20 kilo afvallen zonder dieet: deze 2 cruciale keuzes maakte Marja!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
20 kilo afvallen opblaas cijfers 20

20 kilo afvallen zonder dieet: in dit artikel lees je het verhaal van Marja die het eindelijk lukte na talloze eerdere pogingen die keer op keer mislukten. Een vrouw van middelbare leeftijd die de wanhoop nabij was, want met haar overgewicht verkeerde zij in de “gevarenzone”. Marja ervaarde lichamelijke ongemakken door haar overgewicht en keek liever niet meer in de spiegel.

Dit is een verhaal uit de praktijk van Sarina Baas. Als levenscoach en hypnotherapeut gebruikt zij een onconventionele techniek waarmee zij inmiddels al 4500+ vrouwen online heeft geholpen hun ideale streefgewicht te bereiken, maar bovenal te behouden. Zonder dieet, maar een unieke en zeer succesvolle benadering van binnenuit.

Uiteindelijk maakte Marja 2 cruciale keuzes die ervoor hebben gezorgd dat zij nu eindelijk weer een gezond gewicht heeft en behoudt. Zij heeft geen lichamelijke klachten meer en is blij is met haar spiegelbeeld. In dit artikel lees je welke 2 cruciale keuzes zij heeft gemaakt die tot dit fantastische resultaat hebben geleid!

Hoe het begon, vóórdat Marja 20 kilo kon afvallen in enkele maanden

Marja heeft talloze diëten gevolgd die er misschien weliswaar voor zorgde dat ze kon afvallen, maar nooit met blijvend resultaat. Een dieet volg je namelijk op basis van wilskracht. Maar op de lange termijn is een dieet zelden succesvol. Het valt of staat met het aanleren van nieuwe gewoontes, waar je meer over kunt lezen in het artikel: afvallen zonder dieet.

Deze keer besloot Marja het serieuzer aan te pakken. Zij bracht daarom een bezoek aan de huisarts. De huisarts verweest haar vervolgens door naar een diëtiste. Die zou haar kunnen begeleiden in het afvalproces, wat net die stok achter de deur zou moeten zijn. De diëtiste keek met Marja naar haar leefstijl en maakte dagmenu’s voor haar.

Zo ging Marja naar 3 gezonde uitgebalanceerde hoofdmaaltijden per dag, zonder tussendoortjes. Een hele overwinning voor haar! Zij gebruikte geen pakjes of zakjes meer, maar koos voor verse voedingsmiddelen. Zij was dus echt aan het afkicken van suiker.

De diëtiste ging dus met Marja aan de slag met de basis, namelijk 3 eetmomenten per dag en leerde haar wat gezonde voeding is. Wilskracht zorgde ervoor dat Marja hier super gemotiveerd aan de slag ging. Ze was dus super gezond bezig!

Het lukte Marja niet om haar eetbuiten onder controle te krijgen

Toch lukt het haar uiteindelijk maar niet om de eetbuiten onder controle te krijgen. Want Marja was een echte emotie-eter. Eten op moment dat ze eigenlijk niet hoefde te eten. Zoals wanneer zij stress ervaarde of een leuk borrelavondje had met haar vriendinnen. Net als Lotte die kon 40 kilo afvallen met een dieet en lifestyle plan, maar worstelt 2,5 jaar later nog steeds met eetbuien en is daardoor weer 15 kilo aangekomen.

Het lukte Marja niet het emotie eten de baas te blijven. Eten bood haar troost op momenten van stress, eenzaamheid, vermoeidheid en verveling. Het emotie eten zorgde er bij Marja voor dat de aandacht weg ging bij de gevoelens die ze helemaal niet wilde voelen. Het eten was voor haar een vlucht.

Net als Marja hebben ontzettend veel vrouwen hier last van, bij wie het niet lukt om blijvend af te vallen. Want de drang naar eten is op zo’n moment oncontroleerbaar. Het is alsof je op zo’n moment even niet meer helder kunt nadenken. Er is dan nog maar 1 optie en dat is toegeven aan dat intense verlangen.

Hierdoor werd Marja erg onzeker. Zou het haar ooit nog wel lukken om af te vallen? Zij zat gevangen in haar eigen emoties. Tot het punt dat Marja besloot dat het anders moest. Zij maakte 2 cruciale keuzes.

Keuze 1: Het overgewicht aanpakken van binnenuit

De eerste keuze die Marja maakte, was een krachtig besluit. Zij accepteerde haar overgewicht niet langer, maar wilde slank door het leven gaan. Zij zag zichzelf geen uren in de sportschool staan zweten op haar leeftijd en wilde afvallen zonder sporten. In diëten vond zij keer op keer niet de oplossing, dus een dieet zou haar deze keer ook niet gaan helpen. Deze conclusie was voor haar glashelder.

De echte oplossing zit namelijk in het aanpakken van haar overgewicht van binnenuit. In het afleren van gewoontes, het doorbreken van vastgeroeste patronen en het herprogrammeren van je brein. Dit doe je door middel van hypnose, een onconventionele maar zeer succesvolle techniek.

Door middel van hypnose krijg je namelijk toegang tot je onbewuste. Hier ligt de oorzaak van je overgewicht. In hypnose verkeer je in een staat van complete rust en stilte. In deze staat werkt het voor je brein super effectief om ‘bevelen’ op te volgen.

rustige en kalme staat waarin je brein 'bevelen' kan opvolgen

Zo kreeg Marja in hypnose de ‘bevelen’ om niet meer toe te geven aan al dat lekkers en gezonde keuzes te maken. Dit zorgde ervoor dat zij 20 kilo kon afvallen binnen enkele maanden! Je gaat al in hypnose door rustig en ontspannen te gaan zitten in een stoel of te liggen op de bank en te luisteren naar een speciale hypnose audio. Lees in dit artikel meer over hoe je met hypnose kunt afvallen.

Keuze 2: Marja koos voor begeleiding waardoor zij blijvend 20 kilo kon afvallen

Marja had al talloze afvalpogingen gedaan in haar eentje en met begeleiding van een diëtist, maar zonder resultaat. Zij besloot om in zichzelf te investeren en te kiezen voor serieuze begeleiding. Zij koos ervoor om zich te laten begeleiden door Sarina Baas die als levenscoach en hypnotherapeut een eigen praktijk heeft.

Inmiddels heeft Sarina in haar praktijk, maar ook online, duizenden vrouwen begeleid in het maken van de juiste stappen. Zij heeft alle tools in handen om ervoor te zorgen dat je 20 kilo of zelfs meer kunt afvallen in enkele weken of maanden. Maar bovenal, dit gewicht te behouden! Want de vrouwen die zich door Sarina hebben laten begeleiden, zijn 100% tevreden met het resultaat.

En dit allemaal door middel van de onconventionele maar uiterst doeltreffende techniek hypnose. Val net als de andere deelnemers van het online programma 5 kilo af binnen een maand, 10 kilo binnen 10 weken of hoeveel kilo je ook maar wilt afvallen binnen enkele weken of maanden. Ervaar zelf dat deze techniek met uitstek is geschikt voor het blijvend veranderen van je mindset.

20 kilo afvallen zonder dieet, zo heeft Marja dat binnen enkele maanden gedaan!

Marja nam een zeer krachtig besluit: zij wilde hoe dan ook weer slank worden. Zij besefte zich dat de oplossing niet ligt in een dieet waarbij je tijdelijk resultaat behaalt. De echt oplossing zit namelijk van binnen! Hypnose bood haar de lang gezochte uitkomst.

Marja investeerde in zichzelf en koos voor de zeer succesvolle begeleiding van Sarina Baas. En dit zorgde ervoor dat zij 20 kilo kon afvallen binnen enkele maanden en nog steeds op gewicht is. Nu is zij weer fit en energiek en kijkt zij trots in de spiegel naar haar spiegelbeeld!

Klik op onderstaande knop om zelf je streefgewicht te behalen met dit zeer succesvolle programma van Sarina Baas! Of lees eerst de Sarina Baas review. Wil je liever eerst kennismaken met een hypnose audio? Lees dan dit artikel: hypnose afvallen mp3 gratis download.

Reset Your Mind

Reset Your Mind (online programma ter waarde van €397)

5-delige Combi-Training Reset Your Mind + 3 Bonussen

  • Definitief stoppen met snaaien en emotie eten
  • Levenslang toegang
  • Toegang tot video’s van de HypnoSlim Academy
  • Blijvend afvallen door verandering van mindset
  • Inclusief 3 gratis bonussen
Probeer nu 1 maand Reset Your Mind uit voor slechts € 7!
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Zorg dat je bewuste en onbewuste op 1 lijn komen te liggen door middel van (zelf)hypnose. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten! Met deze tips ben ik zelf 11 kilo afgevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *