Edwin Selij boek reviews

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
edwin selij boek hij heeft er 2 geschreven bookcovers van deze 2 boeken

Je hebt op Google gezocht naar Edwin Selij boek en in dit artikel beschrijf ik de reviews van de 2 boeken die hij geschreven heeft: Breek je vrij en Je hebt het niet, je doet het. Breek je vrij is in 2017 uitgekomen en beschrijft hoe je je gedachten kunt transformeren van denkfout naar denkgoed.

Je hebt het niet, je doet het is het laatste boek wat hij geschreven heeft. Het is uitgekomen in 2021 en in dit boek beschrijft Edwin Selij hoe je de controle kunt terugkrijgen over je leven. Hij stelt dat je helemaal geen ziekte, angst of depressie hébt maar doet!

Beide boeken heb ik zelf gelezen en in dit artikel lees je dan ook een review. Wat was mijn ervaring met de boeken en zijn ze aan te raden? Na het lezen van dit artikel weet je het en kun je zelf bepalen of je het boek ook zelf wilt kopen!

Edwin Selij zijn eerste boek: Breek je vrij

In 2017 bracht Edwin Selij zijn eerste boek uit: Breek je vrij. Dit combineerde hij met een groots seminar: het Breek je vrij seminar. Dit zorgde bij vele mensen voor een ware transformatie. Angsten werden opgelost, slechte gewoontes en positieve impulsen werden aan levens toegevoegd.

Vele lovende woorden over het boek en het seminar maakten mij enthousiast en deden mij doen besluiten het boek zelf aan te schaffen. In het boek wordt op een verrassende manier uitgelegd hoe bepaalde gedachte patronen tot stand zijn gekomen, waarom je die gedachtepatronen blijft houden en hoe je dit kunt veranderen.

Zo stelt Edwin in het boek dat aan ieder gedrag, hoe negatief dat ook mag zijn, een positieve intentie ten grondslag ligt. Wanneer je dit voor het eerst leest, zullen je oren misschien wel even gaan klapperen… Want hoe kan er nou iets positief schuil liggen achter dat negatieve gedrag?

Toch is het gedrag ooit ontstaan met een bepaalde reden en dit boek helpt je bij het ontdekken van deze reden. Ik vond het zelf heel interessant om het boek te lezen en had het dan ook binnen no-time uit. Het heeft mij inzicht gegeven in bepaald gedrag en handvaten hoe ik hiermee om kan gaan.

Helaas kwam ik zelf niet achter de positieve intentie van mijn gedrag, waardoor het boek op de achtergrond is geraakt. Toch zou ik dit boek aanraden voor iedereen die meer inzicht wilt. Daarnaast is het op een prettige manier geschreven en sijpelt de humor er af en toe doorheen. Dit maakt het al met al een luchtig boek om te lezen.

Edwin Selij zijn tweede boek: Je hebt het niet, je doet het

Toen Edwin Selij aankondigde zijn tweede boek te lanceren, was ik er als de kippen bij! In de pre-order bestelde ik het boek Je hebt het niet, je doet het. Want daar zat nog eens een te gekke actie aan gekoppeld: een gratis online cursus M-Point ter waarde van € 1.000!

Met een gratis cursus erbij, kun je nog gerichter aan de slag met de praktische handvaten uit het boek. Ook dit boek is weer een echte eye-opener. Want je hebt geen ziekte, angst, of depressie, maar je dóet het! Wanneer je eigenaarschap neemt over jouw probleem, ben je werkelijk in staat om er ook iets aan te gaan doen.

Zelf heb ik het boek niet gekocht omdat ik van een probleem af wilde, maar omdat ik nou eenmaal fan ben van Edwin Selij ;-). Wel ben ik gericht aan de slag gegaan met 30 dagen lang iedere dag een ochtend meditatie voor ultieme zelfliefde. Want daar begint het, het accepteren van jezelf. Precies zoals je bent!

Ook dit boek vind ik een aanrader. Je krijgt er nu alleen niet meer de cursus bij, wat natuurlijk wel erg jammer is.

Edwin Selij zijn derde boek: Hoe om te gaan met andersdenkenden

Momenteel is Edwin Selij bezig met het schrijven van zijn derde boek: Hoe om te gaan met anders denkenden. Dit boek is nog niet uitgebracht. Op dit moment is er dus helaas nog geen review van dit boek beschikbaar.

Wanneer het boek is uitgebracht, ga ik het uiteraard ook zelf lezen! Dan zal ik de review van dit boek aan dit artikel toevoegen. Wil je nu al weten hoe je met andersdenkenden kunt omgaan? Lees dan dit artikel.

Misschien heb je hier ook interesse in

Opleiding tot hypnotherapeut: Hypno Principles

Naast dat Edwin Selij 2 boeken heeft geschreven en momenteel bezig is met de derde, is hij ook oprichter van het grootste instituut van heel Europa waar je hypnose kunt leren. De basis opleiding heet Hypno Principles, hier schreef ik een uitgebreide review over.

Hypnose MP3 audio’s ingesproken door Edwin Selij

Zelf heeft hij jarenlange ervaring als hypnotherapeut en heeft hij misschien wel duizenden mensen geholpen. Die ervaring heeft hij meegenomen bij het maken van verschillende soorten hypnose MP3’s. Welke er allemaal zijn, kun je lezen in het artikel: Edwin Selij MP3.

Wil je meer weten over hypnose leren? Download dan het gratis E-book

Misschien ben je enthousiast geworden over hypnose en wil je hier eerst wat meer over lezen. Download dan het gratis E-book over zelfhypnose.

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *