Dankzij Hypnose Stoppen met Roken: Zo Doe je Dat!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Ben je al bekend met hypnose als de revolutionaire methode om te breken met die ongezonde gewoonte en te stoppen met roken? We ontrafelen de mysterieuze wereld van hypnose en tonen je in detail hoe deze technieken worden ingezet om rokers te bevrijden van hun verslaving.

Bovendien delen we waardevolle inzichten, waarmee wij je hopen te inspireren om je te verdiepen in de wonderlijke technieken van hypnose. Zodat ook jij kunt beginnen aan je reis naar een rookvrij leven. Klaar om de betovering van hypnose te ontdekken? Lees dan snel verder…

Het Stoppen Met Roken Dilemma: Een Mentaal Struikelblok of Puur Een Overtuiging?

Rokers staan vaak voor een immense uitdaging wanneer ze proberen te stoppen met hun gewoonte. Ze hebben vaak jarenlang gerookt en geloven oprecht dat ze gevangen zitten in de greep van een verwoestende verslaving. Deze overtuiging is wijdverbreid, en het lijkt bijna onmogelijk om je te bevrijden van zulke diepgewortelde overtuigingen.

Rokers omhelzen hun sigaret als vriend en toeverlaat, een bron van rust en vertrouwen. Maar waarom blijkt het zo moeilijk om afscheid te nemen? Is het mogelijk dat de sigaret, die warme omhelzing, eigenlijk een bron van onrust is die het zelfvertrouwen ondermijnt?

Het perspectief van een roker verschilt enorm van dat van een niet-roker. Het is dan ook niet verwonderlijk dat stoppen met roken zo’n zware opgave is. Als je net gestopt bent en per ongeluk een sigaret van een vriend(in) aanneemt terwijl je even niet oplet, dan heb je in ieder geval een excuus om je te verontschuldigen… En zo wordt de ‘verslaving’ gebruikt als verontschuldiging!

Onthulde Hypnose Technieken Om Succesvol te Stoppen met Roken

Hypnotherapeuten hanteren intrigerende technieken in de strijd tegen stoppen met roken. De slagingskans schommelt rond de 40%, vaak bereikt na slechts 2 tot 3 sessies. Benieuwd naar de stappen die deze therapeuten ondernemen?

 1. De ‘Swish-techniek’ die de sigaretbeleving transformeert.
 2. Het spelen met associaties en dissociaties.
 3. Het genadeloos ontmantelen van de rookillusie.
 4. Het toepassen van de ‘zwart-wit wegzet techniek.’
 5. Werken met ankers en triggers.
 6. Het krachtig visualiseren van een rookvrije toekomst.
 7. Spelen met ideomotorische signalen.
 8. Het inzetten van conversatiehypnose-technieken.

Opvallend is dat al deze hypnosetechnieken aanzienlijk effectiever blijken dan de standaardmethoden die de meeste rokers hanteren, zoals wilskracht. Wist je dat slechts 6 van de 100 rokers langer dan een jaar rookvrij blijven en de overigen weer in de greep van hun verslaving vallen? Het lijkt erop dat de tabak voor velen inderdaad hun vertrouwde metgezel is.

Waarom Hypnose Effectiever is dan Pleisters, Kauwgom of E-sigaretten

vrouw die een sigaret rookt

Wanneer we de effectiviteit van hypnose vergelijken met traditionele hulpmiddelen zoals pleisters, kauwgum en e-sigaretten, onthult zich een verrassende waarheid. Slechts 16% van degenen die deze nicotinevervangers gebruiken, slaagt erin te stoppen met roken. Waarom? Het antwoord is eenvoudig: ze blijven nicotine in hun lichaam brengen. Zolang dit verslavende bestanddeel aanwezig blijft, blijft de verslaving voortduren.

Hoewel de wetenschap momenteel niet precies kan bevestigen hoe hypnose helpt bij stoppen met roken, zijn er verschillende hypotheses die uitleggen waarom hypnose nuttig kan zijn:

 1. Hypnotherapie kan je ‘roken-mindset’ veranderen: Hypnotherapie kan je helpen een nieuwe mindset te ontwikkelen ten opzichte van roken. De suggesties van de therapeut kunnen je helpen de gevaren van roken onder ogen te zien en het niet langer als iets plezierigs te beschouwen. Deze suggesties kunnen in het begin ongemakkelijk zijn, maar ze kunnen je helpen stoppen met roken en cravings overwinnen.
 2. Hypnotherapie kan je helpen de gewoonte te doorbreken: Een belangrijk aspect van hypnotherapie is het loslaten van oude gewoonten en het uitdagen van rookgedrag. Hypnotherapie helpt negatieve gedragingen en denkpatronen die met roken samenhangen te doorbreken, zoals roken om stress te verlichten.
 3. Hypnotherapie kan je langetermijnstopinspanningen ondersteunen: De voordelen van hypnotherapie reiken verder dan de sessie zelf. Door hypnose kun je leren jezelf te hypnotiseren (ook bekend als zelfhypnose), waarbij bepaalde woorden of zinnen je kunnen helpen de drang om te roken te overwinnen.

Ander onderzoek heeft gesuggereerd dat het succes van dankzij hypnose stoppen met roken wordt veroorzaakt door de ontspannende effecten van hypnose, die kunnen helpen bij nicotineontwenning.

>>> Lees meer over de voordelen van zelfhypnose.

Dankzij Hypnose Stoppen Met Roken: Word Ook Rookvrij Met Gemak!

In de eindeloze zoektocht naar een definitieve oplossing voor tabaksverslaving heeft een uniek online programma het licht gezien. Het is een ingenieus systeem dat de kracht van NLP, hypnose, conversationele hypnose en andere subtiele onbewuste beïnvloedingstechnieken bundelt, waarmee rokers definitief en zonder omwegen afscheid nemen van hun sigaretten.

Dit buitengewone programma, aangeboden door Ikstopwel.nl, heeft een adembenemend slagingspercentage van maar liefst 86%. Benieuwd naar de resultaten? Bezoek hun website en lees de talloze getuigenissen van deelnemers die in enkele dagen verlost zijn van de verstikkende greep van nicotine. Geen enkele verleidelijke gedachte, geen enkele rookbehoefte blijft achter. Dit is de sleutel tot een moeiteloos leven zonder sigaretten.

Het Is Tijd om De Kracht van Hypnose om Te Stoppen Met Roken Zelf te Ervaren!

Het geheim om te stoppen met roken, en ditmaal voor altijd, heeft zich onthuld in de vorm van een krachtig online systeem. Dit innovatieve programma combineert NLP, hypnose, conversationele hypnose en andere subtiele beïnvloedingstechnieken om rokers te bevrijden van hun verslaving zonder omwegen.

Met een verbijsterend slagingspercentage van maar liefst 86%, blijkt deze aanpak de sleutel tot een leven zonder tabak te zijn. Maar geloof het niet zomaar van ons – we nodigen je uit om het zelf te onderzoeken en bezoek de website van Ikstopwel.nl. Daar vind je talloze positieve verhalen van deelnemers die binnen enkele dagen hun sigaretten vaarwel hebben gezegd. Geen verlangens, geen moment van zwakte.

De tijd om rookvrij te leven is nu. Heb je vragen, opmerkingen of ervaringen die je wilt delen? We nodigen je van harte uit om te reageren op dit artikel en jouw verhaal te delen. Samen kunnen we anderen inspireren om de weg naar een rookvrij leven te verkennen.

Laat deze hypnose-vaardigheden jouw sleutel tot succes zijn.

Bij ikstopwel.nl ontdek je de kracht van hypnose om voorgoed te breken met roken. Geen saaie opdrachten, alleen indrukwekkende verandering.

Hier onthul je de ultieme geheimen voor een rookvrije toekomst. (50 Euro actiekorting!)
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Zorg dat je bewuste en onbewuste op 1 lijn komen te liggen door middel van (zelf)hypnose. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten! Met deze tips ben ik zelf 11 kilo afgevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *