Creëer jouw Valentijn: Review februari 2023

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Ingepakt cadeau met roos creëer jouw valentijn

Deze review gaat over de nieuwste cursus van het Hypnose Instituut Nederland: Creëer jouw Valentijn. De dag voor Valentijn werd de cursus gelanceerd en deze zal ook niet lang online staan. Wat houdt deze cursus precies in?

De verkooppagina liegt er niet om. In slechts enkele minuten kun je je ideale partner manifesteren. Maar ook het opschonen van familiesystemen is een onderdeel van deze cursus. Want dit is zeker mogelijk.

Je leest er alles over in deze review! Zo kun je zelf bepalen of je hiermee aan de slag wilt of dat je het aan je voorbij laat gaan. Als je bijvoorbeeld al de ideale partner hebt en geen dingetjes in de familie die je zou willen oplossen. Dan kun je dit artikel sluiten en verder gaan met je leven. 😉

Wie heeft de cursus gemaakt?

In de video’s kun je Edwin Selij zien die de video’s heeft gemaakt. Hij is de oprichter van het Hypnose Instituut Nederland. Dit is het grootste instituut van Europa waar je hypnose kunt leren. Wanneer je meer wilt weten over hem, kun je deze uitgebreide review lezen: Zelfhypnose Edwin Selij.

Waar bestaat de cursus Creëer jouw Valentijn uit?

De cursus Creëer jouw Valentijn werkt met zelfhypnose. In korte en bondige video’s wordt op een praktische manier uitgelegd hoe je aan de slag kan met de verschillende onderwerpen. Je kunt gelijk meedoen.

De cursus bevat geen uitgebreid theorie gedeelte. Wat uiteindelijk telt is dat je techniek gaat toepassen voor het bereiken van het gewenste resultaat. De technieken zijn erg simpel en effectief. En zo zou je dus razendsnel jouw Valentijn kunnen creëren!

creëer jouw valentijd header van de cursus

Module 1: Welkom

In deze module heet Edwin je welkom en hij feliciteert je met de aanschaf van het naar eigen zeggen geweldige product. Zelf zou hij het liever geen product noemen, want het is een manier van denken en een manier van doen.

In de tweede video uit deze module legt hij uit hoe jouw sociale kaart van de werkelijkheid werkt. Je hebt een gebied, dit is alles wat je buiten je waarneemt met je zintuigen. Daar heb je in je hoofd een kaart van.

Jouw kaart zorgt ervoor dat je ergens naartoe kunt gaan en het begrijpt, maar ook niet overweldigd wordt door allerlei soorten prikkels. De kaart zorgt ervoor dat er een hoop informatie wordt gefilterd. Je laat door deze kaart een deel weg. Het is er wel, maar jij neemt het niet bewust waar. Als je alles zou zien, dan zou je gek worden.

Module 2: Het familiesysteem

In de eerste video uit deze module ga je een oefening doen met 2 mensen en je schrijft de namen van deze 2 mensen op een Post-it. De ene naam is iemand die je erg mag, of iemand van wie je houdt. De andere naam is iemand die je verschrikkelijk vindt en misschien wel van walgt. Je gaat spelen met de Post-it’s en merken wat het met je doet wanneer je de namen in de ruimte plaatst.

De tweede video gaat over het opschonen van je familie systeem. Een familie systeem heeft een standaard vorm. Vaak is het zo dat bepaalde mensen uit je familie, zoals een moeder of een kind, een verkeerde plek heeft ingenomen in het systeem. Hierdoor raken relaties verstoord.

Je kunt denkbeeldig je familie systeem herindelen naar de gewenste situatie en het vervolgens energetisch opschonen. Edwin had hier zelf een hele mooie ervaring mee die direct plaatsvond, nadat hij dit had toegepast. Laat je hierdoor verrassen in de video!

De laatste video gaat er over of de plek naast je vrij is. Want zodra deze plek vrij is, is er ook ruimte voor een nieuwe relatie in je leven.

Module 3: Relatie = Locatie

In de eerste video van deze module legt Edwin uit, waarom het niet zo handig is om je partner als wederhelft te betitelen. Zo lijkt het namelijk alsof je zelf niet compleet bent en is een relatie eerder een opvulling dan een aanvulling.

In de tweede video legt Edwin uit wat hij met Relatie = Locatie bedoeld. Een zeer verhelderende video die wat overlap heeft met de video over de familie systemen. De locatie waar je je ouders, partner en kinderen neerzet, dat is jouw sociale kaart van de werkelijkheid.

Personen, instanties of dingen die jij dichtbij jezelf hebt neergezet, oefenen automatisch ook heel veel invloed op jou uit. Dit is niet altijd even handig.

Module 4: Het zelfbeeld

In deze module wordt uitgelegd wat er wordt bedoeld met het zelfbeeld. Hoe zij jezelf eigenlijk? Hij legt uit hoe je zelfbeeld is opgebouwd. Zo geeft hij zelf een fenomenale tip. Stop met alles te denken wat je niet bent, maar bedenk je wat je wel wilt zijn!

Verder ga je uitvinden waar jouw IK-gevoel zit. Mensen ervaren dit op verschillende plekken. Het maakt niet uit waar je dit voelt, alles is goed. Vervolgens ga je in de 2e video uit deze module aan de slag met het vergroten, verkleinen en veranderen van je zelfbeeld en zul je de effecten daarvan meteen opmerken.

Module 5: De EX-orcisme

Deze module blinkt uit in creativiteit vanwege de titel, al zeg ik het zelf! Wanneer jouw ex op een niet wenselijke plek staat in jouw sociale kaart van de werkelijkheid, kun je deze video’s bekijken om hem als het ware uit te drijven. 😉

Module 6: Wat is hypnose en hoe doe je dat

Deze module is het cursusje zelfhypnose. Je leert door middel van deze video’s in een notendop van Edwin Selij zelfhypnose. Ook wordt in deze module uitgelegd wat hypnose precies is.

Module 7: Je ideale partner manifesteren

De zevende module gaat over het manifesteren van je ideale partner. In deze module pas je zelfhypnose toe om dit te manifesteren. Dit is waar Edwin het in zijn eerste video’s over heeft. Het is geen product, maar uiteindelijk een manier van denken en een manier van doen.

Module 8: BONUS

Deze module bevat de bonus MP3 makkelijk afvallen. Wanneer je deze MP3 dagelijks gaat beluisteren, zul je merken dat je vele malen rustiger wordt in je hoofd. Je pakt hiermee het mentale deel bij het afvallen aan.

Voor- en nadelen van de cursus Creëer jouw Valentijn

 • Edwin brengt de cursus met een vleugje humor, wat de cursus erg boeiend en leuk maakt.

 • Edwin legt alles heel duidelijk en praktisch uit, je kunt meteen aan de slag.

 • Volg de cursus op je eigen tempo en kies welke video’s jou het meeste aanspreken.

 • Is er iets niet duidelijk of heb je vragen? In de uitgebreide community kun je je vragen stellen.

 • De cursus heeft een prettige opbouw.

 • Met 17 video lessen die totaal 2,3 uur beslaan is de cursus best wel uitgebreid.

 • De kosten voor de cursus zijn zeer beperkt.

 • Het energetisch opschonen van je familie opstelling kan direct tot resultaat leiden, belooft Edwin zijn ervaring.

 • Het beoefenen van zelfhypnose zorgt voor een stressvrijer bestaan.

 • Jezelf in hypnose brengen kan best lastig zijn in het begin. Oefening baart kunst!

 • Wanneer je Edwin nog niet kent, moet je misschien erg wennen aan zijn accent of manier van praten.

 • Als je de cursus ‘s-avonds volgt, kun je gemakkelijk in slaap vallen.

 • De Bonus MP3 is geen EUR 97 waard, maar verkrijgbaar voor ook EUR 27.

Wat zijn de kosten voor de cursus Creëer jouw Valentijn?

Wat zijn de kosten voor de cursus Creëer jouw Valentijn? Dat is natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Je bent voor de cursus een eenmalige investering kwijt van € 27. Je krijgt dan levenslang toegang tot het cursusmateriaal. De cursus bestaat uit 17 video’s die totaal 2,3 uur duren.

Voor een minimale investering van 27 euro krijg je toegang tot deze cursus en je behoud deze toegang levenslang.

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Misschien heb je na aankoop een verkeerde beslissing gemaakt. Dan geldt een speciale garantieregeling. Wanneer je ontevreden bent over het resultaat binnen 14 dagen, krijg je je geld terug. Je loopt dus geen risico.

Mijn ervaring en eind beoordeling Creëer jouw Valentijn

Edwin Selij slaagt er iedere keer met het Hypnose Instituut Nederland weer in om een vernieuwende cursus uit te brengen. Omdat dit thema in mijn eigen leven heel actueel is, kon ik dit natuurlijk niet laten lopen! De cursus is helaas maar een beperkte tijd beschikbaar, namelijk tot en met 22 februari 2023. Dus laat deze kans niet lopen!

Ik heb de cursus ook meteen helemaal bekeken en hiermee aan de slag gegaan. Bij mij stond de familieopstelling niet helemaal zoals het zou moeten zijn. Dus dit heb ik energetisch opgeschoond. Ook mijn 3 kinderen heb ik recht gezet. De komende tijd zal blijken of dit heeft geholpen!

Ik hoop je met deze review te hebben geholpen bij het maken van de keus of je dit product wilt aanschaffen of niet. Mocht je nog vragen hebben, kun je deze natuurlijk altijd onderaan dit artikel stellen! Leuk om wat van je te lezen.

Creëer jouw Valentijn
Creëer jouw Valentijn

Beoordeling door Chantal Duyvesteijn,

15 feb 2023
5

Creëer jouw Valentijn is een vernieuwende cursus van het Hypnose Instituut Nederland. De cursus is kort en bondig en lekker praktisch. Ga ermee aan de slag en laat je verrassen door de resultaten!

Voor iedereen die een relatie wil, zijn of haar relatie wil verbeteren of je familie relatie wil verbeteren is deze cursus een absolute must-have!

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *