Afvallen voor en na foto’s: succesverhalen Lizzy, Marjolein en Chantal

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
afvallen voor en na Lizzy Marjolein en Chantal

Wanneer je gaat afvallen wil je graag weten hoe anderen dit gedaan hebben en natuurlijk het liefst met beeldmateriaal erbij. 😉 In dit artikel kun je daarom de afvallen voor en na foto’s zien van Lizzy, Marjolein en mijzelf (Chantal). Ook lees je hoe zij hun resultaten hebben bereikt.

Het is hun alle 3 gelukt hun leefstijl blijvend te veranderen. Zowel Lizzy als Chantal hebben zich hierin laten begeleiden. Lizzy door leefstijlcoach Remco Gronsveld @remco_lifestylecoach en Chantal door integraal gezondheidsexpert Adam van Buuren van @snelherstel.

In dit artikel lees je 3 verschillende manieren van afvallen met de voor en na foto’s. Maar eerst ga ik in dit artikel wat dieper in op de basis van afvallen: een gezonde leefstijl. Vervolgens lees je het verhaal van Lizzy die met behulp van weight management producten 8,4 kilo is afgevallen. Daarna het verhaal van Marjolein die door koolhydraatarm te gaan eten maar liefst 12 kilo in 1 maand kon afvallen! Tot slot het verhaal van Chantal die met behulp van zelfhypnose 11 kilo kon afvallen.

Beginnen met afvallen en een gezonde leefstijl als basis

Wanneer je wilt beginnen met afvallen is het belangrijk om te beginnen bij de basis: wat is gezonde voeding? Dit is namelijk over het algemeen niet iets wat je leert op school of hebt meegekregen tijdens je opvoeding. Wie is er niet groot geworden met bloemkool en de tuinkruidensaus van Honig, ontbijtkoek en cup a soup…

Brood bij het ontbijt en als lunch en 2 ons groente per dag als advies door het Voedingscentrum. Ontbijt, lunch en diner en maximaal 3 keer wat tussendoor eten. Het is nu eenmaal belangrijk om regelmatig iets te eten, want die motor moet toch blijven draaien of toch niet?

Terug naar de natuur en durf honger te hebben!

Een gezonde leefstijl houdt in dat je niet of zo min mogelijk bewerkte voeding eet. Wil je weten wat het verschil is tussen onbewerkte en bewerkte voeding? Lees dan het artikel: wat is bewerkt voedsel.

Kort gezegd komt het er op neer dat bewerkte voeding uit een fabriek onnatuurlijk is, genetisch gemanipuleerd, chemisch gevuld of volledig synthetisch. Natuurlijke voeding bevat informatie die van invloed is op onze genen. Genen kunnen hiermee ‘aan’ of ‘uit’ gezet worden. Dit wordt ook wel epigenetica genoemd.

Jouw genen bepalen uiteindelijk of je het je wel of niet gaat lukken om af te vallen. Bewerkte voeding bevat geen positieve informatie voor onze genen en zal uiteindelijk voor een disbalans in ons lichaam zorgen met allerlei nare gevolgen van dien. Dit kan zelfs tot gevolg hebben dat het jou helemaal niet lukt om af te vallen, wat je ook doet.

Daarnaast moeten we af van het principe dat we zo vaak moeten eten op een dag. Wanneer je wilt afvallen is het belangrijk dat je lichaam overschakelt op vetverbranding. Dit kun je bereiken door het overslaan van je ontbijt en minder eetmomenten per dag te plannen.

Want wanneer jouw vetcellen slinken, neemt ook jouw gewicht af! In dit artikel lees je hoe je je vetverbranding kunt versnellen. De basisprincipes waarmee je eenvoudig kunt afvallen, kun je lezen in het gratis E-book met 85 tips.

Afvallen voor en na: het verhaal van Lizzy

afvallen voor en na lizzy

Dit is Lizzy. Zij is inmiddels bijna een half jaar bezig met afvallen en heeft nu alleen nog als doel haar lichaam te ‘shapen’. Na 3 zwangerschappen lukte het haar niet meer om onder de 66 kilo te komen. Lange tijd had ze hier geen moeite mee, tot het begin van 2022. Toen was zij het zat!

Inmiddels is zij ruim 8,4 kilo en 54 cm kwijt! Haar spek armen zijn weer gespierd en haar benen schuren niet meer over elkaar. 🤣 Wat heeft Lizzy gedaan om dit te bereiken:

 1. Zij heeft zich laten begeleiden door @remco_lifestylecoach, waardoor zij leerde wat een gezonde leefstijl is.
 2. Zij vervangt 1 maaltijd per dag door weight management producten.
 3. Zij houdt haar voortgang nauwkeurig bij.
 4. Zij probeert 3 keer in de week te sporten.
 5. Zij geniet nog steeds door zichzelf niets te ontzeggen en af en toe te genieten van wat lekkers.

Nu voelt Lizzy zich fitter en energieker dan ooit! Zo kiest zij er voor om goed voor zichzelf te zorgen door haar gezonde leefstijl, op tijd naar bed te gaan en ook op tijd weer op te staan. Ben je benieuwd naar de producten die Lizzy gebruikt? Neem contact op met Lizzy.

Afvallen voor en na: het verhaal van Marjolein

afvallen voor en na marjolein

Dit is Marjolein, een typische jojo! Al vele dieetpogingen had zij gedaan en iedere keer lukte het maar niet om op gewicht te blijven. Tot het moment dat zij besefte dat het niet om een dieet draait, maar om een gezonde leefstijl. Ook raakte zij overtuigd van het principe: vasten is gezond.

Het omslagpunt kwam voor haar na het lezen van het boek van de Foodsisters, zie hieronder. Het boek is dan ook een perfecte leidraad voor wie wil beginnen met intermittent fasting. De eenvoudige recepten zijn heel overzichtelijk en makkelijk om te bereiden!

Marjolein viel hiermee 12 kg af in een maand tijd! Inmiddels na bijna 2 jaar is zij wel een paar kilo aangekomen, maar lukt het haar verder wel om stabiel te blijven. Vasten is niet meer iets wat zij dagelijks doet, maar af en toe. Wat heeft Marjolein gedaan om dit te bereiken:

 1. Zij ging de strijd aan samen met een vriendin.
 2. Zij is iedere dag gaan wandelen, weer of geen weer!
 3. Zij is gaan vasten en zich hierin heeft verdiept door het lezen van het boek van de Foodsisters.
 4. Zij is veel natuurlijker gaan eten en houdt dit nog steeds vol.
 5. Zij geniet nog steeds door zichzelf niets te ontzeggen en af en toe te genieten van wat lekkers.

Ook Marjolein voelt zich fitter en energieker dan ooit en heeft zij veel minder behoefte aan koolhydraten. Het wandelen doet zij nog steeds samen met haar vriendin!

Afvallen voor en na: het verhaal van Chantal

voor en na 3 maanden Chantal

Tot slot het verhaal van mijzelf (Chantal). Mijn afval avontuur bestaat eigenlijk uit 2 delen. Eerst ben ik in 2 maanden tijd 7kg afgevallen door mij te houden aan 5 eenvoudige regels. Vervolgens heb ik controle gekregen over mijn emotie-eten door middel van zelfhypnose.

Tot wel 10kg per maand afvallen met het Slow Carb Dieet

Ik volgde een speciaal dieet (Slow Carb Dieet) waarbij je je aan 5 regels dient te houden en je gegarandeerd gewicht verliest. Hiermee zou je zelfs tot wel 10kg per maand kunnen afvallen. De eenvoud van deze regels en het feit dat je je op 1 dag helemaal vol mag vreten, zorgde ervoor dat ik dit kon blijven volhouden. 🤣

Vreetbuien voorkomen door middel van zelfhypnose

Uiteindelijk kon ik nog 4kg extra afvallen door te luisteren naar zelfhypnose, omdat dit ervoor zorgde dat ik mijn vreetbuien kon voorkomen. Maak ook kennis met zelfhypnose waarmee je kunt afvallen en lees het artikel: Zelfhypnose afvallen mp3 gratis download: start nu met afvallen!

Wat heb ik gedaan om uiteindelijk 11kg af te vallen:

 1. Ik begon met het Slow Carb Dieet en hield dit 3 maanden vol.
 2. Ik heb mij laten begeleiden door integraal gezondheidsexpert Adam van Buuren van @snelherstel. Hierdoor heb ik geleerd wat gezonde voeding is en waarom vasten zo gezond is.
 3. Ik ben gaan vasten.
 4. Ik heb mijn bruine vet geactiveerd door koud te gaan douchen.
 5. Het luisteren naar een zelfhypnose audio waarmee je kunt afvallen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld de tussendoortjes stopper van Sarina Baas.
deze vrouw komt van haar suikerverslaving af door te luisteren naar een mp3

Tussendoortjes stopper

Terwijl je ontspannen op de bank ligt en luistert naar de MP3, verdwijnt je behoefte aan tussendoortjes definitief en ervaar je de volgende voordelen:

 • Afvallen zonder dieet;
 • Toename van je energie;
 • Rust in je hoofd;
 • Boost je immuunsysteem;
 • Je voelt je lekkerder in je lijf;
 • Bewezen methode met DIRECT resultaat!

Voor slechts € 24,95 en 22 minuten per dag kun jij je tussendoortjes behoefte voorgoed stoppen!

Klik HIER om voorgoed te stoppen met snaaien!
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *