Bianca L’abée: mijn persoonlijke ervaring met het ik verander wel programma

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
bianca l'abée linksboven

Bianca L’abée is al meer dan 11 jaar hypnotherapeut en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van afvallen met hypnose. Met haar ik verander wel programma biedt zij een online traject aan waarin je binnen 5 maanden je streefgewicht kunt bereiken. Al ruim 2300 deelnemers met een gemiddeld gewichtsverlies van 17 tot wel 32 kilo en een slagingspercentage van ruim 80% zorgen voor goede ervaringen met Bianca L’abée.

Tina Rover wist niet dat het zó eenvoudig kon zijn! Zij showt in formaat kampeertent spijkerbroek haar nieuwe slanke lijf en doet je versteld staan hoeveel zij wel niet is afgevallen. Verder zijn de ervaringen op de website van Bianca L’abée louter positief.

Dit programma moet wel succesvol zijn niet waar? Daarom ben ik zelf ook het traject aangegaan. Wat is mijn ervaring met het ik verander wel programma, heb ik blijvend mijn streefgewicht bereikt? Ik ga hier in dit artikel kort en bondig op in. Geen ellenlange verhalen, zodat je er snel achter komt of het een aanrader is of niet!

Ik verander wel: een online programma waarmee je in 5 maanden kunt afslanken zonder dieet

bianca l'abée ervaringen met het online ik verander wel programma

Het ik verander wel programma is een online programma wat 5 maanden duurt en waarmee je een nieuwe leefstijl gaat aanleveren. We zijn allemaal wel bekend met diëten en de resultaten op lange termijn die niet het gewenste effect opleveren. Het gaat er om dat je op lange termijn op gewicht raakt en blijft.

Ik verander wel is een online programma gebaseerd op afvallen met hypnose, waardoor je de onderliggende oorzaken gaat aanpakken van je overgewicht. We weten allemaal dat je met gezonde voeding en beweging kunt afvallen. En het de meesten van ons prima lukt om met een dieet goede resultaten te behalen op korte termijn. Maar dit blijven volhouden is een ander verhaal.

Want wil je echt succes behalen, dan moet je het eigenlijk op een hele andere manier aanpakken en je denkpatronen ofwel je brein aanpakken. Want alles begint met een gedachte, die gedachte leidt tot een emotie en die emotie leidt tot een keuze en handeling. Het lijkt soms net of we geen andere keuze hebben, omdat het op de automatische piloot gaat.

In het online programma ga je dan ook de juiste tools en technieken aanleren waardoor je uiteindelijk andere keuzes gaat maken. Keuzes die ervoor zorgen dat je kunt afslanken zonder dieet. Zonder hierbij een intensief sportschema te hoeven volgen, waarbij je 5 maanden lang intensief wordt begeleid.

Op de website van het online programma kun je uitgebreide informatie vinden over de inhoud van het programma. Je kunt je ook opgeven voor een webinar waarin je het volgende kunt leren:

  1. hoe de controle terug te pakken over je eetgedrag;
  2. wat de 5 belangrijkste pijlers zijn voor het behalen van je streefgewicht
  3. hoe je eindelijk verlost raakt van jojoën
  4. waarom je die enorme suikerbehoefte hebt
  5. en hoe je hier moeiteloos van af kunt komen
  6. Tot slot hoe je kunt afvallen op een gezonde manier en toch alles mag eten.

Ervaringen van deelnemers ik verander wel van Bianca L’abée

Op dit moment van schrijven zijn er 2362 deelnemers je voorgegaan. Zij behaalden gemiddeld 17 tot wel 32 kilo gewichtsverlies met een slagingspercentage van 82%. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn.

Gelukkig biedt Google de mogelijkheid een review te geven en schroomt dit mensen niet hun ongezouten mening te geven. Inmiddels heeft Bianca L’abée 14 Google reviews ontvangen met een beoordeling van 5 sterren. Iedere beoordelaar heeft haar dus 5 sterren gegeven. Zo is Irma hier in 7 maanden maar liefst 28 kilo mee afgevallen en Marijke zelfs 38 kilo!

Bianca L'abée ervaringen 14 Google reviews

Mijn ervaring met Bianca L’abée

Laat ik voorop stellen dat ik erg overtuigd ben van het principe van de virtuele maagband. Ik geloof niet in een dieet. Wanneer je op lange termijn gewicht wilt verliezen en op gewicht wilt blijven, is het belangrijk om je onbewuste programma’s opnieuw te programmeren. Want door ervaringen uit het verleden en je opvoeding heb je bepaalde gewoontes en eetgedrag aangeleerd en het is verdomd moeilijk om dat op latere leeftijd af te leren!

Waarom is dat zo verdomd moeilijk? Je kunt je onderdompelen in kennis over wat gezonde voeding is, afvallen door vasten, hoeveel je moet bewegen en ga zo maar door. Maar dit is allemaal bewuste kennis en de je gewoontes en eetgedrag zijn onbewuste programma’s. Deze kun je met je bewuste mind niet zomaar beïnvloeden. Hier is de virtuele maagband een uitstekend middel voor kun je lezen in het artikel: virtuele maagband zin of onzin.

Vol goede moed startte ik daarom in maart 2021 met het online programma. Het was me al gelukt om 7 kilo af te vallen in 2 maanden, maar dit was slechts een begin. Op een gegeven moment stagneerde mijn gewichtsverlies. Ik wilde daarom een andere weg inslaan, had veel goede verhalen gehoord over de virtuele maagband en was best bereid om hierin te investeren.

Ik begon eigenlijk heel goed met het online ik verander wel programma en viel hier in de eerste maand daadwerkelijk een aantal kilo mee af. Tot ik op een punt kwam waar er een oude emotie uit het verleden naar boven kwam waar ik mijzelf geen raad van wist. Ik heb hierover nog contact gezocht met Bianca L’abée.

Het werken met emoties kwam pas later in het traject naar voren. Wel zijn in het programma tools beschikbaar hoe je je een negatieve emotie kunt omdraaien naar een positief gevoel. Dit kan met de gevoelsomdraai techniek.

Een positief punt is dus zeker dat ze snel reageert bij vragen. Maar helaas zorgde deze emotie er bij mij voor dat mijn vreetbuien terug kwamen. Ik kon mijn vreetbuiten niet meer beheersen. Ik heb het programma uiteindelijk laten versloffen en ben er toen mee gestopt.

Let op! Er zijn ook alternatieve aanbieders met een online programma

Tot slot is het goed om te weten wanneer je een dergelijk traject wilt beginnen om te weten dat er verschillende aanbieders zijn. Hier kwam ik zelf namelijk later pas achter. Misschien had ik achteraf wel een andere keuze gemaakt.

Ik raad je daarom aan je hier eerst in te verdiepen alvorens je een keuze maakt. Om je hierbij op weg te helpen schreef ik daarom een artikel met verschillende aanbieders met een online programma: virtuele maagband gratis. In dit artikel kun je verschillende manieren lezen om gratis kennis te maken met de aanbieders van een online programma.

30-daagse challenge waarbij je 30 dagen lang beleiding krijgt

Sarina Baas begeleidt al 6 jaar lang vrouwen met het bereiken van hun streefgewicht in combinatie met hypnose. Momenteel heeft zij een nieuw product gelanceerd: een 30-daagse challenge om je ideale gewicht te bereiken, maar vooral te behouden. Ruim 5.000 vrouwen gingen je voor, vrouwen die eerst heel sceptisch waren. Dit is een hele leuke actie waarbij je voor nog geen 2 tientjes een maand lang persoonlijke begeleiding krijgt van Sarina Baas.

4 hypnose sessies om je mindset te boosten

Net als Bianca L’abée is Yvonne Thuijs eveneens een specialist op het gebied van afvallen met hypnose. Voor een hele schappelijke prijs van € 27,- kun je met haar hypnose afslank sessies kennismaken en 4 sessies downloaden. Op deze manier kun je de mind gaan creëren van een slank, gelukkig en gezond persoon.

4 mindset boost hypnose sessies

Conclusie Bianca L’abée ervaringen

Ik geloof in de kracht van het programma van Bianca L’abée en de vele positieve ervaringen met het ik verander wel programma die er online te vinden zijn. Helaas heeft voor mij persoonlijk het programma niet gewerkt. Ik geloof dat de virtuele maagband een heel goed middel is om gewicht mee te verliezen, maar ik geloof niet in één programma wat voor iedereen werkt.

Niet iedereen is hetzelfde en daarom ben ik meer een voorstander van maatwerk. Ik adviseer daarom om een persoonlijk traject aan te gaan bij een hypnotherapeut die jou dit maatwerk kan bieden. Zoek hiervoor een therapeut bij jou in de buurt of waar je een klik mee hebt via: www.bestetherapeut.nl.

Hopelijk heb ik je geholpen met het delen van mijn ervaring! Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om een reactie achter te laten onderaan het artikel.

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *