4 kilo afvallen in 1 maand met weight management: Lizzy zweert erbij!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
4 kilo afvallen in 1 maand zie fit-mom Lizzy

Dit artikel gaat over Lizzy en hoe 4 kilo afvallen in 1 maand haar lukte met weight management producten. Lizzy raakte zo overtuigd dat ze haar eigen online business is begonnen in deze weight management producten. Lizzy motiveert nu andere vrouwen met haar eigen voor en na foto’s om hetzelfde te doen. Een reden voor mij om een artikel over haar te schrijven!

Lizzy startte in januari 2022 met afvallen met begeleiding bij een lifestyle coach die haar op weg heeft geholpen. Toen startte ze ook met een shake van Herbalife in de ochtend. Verder at ze gezonde tussendoortjes en lette ze op de calorieën. En iedere dag probeerde Lizzy 10.000 stappen te halen.

Al snel voelde Lizzy zich fitter en zag ze haar lijf veranderen. Daardoor werd ze nog enthousiaster! Na een maand begon ze met de weight management producten. Inmiddels volgt ze nu 5 maanden deze healthy lifestyle en is ze nog meer afgevallen (totaal 8,4 kilo en 54 cm kwijt). En zie haar nu eens shinen! Lees hier het succesverhaal van fit-mom Lizzy, moeder van 3 kids!

Afvallen met begeleiding door coach Remco

In januari kwam Lizzy terecht bij @remco_lifestylecoach. Zij wilde graag gezonder gaan leven en fitter worden. Na 3 kindjes gekregen te hebben, was ze flink aangekomen en woog ze ruim 74 kilo. Ook had ze zowat wekelijks last van hoofdpijn en migraine aanvallen wat steeds erger werd. Dit wilde ze veranderen!

Wanneer je wilt beginnen met afvallen, kun je erg baat hebben bij begeleiding of een coach. Om de knop om te zetten kan een coach je namelijk net het duwtje in de juiste richting geven. Lizzy kwam terecht bij Remco en maakte een vliegende start. Na 1 week was zij al 1,5 kilo afgevallen en -18 cm kwijt! Ook had ze meteen meer energie.

afvallen met weight management producten lizzy voor en na een maand

Remco heeft Lizzy geholpen bij een gezond voedingspatroon en gezonde leefstijl. Na een maand afvallen met begeleiding door coach Remco was zij al 4,4 kilo kwijt, dus gemiddeld kon zij ongeveer een kilo per week afvallen. Na een maand voelde Lizzy zich nog energieker en fitter en had zij veel minder last van hoofdpijn en migraine!

4 kilo afvallen in 1 maand met de weight management producten van Lizzy

Na een maand startte Lizzy met de weight management producten die zij nu zelf verkoopt. Met deze kuur vervang je 1 maaltijd en de zakjes zijn verkrijgbaar in 3 smaken: Tropical pina colada, cacao en koffie. Je mengt het zakje met 500 ml water en drinkt daarnaast nog 2 liter water per dag. Daarnaast is het van belang om dagelijks minimaal 30 minuten te bewegen.

Lizzy neemt iedere ochtend een weight management product en gebruikt zelf alleen de tropical variant, omdat ze geen koffie drinkt en cacao migraine bij haar triggert. Zij kreeg hierdoor veel minder last van cravings, haar opgeblazen gevoel verminderde, haar energieniveau kreeg een boost en ze vond het erg makkelijk om zo een gezond eetpatroon vol te blijven houden.

Natuurlijk eet Lizzy nog wel eens ongezond, zoals een patatje, pizza of een ijsje met het lekkere weer. Maar dat moet ook gewoon kunnen! Verder probeert zij 3 keer per week naar de sportschool te gaan, wat niet altijd lukt met 3 kleine kids. Momenteel is Lizzy zelfs 8,4 kilo afgevallen in zo’n 5 maanden tijd en is zij 54 cm kwijt.

4 kilo afvallen in 1 maand voor en na foto lizzy na 4 maanden

Afvallen met weight management producten: eigenschappen van de verschillende producten

Cacao

 • Ingrediënten om de eetlust te verminderen.

 • Verhoogt energie, mood en focus.

 • Positief effect op metabolisme.

 • Stimuleert hart en verlaagt bloeddruk.

Coffee

 • Koffie hoort bij velen bij een standaard ochtend ritueel. Deze shake kan daarom de oplossing zijn!

 • Veel meer energie.

 • Verminderd opgeblazen gevoel.

 • Minder behoefte aan snacken.

Tropical pina colada

 • Lekker drankje met de zomerse temperaturen.

 • Je kan het mixen in je smoothie.

 • Take away in een grote fles van 500 ml.

Mijn ervaring met de weight management producten van Lizzy

Uiteraard heb ik de weight management producten ook zelf geprobeerd in de smaken koffie en cacao. De smaak Tropical trok mij niet zo dus die heb ik niet geprobeerd. Ik vond de smaken koffie en cacao goed te doen en het hielp mij het hongergevoel te onderdrukken en opgeblazen gevoel verminderen.

4 kilo afvallen in 1 maand met weight management producten: een kanttekening

Uiteindelijk lukte het Lizzy om zo’n 8 kilo af te vallen. Zij heeft ook nog nauwelijks last van hoofdpijn en migraine aanvallen! Hoewel het verhaal van Lizzy er niet om liegt, wil ik wel graag een kanttekening plaatsen bij afvallen met weight management producten.

Het is en blijft een product van de afslankindustrie die er op gericht is om te zorgen dat jij op korte termijn kunt afvallen. Helaas zijn de resultaten op lange termijn minder rooskleurig. Uiteindelijk zul je vroeg of laat altijd weer in oude patronen gaan vervallen, omdat die zo diep zijn ingesleten. Hier kun je nu eenmaal niets aan doen. Of je moet voor de rest van je leven aan de zakjes blijven.

Afvallen met weight management producten is er puur gericht om door middel van een zakje en calorie inname beperking af te vallen. Hierbij wordt voorbij gegaan aan de onbewuste patronen die je hebt gecreëerd en die het uiteindelijk altijd zullen winnen van je bewuste gedachten om af te vallen! Succesvol afvallen kan daarom alleen wanneer je aan de slag gaat met je mindset om zo een nieuwe en gezonde levensstijl te creëren.

Nu was Lizzy vroeger altijd van nature slank en is zij na de bevalling van 3 kids pas aangekomen. Dus de vraag bij Lizzy is in hoeverre haar overgewicht een onbewust proces was geworden. Inmiddels is zij bijna een half jaar bezig en nu nog de laatste loodjes. Gelukkig gaat het haar wel goed af en is het haar gelukt om haar voedingspatroon en levensstijl blijvend te veranderen.

Wil jij ook 4 kilo afvallen in 1 maand of meer? Neem contact op met Lizzy!

Ben je na het verhaal van Lizzy enthousiast geworden over afvallen met de weight management producten en wil je deze ook graag proberen? Of heb je vragen over de weight management producten? Neem dan met Lizzy contact op via haar Instagram!

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *