan met het online programma stoppen met roken. Dit programma is zo ontzettend krachtig, dat maar liefst 86% van alle deelnemers na afloop blijvend is gestopt met roken!

Het programma werkt met online hypnotherapie, waardoor patronen op onbewust niveau doorbroken kunnen worden. Eigenlijk is stoppen met roken heel eenvoudig, het is een kwestie van de knop omzetten. Alleen dat is het hele punt, hoe zet je die knop om?

Met dit online programma gaat het jou ook lukken om te stoppen met rokken. Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande knop en ontvang een tijdelijke actiekorting van € 50,-!

Dit programma is bekend van RTL4:

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!