Sarina Baas review: een overzicht van gratis en betaalbare producten

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Sarina Baas review een profielfoto van Sarina Baas

Sarina Baas review: als levenscoach en hypnotherapeut begeleidt zij vrouwen in het vinden van een slanke mindset, door het aanpakken van emotie eten met hypnose. Zij heeft haar opleiding gevolgd bij het Hypnose Centrum Nederland en is daar ook werkzaam geweest. Daarnaast heeft zij een opleiding gevolgd tot Nei Therapeut (Neuro emotionele integratie).

Naar eigen zeggen heeft zij de code gekraakt om een einde te maken aan het destructieve gedrag, wat ervoor zorgt dat je je streefgewicht niet behaalt. Want in haar hypnotherapie praktijk zag zij vele vrouwen worstelen met hun gewicht.

Inmiddels heeft ze ruim 5000 vrouwen geholpen en 6 jaar ervaring met haar praktijk in combinatie met het online programma wat zij heeft ontwikkeld. Een programma waarmee je de vicieuze cirkel kunt doorbreken, zodat je eindelijk die slanke mindset kunt creëren en op je streefgewicht komt! De ervaringen met Sarina Baas zijn erg positief, in dit artikel lees je hier alles over.

Onderdeel van het online programma is een Sarina Baas community waar je gelijkgestemden kunt vinden en vragen kunt stellen. Dit is een actieve community waar Sarina Baas zelf ook ook actief op is om je te ondersteunen. Lees in dit artikel een overzicht van de gratis en betaalde producten die Sarina Baas aanbied en bepaal welk product geschikt is voor jou!

Hoe werken de online producten van Sarina Baas?

Sarina Baas is hypnotherapeut met een eigen praktijk. Haar praktijkervaring heeft zij vertaald in een online programma. In haar online programma werkt zij met (zelf)hypnose. Door middel van hypnose kun je namelijk je kritische denken omzeilen en krijg je toegang tot je automatische programma. Dit automatische programma is net als een software programma. Het draait onbewust, zonder dat je er erg in hebt.

Door middel van hypnose krijg je toegang tot je onbewuste en kun je als het ware nieuwe software gaan installeren. Zodat je nieuwe en gezonde keuzes gaat maken en je je streefgewicht gaat bereiken. In een eerder artikel wat ik schreef kun je meer lezen over (zelf)hypnose en welke voordelen dit biedt: Wat zijn de voordelen van zelfhypnose?

Kennismaken met Sarina Baas: gratis producten

Wanneer je nog niet bekend bent met Sarina Baas en haar online programma, stelt ze gratis tools ter beschikking. Dat is natuurlijk meer dan welkom om eerst ervaring op te doen. Regelmatig geeft ze daarom gratis masterclasses. Het voordeel van deze masterclass is dat je die direct kunt bekijken op een moment wanneer het jou uitkomt!

Gratis masterclass

In deze masterclass onthult ze de 3 gouden stappen waarmee je automatisch gaat afvallen. En dit kost slechts minder dan 20 minuten per dag. In dit webinar ga je ontdekken waarom het jou niet eerder lukte om je overgewicht blijvend kwijt te raken en hoe je dit kunt veranderen.

Gratis E-book: 26 tips tegen emotie-eten

De tips uit het E-book zorgen ervoor dat je een einde kunt maken aan emotie-eten. De 26 tips die beschreven worden, zorgen voor direct resultaat! Op deze manier kun je eindelijk die vervelende (vr)eetbuiten beheersen.

30-daagse Challenge om te stoppen met snacken (aanrader!)

Dit is een nieuwe challenge van Sarina Baas, ze combineert hier haar hypnose techniek met 30 dagen lang persoonlijke begeleiding. Zo kun je emotie eten aanpakken met hypnose. Met deze methode gaat ze je precies vertellen welke stappen je moet nemen om voor eens en voor altijd van die snackdrang af te houden (en je hier ook verantwoordelijk voor houden!). En deze methode is zeer succesvol gebleken.

Want wist je dat slechts 4% van alle vrouwen die een traditioneel dieet volgen op de lange termijn op gewicht blijven? We hebben allemaal wel eens een dieet gevolgd met succes, maar uiteindelijk volgt toch altijd weer dat bekende Jojo-effect. Ik denk dat iedereen hier wel over mee kan praten. Het gaat er namelijk helemaal niet om wát je eet, maar welke relatie je hebt met eten.

En dat wordt haarfijn duidelijk met deze laagdrempelige challenge. Voor slechts EUR 17,- kun je meedoen! En je krijgt maar liefst 30 dagen lang persoonlijke begeleiding van Sarina Baas. Ruim 5500 vrouwen die eerst sceptisch waren, die gingen je al voor. Dit is dus echt een aanrader! Want bij emotie eten is hypnose bij uitstek geschikt.

Tussendoortjes stopper (betaalde hypnose MP3 audio)

Een andere laagdrempelige manier om ervaring op te doen met Sarina Baas is door haar betaalde hypnose MP3 audio te downloaden: de tussendoortjes stopper. Dit is een bewezen methode waarmee je de drang stopt om iedere keer ongezonde tussendoortjes te eten. Je kunt hierdoor stoppen met emotie eten door hypnose.

Terwijl je ontspannen gaat liggen op de bank en je luistert naar deze MP3, wordt jouw automatische programma gereset. Tip: beluister deze audio dagelijks voor 30 dagen lang. Op deze manier kun je blijvend je gewoonte veranderen!

Baas over je eigen gewicht

Baas over je eigen gewicht is een wat uitgebreider online programma. Dit programma is er op gericht om de werkelijke oorzaak achter je overgewicht te achterhalen en te elimineren. Dit programma bestaat uit 3 modules met in totaal 17 lessen.

Baas over je gewicht module 1 bestaat uit 9 lessen

Iedere les bevat een video boodschap van Sarina waarin zij meer uitleg geeft. In de eerste les ga je aan de slag met een werkboek om je huidige situatie te bepalen. Zo krijg je meer inzicht in je huidige situatie en de oorzaak achter je overgewicht. Het overgewicht is namelijk een gevolg en geen oorzaak. Het is dus belangrijk om tot de kern te komen.

De tweede module bestaat uit 7 lessen en je krijgt meer inzicht in je denkpatroon. Je gaat aan de slag met je beperkende gedachten, generalisaties, globale etiketten, zwart/wit denken, jezelf schuldig voelen, verpersoonlijking en emotionele logica. Want je emoties bepalen je gedachten, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt. Dit bepaalt weer de keuzes die je maakt.

De derde en tevens laatste module bestaat uit 1 les: transformatie. Dit is een hypnose audio MP3 sessie die je dagelijks 2 weken lang dient te beluisteren, zodat je daadwerkelijk die transformatie kunt doormaken. En jij het emotie eten kunt doorbreken met hypnose. Je hebt hierbij oortjes of een koptelefoon nodig.

Sarina Baas reviews: ervaringen van anderen

Inmiddels heeft Sarina Baas 60 reviews op Google mogen ontvangen met een gemiddelde beoordeling van 4,6 sterren. Zo geeft Marieke Meijer een 5 sterren beoordeling. Zij is super tevreden over de hulp die ze heeft gekregen en het afvallen ging erg makkelijk.

Sarina Baas ervaringen 55 Google reviews

Ook Pauline vd Broek geeft 5 sterren. Ze merkt na het beluisteren van de hypnose MP3 audio dat zij veel minder behoefte heeft aan snaaien tijdens stressvolle periodes. Deze hypnose MP3 audio is een onderdeel van het programma Reset your Mind.

Ervaring van Thea op de Sarina Baas community

Ook Thea is super tevreden met het aangeschafte pakket Baas Over Je Gewicht en kan het iedereen aanraden. Marjolein Buskens en Martine Nijenhuis hebben ongeveer dezelfde mening. 😉 Zij geven aan vooraf nogal sceptisch te zijn geweest. De stem van Sarina vinden zij erg prettig om naar te luisteren. Zij geven beiden dan ook een 4 sterren beoordeling.

Sarina Baas community

Wanneer je Baas één van de betaalde producten van Sarina Baas aanschaft, word je automatisch aangemeld bij de community van Sarina Baas. Hier vind je honderden gelijkgestemden. In deze community kun je heel overzichtelijk de online cursussen terugvinden en er is een forum waarom je jezelf kunt voorstellen en successen met elkaar kunt vieren.

Ik hoop je met deze review van Sarina Baas te hebben geholpen met een idee wat je precies van haar kunt verwachten! Want Sarina Baas is wat mij betreft wel de specialist wanneer het om het aanpakken van emotie eten door hypnose gaat. Wanneer er iets niet duidelijk is, schroom niet een vraag te stellen onderaan dit artikel!

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *