Edwin Selij aka hypnosekoning Black Friday Deal: een voorproefje!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
edwin selij aka hypnosekoning als Eddy Morpheus black friday deal

Edwin Selij aka hypnosekoning bedenkt iedere keer weer toffe acties, waarin je voor een schijntje een super coole cursus kunt aanschaffen. Edwin zou Edwin Selij niet zijn als hij voor de Black Friday Deal van dit jaar niet weer zo’n te gekke actie zou hebben. Ben je ook al net zo razend enthousiast als ik? Meld je dan hier alvast aan voor de Black Friday Deal van 2022 van Edwin Selij.

Zelf maak ik altijd dankbaar gebruik van deze acties, en heb ik bijvoorbeeld het Zelfhypnose Systeem 2.0 aangeschaft voor een tientje, de Multidimensionele Matrix Methode aka Spirituele Hypnose voor nog geen twee tientjes en heb ik ook de opleiding gevolgd Hypno Principles, voor wel iets meer dan 2 tientjes ;-).

Volgens Edwin is het geen kwestie van in hypnose komen, maar van uit je hypnose komen. Ieder mens heeft namelijk andere ideeën over de wereld. Zelfs in een gezin kunnen broers en zussen hun jeugd totaal anders ervaren. Bizar toch? Dat is wat Edwin nou hypnose noemt.

Die hypnose waar je in zit, dient jou niet altijd. Maar het is verdomd lastig om hier uit te geraken. Daar heeft hypnosekoning iets voor bedacht, een route uit deze hypnose… In deze blog lees je alvast een voorproefje, zodat je een beetje weet wat je kunt verwachten van de Black Friday Deal van Edwin Selij aka hypnosekoning!

Wie is hypnosekoning?

Eerst zal ik je uitleggen wie hypnosekoning eigenlijk is: Edwin Selij. Hij is de oprichter van het grootste instituut van Europa waar je kunt leren hoe je mensen in hypnose brengt: Hypnose Instituut Nederland. En dan hebben we het hier niet over mensen in hypnose brengen om als een kip zonder kop rond te rennen…

Hypnosekoning kwam zelf jaren geleden in aanraking met hypnose en dit heeft zijn leven voorgoed veranderd. Kort door de bocht was hij vroeger een bouwvakker die aan de drugs zat. Hypnose heeft ervoor gezorgd dat hij weer op het rechte pad kwam en nu wil hij anderen hiermee inspireren.

Hypnose is namelijk een zeer efficiënte techniek om van bepaalde klachten of gedrag af te komen. Hierbij kun je denken aan angsten, zoals spinnenangst of hoogtevrees. Ook is hypnose een zeer geschikte tool om in te zetten wanneer je wilt stoppen met snoepen en afvallen, of bepaald gedrag wat je zelf irriteert.

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. En het fascinerende van deze techniek is dat het een zéér effectieve techniek is, waarvoor je slechts één of enkele behandelingen nodig hebt. Het is ook een techniek die je bij je zelf kunt toepassen, door middel van zelfhypnose. Hiervoor heeft hypnosekoning namelijk diverse MP3’s ingesproken, die je in dit artikel kunt bekijken: Edwin Selij MP3 een overzicht van alle gratis en betaalbare MP3’s.

Kom uit hypnose

We hebben allemaal ideeën over de wereld. En deze ideeën bepalen eigenlijk ons gedrag. Nou werkt dat in sommige situaties prima, maar sommige ideeën zijn gewoon niet zo handig. En dat is bijvoorbeeld een idee wat je over jezelf hebt.

Volgens Edwin Selij aka hypnosekoning kun je daar uitkomen, want dat is een hypnose waar je in zit. In deze cursus ga je leren wat jouw route uit deze hypnose is. Schrijf je alvast in, want velen zullen net als jou ook deze route willen gaan lopen. Ook kun je niet lang gebruik maken van deze actie en komt het daarna voorlopig niet meer terug. Een unieke kans dus!

Black Friday Deal van hypnosekoning: wat krijg je?

Black Friday valt dit jaar op vrijdag 25 november 2022. Wanneer je alvast aanmeld voor de Black Friday Deal, kun je met voorrang gebruik maken van deze te gekke actie. Je krijgt dan namelijk op 24 november om 19.30 voorrang op iedereen die ook deze route wilt lopen.

Het aanbod wat je krijgt, daar schrikt hypnosekoning nu dus af en toe zwetend van wakker. Een pakket met een waarde van meer dan € 9.000! Wat de prijs wordt, ga je zelf checken op 24 november om 19.30… Maar ik kan je alvast vertellen dat dit een musthave is… 😉

Edwin Selij aka hypnosekoning Black Friday Deal 2022

Je hebt in dit artikel alvast een klein voorproefje kunnen krijgen van de Black Friday Deal 2022 van Edwin Selij aka hypnosekoning. Heb jij je alvast aangemeld? Ik in ieder geval wel! Laat een reactie achter in de comments. 🙂

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *