Succesvol afvallen doe je zo, word ook een succesverhaal!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
succesvol afvallen 1, 2, 3, let's go!

Succesvol afvallen begint met het aanpakken van de nummer 1 oorzaak waarom vrouwen last hebben van overgewicht: eten vanuit emotie. Want weet je wat het moeilijkste deel van veranderen is? Dat is om niet dezelfde keuzen te maken die we de dag ervoor gemaakt hebben.

Dat klinkt heel eenvoudig, toch? Want je gaat afvallen en dus aan de slag met je voeding in combinatie met eventueel extra lichaamsbeweging. Toch is dit niet zo makkelijk als het lijkt. We leven namelijk op de automatische piloot. We denken dagelijks dezelfde gedachten.

Het denken van dezelfde gedachten leidt ertoe dat we dezelfde keuzes maken, waardoor we hetzelfde gedrag vertonen. Wanneer we hetzelfde gedrag vertonen, scheppen we dezelfde ervaringen.

Uiteindelijk leiden deze ervaringen tot het ervaren en produceren van emoties en die sturen vervolgens weer dezelfde gedachten aan. We zitten als het ware in een vicieuze cirkel die ons in dezelfde realiteit houdt. De realiteit waarin we kampen met overgewicht.

Ieder mens heeft automatische programma’s, wat je kunt zien als een soort software. Jouw software zorgt ervoor dat je iedere dag dezelfde keuzes maakt. In dit artikel lees je hoe je jouw software kunt gaan aanpassen, zodat je succesvol kunt afvallen! Word jij ook een succesverhaal?

Waar de afslankindustrie zich op richt

Er zijn vele verschillende dieetvormen en afvalprogramma’s en dit is dan ook een heuse afslankindustrie te noemen. Die richten zich allemaal op (een combinatie van) het aanpassen van je voeding en beweging. Koolhydraatarm eten zorgt er bijvoorbeeld voor dat je binnen korte tijd kilo’s kunt afvallen. 12 kilo afvallen lukte Marjolein bijvoorbeeld binnen een maand!

Een dergelijk dieetprogramma of het aanpassen van je voeding doe je op basis van wilskracht. Hiermee kun je tijdelijk je gedrag aanpassen. Wilskracht zorgt ervoor dat je na het lezen van het E-book (te downloaden via onderstaande knop) 4 kilo in een maand of zelfs veel meer kunt afvallen.

Toch is de afslankindustrie er helemaal niet op gericht om te zorgen dat jij succesvol gaat afvallen, hier gaat namelijk een hele business achter schuil. Aan een eenmalige klant wordt nou eenmaal niet genoeg verdiend! Wel aan iemand die om de zoveel tijd een nieuw dieet gaat volgen.

Het probleem van een ‘industrie’

De afslankindustrie

Niemand gaat de rest van zijn leven een dieet volgen. Een dieet of afvalprogramma is iets wat je tijdelijk doet en werkt daarom ook prima op de korte termijn. Toch leidt dit bij de meeste mensen op de lange termijn uiteindelijk tot het welbekende jojo-effect.

Het doel van de afslankindustrie is om jou te helpen op korte termijn, waarbij je tijdelijk van je overgewicht wordt verlost. Tot het moment dat de klad er in komt en je weer kilo’s begint aan te komen. Dan wordt het tijd voor een nieuw dieet en is hun doel bereikt: een terugkerende klant.

Big Pharma

Hetzelfde geldt voor Big Pharma, de hele medicijnen industrie. Medicijnen zijn ontwikkeld om symptomen te onderdrukken of te verlichten. Hetzelfde geldt voor operaties. Maar waarom heb je deze symptomen? De oorzaak ligt vaak op een heel ander gebied en hier besteed men geen aandacht aan.

Dit is ook helemaal niet het doel van Big Pharma. Want wanneer je gezond bent, wordt er niets aan jou verdiend! Dat is dan ook de reden dat Richard de Leth zijn artseneed aan de wilgen hing en hem deed inspireren het boek Zielsgelukkig = kerngezond te schrijven.

zielsgelukkig is kerngezond achterkant wat kan helpen bij succesvol afvallen

De voedingsindustrie

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de voedingindustrie die er op gericht is om zoveel mogelijk te consumeren, want dat levert natuurlijk meer op. Niet voor niks is er in bewerkte producten vaak suiker gebruikt, omdat suiker zo verslavend werkt. En overconsumptie leidt tot overgewicht.

Zelfs de helft van de bevolking leidt aan overgewicht volgens het CBS! (bron) En overgewicht is weer de nummer 1 reden van diverse chronische aandoeningen, zoals hart- en vaatziekten en diabetes.

Succesvol afvallen door een verandering van leefstijl en mindset

Uiteindelijk is er maar 1 manier waarbij je succesvol kunt afvallen: een verandering van leefstijl en mindset, zodat je niet terugvalt in oude patronen. Wanneer je je mindset kunt veranderen, verander je je onbewuste patronen. Zo kun je jezelf als het ware her programmeren.

Het veranderen van je leefstijl en mindset kun je her programmeren door middel van zelfhypnose. Tijdens zelfhypnose krijg je namelijk toegang tot je onbewuste en daar zijn je onbewuste patronen opgeslagen als software. Wil je gratis en vrijblijvend uitproberen hoe zelfhypnose jou kan helpen bij het afvallen? Lees dan het artikel: Zelfhypnose afvallen mp3 gratis download: start nu met afvallen!

Bewust afvallen versus onbewust afvallen

Wanneer je kiest voor een afvalprogramma of dieetvorm zoals koolhydraat arm eten, zal het jou heus gaan lukken om succesvol af te vallen. Dit doe je dan op basis van wilskracht. Wilskracht is een bewuste kracht en is je bewuste mind.

Maar jouw bewuste mind heeft het helaas niet voor het zeggen op de lange termijn. Dit komt omdat gedragspatronen in onze onbewuste mind ingesleten zijn en voor 95% bepalen wat er gebeurt! En hier zit de échte kracht, dit is jouw software programma.

Want ervaringen uit het verleden zorgen ervoor dat je op een bepaalde manier reageert. Op dat moment is er software bij jou geïnstalleerd. Deze software kun je tijdelijk omzeilen. Tot een moment waarop dat niet meer gaat.

Dan val je weer terug in je oude patronen. Zo is je software nu eenmaal geïnstalleerd. Misschien heb je een slechte dag op je werk, loopt je relatie niet lekker of baal je ergens van.

Want jij hebt je software niet aangepakt. En je software ga je niet aanpassen met het lezen van deze blog. Je software is geprogrammeerd in je onbewuste mind. En hier kom je niet zomaar bij, want je bewuste mind zit in de weg.

Je bewuste mind, ook wel ego genaamd. De ego die de hele dag in je oor aan het tetteren is. Als je je goed voelt, sta je in je kracht en werkt je ego met je mee. Voel je je slecht, dan is je ego daar om je nog verder de grond in te boren. Zie je nou wel! Je kunt het niet! Jouw ego drijft je tot waanzin…

Succesvol afvallen door je software opnieuw te programmeren: Reset Your Mind

Door middel van hypnose kun jij die ellende gaan omzeilen. Want met hypnose krijg je toegang tot je onbewuste en wordt je lieftallige ego de mond gesnoerd. Kies voor een manier om je software definitief te herprogrammeren. Want afvallen draait uiteindelijk niet om jezelf aan te leren wat je wel en niet mag eten om af te vallen. Diep van binnen weten we dit wel.

Je wil ook gewoon van een koekje of stukje chocola kunnen genieten, zonder meteen het hele pak te verorberen of de hele reep te verslinden. Je kunt ook afvallen door af en toe wat lekkers te eten. Je wilt gewoon de regie terug over je leven. En niet meer de hele dag met eten bezig zijn!

Dan ben je bij Sarina Baas aan het juiste adres. Als hypnotherapeut, levenscoach en voedingsdeskundige hielp zij al hónderden vrouwen de controle over hun leven terug te krijgen. Zij heeft het meest effectieve programma ontwikkeld op het gebied van emotie-eten: Reset Your Mind. Lees hier meer over Sarina Baas in deze review.

Het succesverhaal van Angela, Marieke en Alice

Succesverhaal afvallen van Angela

Angela haar gewicht nam toe en vond zichzelf niet meer mooi. Ze verzorgde zich minder goed en kleedde zich anders, gooide de teugels los. Toch wilde ze het anders aan gaan pakken. Het feit dat ze richting de 50 ging, was het moment dat ze besefte nu of nooit.

Angela was er klaar voor. Toen ze eenmaal meedeed met Reset Your Mind, vond ze het in het begin heel pittig. Het bereiden van andere voeding voor haarzelf en de rest van het gezin die niet met die pot meeat. Dat was even zoeken in het begin, de onbekendheid. Nu voelt ze zich goed, vele malen energieker. Ze past weer in maatje 40. Het voelde heel goed om in zichzelf te investeren qua tijd en zichzelf op de eerste plek heeft gezet.

Nu is zij in haar hoofd véél minder bezig met eten, veel minder trek tussendoor. Ze eet gewoon 3 keer per dag en heeft tussendoor geen behoefte om te snoepen. Eindelijk is Angela weer blij met zichzelf als zij in de spiegel kijkt!

Succesverhaal afvallen van Marieke

Marieke besloot hulp te zoeken, omdat ze de controle over het eten kwijt was. Ze was de hele dag alleen maar bezig met suikers naar binnen werken en werd hierdoor depri, moe en lusteloos. Toen ze eenmaal meedeed in het traject, kreeg ze een kick toen ze de controle terug kreeg!

Ze heeft nu veel meer energie, kijkt veel positiever naar zichzelf en voelt zich sterker dan ooit. Nu gaat het eindelijk goed met Marieke. Totaal is ze maar liefst 15 kilo afgevallen. Zelfs in de zomervakantie viel zij 5 kilo af in 3 weken, zonder hierbij heel streng op haar voeding te letten.

Voor iedereen die bereid is aan zichzelf te werken raadt Marieke dit programma aan. Uiteindelijk ben jij degene die het zelf moet doen! Het heeft wel tijd en inspanning nodig om nieuwe patronen aan te leren. Zij heeft hele positieve ervaringen met de coaching van Sarina.

Succesverhaal afvallen van Alice

Alice liep de hele dag te snaaien en voelde zich hierdoor helemaal niet fijn, duf en niet gezellig. Dit had invloed op het hele gezin. In het begin twijfelde ze om aan het traject te beginnen. Ze had al zoveel geprobeerd en iedere keer werd ze toch weer dikker! Zou dit het dan zijn?

Het is haar alles mee gevallen. Toen ze eenmaal meedeed met Reset Your Mind merkte ze dat succesvol afvallen uiteindelijk vanzelf gaat. Ze is nu stukken vrolijker, heel veel meer energie, heeft geen pijn meer van de reuma. Ook haar psoriasis is minder geworden.

Ze zou het daarom aanbevelen aan iedereen! Het is voor iedereen goed om met dit programma mee te doen, omdat het veel meer voordelen met zich meebrengt dan alleen afvallen. Het is eigenlijk een feestje om hieraan mee te doen, omdat je gewoon heel lekker mag blijven eten.

Succesvol afvallen, zo doe je dat!

Succesvol afvallen draait allemaal om het veranderen van je gedrag. In dit artikel heb je kunnen lezen dat je emoties je gedrag veroorzaken. En je emoties veroorzaken je gedrag. Dus wil jij vrij leven, gezond en slank zijn en toch kunnen genieten?

Wil jij afvallen en volgend jaar nog steeds slank zijn? Wil je eens en voor altijd jouw lichaam en geest in balans brengen? Zodat afvallen geen strijd meer is? Wil jij de controle terug over je leven? Jij als vanzelf een gezond eetpatroon creëert wat je de rest van je leven vol kunt blijven houden? Je automatisch zult gaan afvallen? Klik dan snel op onderstaande knop en RESET your mind!

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *