Met deze afslankprogramma’s kun je gegarandeerd afslanken!

Gemiddelde leestijd: 20 minuten
afslankprogramma linksboven

Een succesvol afslankprogramma biedt een holistische aanpak voor een gezondere levensstijl, zodat je gegarandeerd kunt afslanken met blijvend resultaat. In tegenstelling tot crashdiëten, leggen ze de nadruk op duurzame gewoonten, waaronder gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging en mentale balans.

Een kwalitatief goed afslankprogramma streeft naar blijvende veranderingen en begrijpt dat one-size-fits-all zelden werkt. Ze bieden deskundige begeleiding met aandacht voor zowel fysieke als emotionele aspecten van gewichtsbeheer. In dit artikel ontdek je de top online afslankprogramma’s voor zowel welzijn als gegarandeerd afslanken: Slank met Hypnose van Yvonne Thuijs, het Ik Verander Wel traject van Bianca L’abée of Reset Your Mind van Sarina Baas. Kies degene die bij jou past!

Deze afslankprogramma’s zijn jouw betrouwbare partners op weg naar een gezonder leven, waarbij ze de uniciteit van elk individu erkennen. Ze richten zich op geleidelijke, blijvende veranderingen, met aandacht voor zowel fysieke als emotionele aspecten van gewichtsbeheer. Kies voor succes en welzijn met deze toonaangevende afslankprogramma’s!

Waar voldoet een succesvol afslankprogramma aan?

Een succesvol afslankprogramma rust op drie stevige peilers, die samen de weg naar blijvende verandering effenen:

 1. Gezonde Voeding: Het begint allemaal met wat je in je lichaam stopt. Een evenwichtig dieet dat voedzaam en smakelijk is, is de sleutel tot succes. Vergeet crashdiëten en omarm gezonde, duurzame eetgewoonten.
 2. Regelmatige Lichaamsbeweging: Beweging is brandstof voor je lichaam en geest. Een consistent trainingsregime, afgestemd op jouw behoeften en mogelijkheden, bevordert niet alleen gewichtsverlies, maar versterkt ook je algehele welzijn.
 3. Mentale Balans: Mentale Balans is van cruciaal belang voor succes in een afslankprogramma. Het gaat verder dan alleen emoties en zelfbeeld; het omvat ook de kracht van je onbewuste mind. Afvallen met hypnose is een effectieve techniek om deze onbewuste aspecten te beïnvloeden, waardoor je jezelf kunt ondersteunen op de reis naar gewichtsbeheer en algeheel welzijn.

Samen vormen deze peilers de kern van een succesvol afslankprogramma, gericht op het creëren van duurzame gewoonten en een gezonder, gelukkiger leven. Zodat jij gegarandeerd kunt afslanken!

Introductie van het nieuwe Mind Masters programma door Sarina Baas

Ben je klaar om een blijvende transformatie te ervaren op het gebied van gezondheid, gewichtsbeheersing en mindset? Ben je op zoek naar een krachtige en effectieve manier om oude denkpatronen te doorbreken en jezelf te bevrijden van de last van jojo-diëten en tijdelijke oplossingen? Dan is het Mind Masters programma van Sarina Baas precies wat je nodig hebt!

Beschrijving van het nieuwe Mind Masters programma

In een wereld vol dieet-trends, fitnessprogramma’s en snelle oplossingen belooft Sarina Baas je iets anders: de sleutel tot blijvende verandering. Met jarenlange ervaring in hypnotherapie, neuro emotionele integratie en gezonde levensstijlen heeft Sarina Baas een unieke aanpak ontwikkeld om vrouwen te helpen een “Skinny Mindset” te ontwikkelen. Deze mindset gaat verder dan gewichtsverlies; het draait om het creëren van een duurzame, gezonde levensstijl waarbij je vol vertrouwen in jezelf staat.

Waar bestaat het Mind Masters programma uit?

Dit programma biedt je niet alleen toegang tot de expertise van Sarina Baas, maar ook tot haar bewezen methoden en technieken die al duizenden vrouwen hebben geholpen om blijvende resultaten te behalen. Met Mind Masters leer je hoe je diepgewortelde overtuigingen kunt veranderen, gezonde gewoonten kunt omarmen en moeiteloos keuzes kunt maken die je gezondheid en welzijn bevorderen.

Speciale kortingscode Mind Masters

Het beste van alles is dat Sarina Baas dit programma toegankelijk heeft gemaakt voor iedereen die oprecht bereid is te investeren in hun persoonlijke groei. Voor slechts €7 per maand krijg je onbeperkte toegang tot een schat aan waardevolle kennis, maandelijkse uitdagingen, micro-hypnosesessies en nog veel meer.

Dus, als je bereid bent om de reis naar een blijvende transformatie te beginnen, sluit je dan aan bij Mind Masters en ontdek de kracht van een Skinny Mindset. Samen met Sarina Baas en de ondersteuning van de Mind Masters-community zul je niet alleen je droomfiguur bereiken, maar ook een gezonder, gelukkiger en zelfverzekerder leven leiden. Het is tijd om je potentieel te ontgrendelen en de beste versie van jezelf te worden!

Introductie van het Virtuele Maagband Hypnose afslankprogramma door Yvonne Thuijs

virtuele maagband hypnose afslankprogramma

Yvonne Thuijs introduceert een baanbrekende oplossing voor gegarandeerd afslanken: het Virtuele Maagband Hypnose afslankprogramma. Door geavanceerde hypnose en psychologische inzichten te combineren, biedt haar afslankprogramma een unieke benadering waarbij geen operatie benodigd is om duurzaam gewichtsverlies te bereiken.

Yvonne’s afslankprogramma maakt gebruik van geleide hypnose om de effecten van een maagband operatie te simuleren, zonder de daadwerkelijke operatie. Dit maakt gebruik van de kracht van de onbewuste mind om op natuurlijke wijze gezondere eetgewoonten en portiecontrole te bevorderen. Lees alles over de virtuele maagband in het artikel: Virtuele maagband zin of onzin?

De focus van het programma gaat verder dan alleen afslanken, het is gericht op het transformeren van denkwijzen en het overwinnen van emotioneel eten. Met zijn evenwichtige benadering en nadruk op psychisch welzijn herdefinieert het Virtuele Maagband afslankprogramma van Yvonne Thuijs de manier waarop je gegarandeerd kunt afslanken.

Beschrijving van het Virtuele Maagband Hypnose Afslankprogramma

Ontdek ‘Slank met de Virtuele Maagband zonder dieet,’ een revolutionair hypnoseprogramma dat je in het comfort van je eigen huis volgt. Yvonne neemt je mee op een betoverende reis met 7 boeiende modules en 43 intrigerende lessen, waarin je stap voor stap een slanker, gezonder en gelukkiger persoon wordt.

Het avontuur begint met 4 (bonus) Mindset Boost Hypnosesessies, ontworpen om verouderde mentale programmeringen te vervangen door krachtige updates. Als je nieuw bent in het Hypnose afslankprogramma, mis dan niet het gratis webinar ‘Virtuele Maagband zonder dieet’ om deze opwindende reis te beginnen.

Waar bestaat het Virtuele Maagband Hypnose Afslankprogramma uit?

Dit veelzijdige online afslankprogramma biedt een mix van video’s, audio’s, PDF-werkbladen en boeken om jouw transformatie te starten:

 1. Ontdek wie je werkelijk bent en definieer nieuwe gewenste gedrags- en identiteitspatronen.
 2. Laat pleasen en snaaien achter je.
 3. Leer luisteren naar de signalen van je lichaam en jezelf.
 4. Ontdek hoe een verzadigd gevoel en gezonde keuzes je dagelijkse realiteit worden, en begin plezier te vinden in bewegen.
 5. Dit is jouw speelse reis naar een slanker, gezonder, en gelukkiger leven, met verbeteringen in elke dimensie. Bovendien krijg je toegang tot een exclusieve Facebook-groep, waar je ervaringen kunt delen, vragen kunt stellen en persoonlijk advies ontvangt van Yvonne Thuijs, de maker van dit programma en een gecertificeerd Hypnotherapeut, NLP-trainer en coach.

Bij inschrijving ontvang je 3 waardevolle bonusprogramma’s, waaronder ‘Slank en Gezond zonder dieet,’ met 8 modules en 48 lessen vol NLP, EFT-technieken en hypnosesessies. Deze krachtige tools werken diep in je onderbewustzijn, transformeren oude belemmerende overtuigingen en emoties, en herstellen de controle over je eetgedrag. Vol is vol, en genoeg is genoeg.

Wat is het doel van dit online afslankprogramma?

Meer dan alleen een slank lichaam, belooft dit programma plezier in je nieuwe levensstijl, innerlijke rust, en controle. Honderden vrouwen hebben deze transformatie al bereikt met Yvonne’s begeleiding. De Virtuele Maagband is slechts een onderdeel van dit allesomvattende Hypnose Mindset online afslankprogramma.

Met het Virtuele Maagband Hypnose Afslankprogramma streef je naar:

 • Gegarandeerd afslanken, zonder dieet
 • Het herwinnen van zelfvertrouwen
 • Een einde aan overeten
 • Het ervaren van een vol gevoel dankzij de Virtuele Maagband
 • Het cultiveren van positieve gedachten
 • Een vitaler jij

Speciale Virtuele Maagband kortingscode

Dit programma heeft al bijna 400 mensen geholpen om meer dan 10 kilo blijvend kwijt te raken. Een bewijs van zijn kracht en effectiviteit! Als jij ook op zoek bent naar een transformatie in je leven en gewichtsverlies dat echt blijvend is, dan is dit programma precies wat je nodig hebt. Sluit je aan bij de groeiende groep mensen die hun doelen hebben bereikt en hun leven hebben veranderd met het unieke ‘Virtuele Maagband Online Hypnose Programma’.

Dit exclusieve online programma, inclusief al het bonusmateriaal, heeft een totale waarde van €805. Maar voor degenen die snel beslissen, is er een tijdelijke aanbieding: slechts €547.

Maar er is meer goed nieuws! Speciaal voor de lezers van CentimetersKwijt.nl heeft Yvonne van Brein-Power een speciale virtuele maagband kortingscode verstrekt ter waarde van €150! Gebruik de code ‘Koopnu150YT‘ bij het afrekenen in je winkelmandje en ontvang het volledige programma voor slechts €397.

Het online afslankprogramma voor gewichtsverlies van Bianca L’abée: Ik Verander Wel

Ik verander wel online afslankprogramma gegarandeerd afslanken zonder dieet

Ontdek het baanbrekende online afslankprogramma van Bianca L’abée, gericht op gepersonaliseerd succes bij het afslanken. Op maat gemaakte strategieën komen tegemoet aan individuele doelen, terwijl de holistische benadering van het programma psychologische factoren aanpakt voor blijvende resultaten.

Dit programma gaat verder dan diëten en gaat dieper in op bewust eten en emotionele triggers. Het rust deelnemers uit met tools voor duurzame verandering, het bevorderen van een gezondere relatie met voedsel en het behalen van succes op de lange termijn.

Het programma van Bianca L’abée biedt een transformerend pad dat individuen in staat stelt hun doelstellingen voor gewichtsverlies te bereiken en tegelijkertijd holistisch welzijn te omarmen. Al ruim 2.350 deelnemers gingen je voor en konden 6 tot maar liefst 40 kilo gegarandeerd afslanken!

Beschrijving Ik Verander Wel

De essentie van het online afslankprogramma schuilt in het inzicht dat maar liefst 95% van onze eetgewoonten en -gedragingen onbewuste patronen zijn – simpelweg gewoontes. Wat dit afslankprogramma uniek maakt, is de diepgaande focus op mentale transformatie.

Volgens Bianca l’abée is dit de sleutel tot een nieuwe mindset en het aanleren van een gezondere levensstijl. Het resultaat? Een heruitgevonden versie van jezelf, waarin je de volledige controle en innerlijke rust vindt over je eetgedrag.

Waar bestaat het afslankprogramma Ik Verander Wel uit?

Dit online afslankprogramma onthult geleidelijk zijn schatten gedurende vijf maanden. Met 12 boeiende modules, elk gewijd aan een uniek thema, heeft dit traject al meer dan 5.500 mensen geïnspireerd, waarvan 82% volhardde tot het einde. Wat staat je te wachten?

 • Deskundige begeleiding via e-mail, gevuld met tips, korte opdrachten en brein-inzichten.
 • Elke module omvat boeiende video’s van 5 tot 15 minuten, transformatieve mp3’s, informatieve PDF’s en meer.
 • Ontdek de kracht van herhaling met meerdere luisterbeurten van de mp3-hypnosesessies, die nieuwe neurale paden in je brein creëren voor blijvende gedragsverandering.
 • Maak direct contact met het meest invloedrijke deel van je brein, en ervaar al op dag één de eerste positieve veranderingen.
  Verdiep je in diverse onbewuste veranderingsmethoden, waaronder NLP, conversatiehypnose, visualisaties, affirmaties, en meer, verspreid over alle 12 modules.
 • Het beste nieuws? Na afronding van het vijfmaandenprogramma behoud je levenslange toegang tot de cursus. Zo kun je de transformatiesessies en andere waardevolle inhoud altijd herhalen en finetunen naar jouw behoefte.

Wat kun je bereiken met het Ik Verander Wel afslankprogramma?

 • Een veilige en gezonde weg waarmee je gegarandeerd kunt afslanken.
 • Ontwikkel het vermogen om de signalen van je lichaam sneller en effectiever te begrijpen.
 • Zet eten opzij wanneer je verzadigd bent, zonder aarzeling.
 • Maak vanzelfsprekendere keuzes voor gezonde maaltijden.
 • Zeg vaarwel tegen emotie-eten en zelfsabotage.
 • Transformeer ongewenste gewoontes in krachtige, positieve rituelen.
 • Geniet van een energieker en fitter gevoel.
 • De drang naar tussendoortjes wordt verleden tijd.
 • Word meester in het vriendelijk, doch resoluut, ‘nee’ zeggen tegen verleidingen als snoep, chips, gebak, en zelfs alcohol.
 • Sta weer vol trots voor de spiegel en bewonder de persoon die je bent geworden.

Speciale kortingscode Ik Verander Wel

Ontdek de kracht van transformatie met het ‘Ik Verander Wel’ programma voor €497. Maar wacht, er is meer! Na het bekijken van het online webinar wordt er een exclusieve speciale aanbieding onthuld die je niet wilt missen. Tip: schrijf je nu in voor het webinar en verander je leven!

Baas over je gewicht: betaalbaar afslankprogramma van Sarina Baas

online afslankprogramma baas over je gewicht

Wil je minder diep in de buidel tasten, kies dan voor het betaalbare afslankprogramma van Sarina Baas: Baas over je gewicht. Dit is een diepgaand online programma, is ontworpen om de ware oorzaak van overgewicht te ontrafelen en voorgoed uit te bannen. Baas over je gewicht is jouw betaalbare sleutel tot succesvol afvallen, zonder de hoge kosten van andere online afslankprogramma’s.

Beschrijving Baas over je gewicht

Waarom grijp je naar voedsel? Wat drijft je om te snacken voor de tv of te eten wanneer stress toeslaat? Wat zegt dit over jou als persoon en belangrijker nog, hoe kun je het veranderen? Bij ‘Baas over je gewicht’ geloven we dat de sleutel tot verandering begint met het begrijpen van de oorzaak. Pas als je de oorzaak kent, kun je het probleem aanpakken. Zodra jij de wortel van je overgewicht aanpakt, stopt het proces van overmatig eten, ongezond snacken en krijg je grip op je beperkende gedachten.

Waaruit bestaat het ‘Baas over je eigen gewicht’ afvalprogramma eigenlijk?

Het is een toegankelijk online transformatieprogramma dat je kunt volgen op je computer, tablet of telefoon. Je bepaalt zelf wanneer je begint. Via 16 leerzame lessen die worden aangeboden via video en audio krijg je diepgaand inzicht. Tevens krijg je toegang tot de Hypnoslim Academy om je kennis te verrijken.

Het doel van het programma?

Het doel van dit online afslankprogramma is jou te leren hoe emoties je gedrag beïnvloeden en hoe je dit zelf kunt beheersen. Op deze manier leer je de werkelijke oorzaak van je overgewicht te ontdekken. Zodat je de ultieme methode gaat vinden om stress achter je te laten.

Kortingscode ‘Baas over je gewicht’

Wij kunnen helaas geen kortingscode aanbieden, maar er geldt momenteel wel een geweldige actieprijs voor dit online afslankprogramma!
Grijp deze kans om je leven te transformeren en je gegarandeerd af te slanken!

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *