Gratis masterclass door Edwin Selij: unieke kans!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
masterclass Edwin Selij

Het is alweer 2 jaar geleden dat Edwin Selij een live seminar heeft gegeven en in september 2022 was het zover! Het zelfhypnose seminar van Edwin Selij werd gegeven in september 2022. In deze blog kun je lezen wat dit seminar precies inhield en kun je alles lezen over zijn nieuwste gratis masterclass.

Helaas is het seminar dus al geweest, maar inmiddels heeft Edwin een gloednieuwe en gratis masterclass gelanceerd die hij dagelijks geeft om 10 uur. Op deze manier kun je uit je hypnose komen die jij jouw probleem noemt! De masterclass gaat jouw helpen meer zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering te krijgen.

Ook geef ik in dit artikel antwoord op veelgestelde vragen over Edwin Selij, zoals: wat is de website van Edwin Selij, hoe kun je contact met hem opnemen en wat zijn leeftijd precies is. Mocht je nog meer vragen over hem hebben, reageer gerust onderaan dit artikel! Wie weet kan ik de vraag voor je beantwoorden.

Een seminar over zelfhypnose

Edwin Selij heeft al diverse online cursussen over zelfhypnose gelanceerd, zoals bijvoorbeeld: Zelfhypnose Systeem 2.0, Multidimensionele Matrix Methode (MMM) en de Wet van het Logische Gevolg. Over het Zelfhypnose Systeem 2.0 schreef ik eerder een review, evenals over de MMM (spirituele hypnose).

Het unieke is nu dat je bij het seminar de opgedane kennis kunt leren toepassen in de praktijk! Naast de zelfhypnose cursus heb je misschien ook op andere gebieden aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Maar uit ervaring kan ik zeggen dat je steeds weer tegen dezelfde valkuilen aanloopt.

Ben je nog niet bekend met zelfhypnose en wil je dit leren? Lees dan de uitgebreide review die ik hierover schreef: Edwin Selij Zelfhypnose.

Waarom het nu niet lukt om je dromen te verwezenlijken

Waarom het nu niet lukt om je dromen te verwezenlijken, komt omdat we simpelweg op de automatische piloot leven. We denken dagelijks dezelfde gedachten. Het denken van dezelfde gedachten leidt ertoe dat we dezelfde keuzes maken, waardoor we hetzelfde gedrag vertonen.

Wanneer we hetzelfde gedrag vertonen, scheppen we dezelfde ervaringen. Uiteindelijk leiden deze ervaringen tot het ervaren en produceren van emoties en die sturen vervolgens weer dezelfde gedachten aan. We zitten als het ware in een vicieuze cirkel die ons in dezelfde realiteit houdt.

vrouw die achter een hek staat wat symboliseert gevangen zitten in je eigen gedachten

Het moeilijkste deel om daadwerkelijk te veranderen is eigenlijk om niet weer dezelfde keuzes te maken als de dag ervoor. Maar ons automatische programma zorgt ervoor dat we gevangen zitten en handelen op onze gebruikelijke manier. En Edwin Selij grijpt de koe graag bij de horens. Jouw automatische programma is gebaseerd op een fundering, en jouw fundering is rot.

HFR Blueprint

Gelukkig biedt het seminar hier een kant en klare oplossing voor, namelijk de HFR Blueprint. Dit staat voor Hypno Foundation Recovery. Met deze methode ga je:

  1. Diagnosticeren
  2. Opsporen
  3. Herstellen

Wanneer je deze methode op je eigen leven gaat toepassen, kun je je automatische programma gaan aanpassen en komen je doelen binnen handbereik. Waar de meeste mensen wegvluchten, ga jij met blij hart je bagger opruimen. Je gaat direct naar de kern toe en door middel van hypnose kun je de ellende omzeilen, zodat je dit niet hoeft te doorvoelen.

Gratis masterclass zelfhypnose Edwin Selij

Dagelijks kun je een masterclass zelfhypnose van Edwin Selij volgen waarin jij duidelijk krijgt dat wat jouw probleem is eigenlijk een hypnose is waarin je verkeert. Het is een andere manier van denken. De masterclass wordt dagelijks om 10 uur gegeven.

In deze masterclass zelfhypnose door Edwin Selij legt hij je haarfijn uit wat hypnose eigenlijk is (helemaal niet eng!), hoe je uit jouw hypnose kunt komen en waarom het belangrijk is dat je uit jouw hypnose komt. Als klap op de vuurpijl heeft hij nog een te gekke bonus voor je. Dat krijg je na afloop van de masterclass te horen!

Sinds de zelfhypnose van Edwin Selij op mijn pad kwam, ben ik op een hele andere manier naar de wereld gaan kijken en uit mijn hypnose gekomen. Dat heeft mij heel veel opgeleverd en gun ik jou ook. Geef je daarom op voor de GRATIS masterclass!

Website en overige informatie

Edwin Selij is de trotse eigenaar van het grootste hypnose instituut van heel Europa en het instituut heeft heel toepasselijk de naam Hypnose Instituut Nederland (afgekort HIN) gekregen. Edwin Selij zijn gelijknamige website is hier te vinden.

Je kunt op de website inspiratie opdoen: zijn podcast beluisteren (Kom uit Hypnose) of zeer uiteenlopende blog artikelen lezen over allerlei onderwerpen. Ook kun je een kijkje nemen wie achter het team van het HIN schuilt en de inspirerende missie van het HIN lezen:

Wij maken mensen beter. Dat doen we in de zorg, in de sport en in het onderwijs. Onze missie is om 1000 mensen op te leiden die 1000 mensen helpen. Zo kunnen we de wachtlijsten terugdringen en de prestaties verbeteren. Zo maken wij van de wereld een betere plek.

Missie van het Team van Hypnose Instituut Nederland

Natuurlijk kun je ook de opleidingen terugvinden die door het HIN worden aangeboden: Seminar Zelfhypnose door Edwin Selij, Hypno Principles, Hypno Playground en Hypno Pathfinder. In de agenda kun je raadplegen wanneer de diverse opleidingen van start gaan.

Tot slot kun je naar de community waar je allerlei producten zoals bijvoorbeeld een hypnose afvallen MP3 of slaap hypnose MP3 kunt downloaden. Wil je meer lezen over deze hypnose MP3 audio’s, klik dan hier om een speciale blog te lezen die ik hierover schreef: Edwin Selij MP3 audio’s: een overzicht van alle gratis en betaalde MP3’s.

Spiritualiteit in spijkerbroek podcast

spiritualiteit in spijkerbroek podcast logo

Naast de Kom uit Hypnose podcast heeft Edwin Selij zelfs nóg een podcast! Deze heet Spiritualiteit in Spijkerbroek. Op zijn geheel eigen en unieke wijze bespreekt hij spirituele en soms controversiële onderwerpen zoals: bestaat reïncarnatie (Podcast titel: Er is geen ziel en er is geen dood), Corona en of paranormaal spiritueel betekent. Natuurlijk ontbreekt zijn flinke dosis humor niet. De podcasts kun je hier beluisteren.

Hoe kun je contact opnemen met Edwin Selij?

Er zijn verschillende manieren waarop je contact met Edwin Selij kunt opnemen. Hij is heel benaderbaar via zijn Instagram kanaal. Zo reageer ik wel eens op zijn stories en krijg ik altijd een berichtje terug! Ook is hij op andere social media kanalen actief, maar zelf volg ik hem daar niet op.

Ook kun je hem gewoon een e-mail bericht sturen, in reactie op de nieuwsbrieven die hij regelmatig stuurt. De nieuwsbrieven die hij stuurt zijn altijd leuk en soms een beetje prikkelend om te lezen. Wanneer je het gratis E-book download waarin je 6 stappen leert om hypnose te leren, word je automatisch ingeschreven voor zijn nieuwsbrief.

Wat is nog meer een aanrader van Edwin Selij?

Misschien ken je Edwin Selij pas net. Naast dat hij binnenkort weer een zelfhypnose seminar geeft, kun je je ook laten opleiden tot hypnotherapeut bij het door hem opgerichte Hypnose Instituut Nederland. Lees de uitgebreide review die ik hierover schreef: Hypno Principles.

Zelf ben ik Edwin Selij eind 2020 op mijn Instagram tijdlijn tegengekomen met een advertentie over een cursus om zelfhypnose te leren online. Dit was niet iets wat ik zelf zou bedenken, maar hierdoor werd toch mijn nieuwsgierigheid geprikkeld! En vervolgens heb ik zelf een opleiding tot hypnotherapeut gevolgd.

Wat veel mensen niet weten is dat Edwin Selij ook een succesvol auteur is met 2 boeken op zijn naam! Het derde boek is inmiddels in de maak. Lees alles over de boeken die hij geschreven heeft in het artikel: Edwin Selij boek reviews.

Een consult of afspraak maken met Edwin Selij

Ik kan me zo voorstellen dat je graag bij Edwin Selij himself een consult zou willen afnemen of een afspraak zou willen maken. Sommige mensen zijn zelfs bereid om hiervoor diep in de buidel te tasten. Na duizenden mensen te hebben behandeld met hypnose, is hij nu een ander pad ingeslagen.

Zo is zijn missie nu om zoveel mensen op te leiden om hypnose te leren en geeft hij regelmatig masterclasses. Het is dus niet meer mogelijk om een consult te boeken of afspraak met Edwin Selij te maken. Wel biedt het seminar de uitkomst om op dag 1 je vraag direct te stellen aan hem! Boek dan een VIP ticket.

Ook gaat Edwin Selij tijdens het seminar een aantal persoonlijke sessies verloten! Op deze manier kun je tóch een persoonlijke sessie van Edwin Selij krijgen. Wie wilt dat nou niet? 😉 Reserveer daarom snel je plek voor het seminar!

De leeftijd van Edwin Selij

Veel mensen vragen zich af wat de leeftijd van Edwin Selij is. Zijn verjaardag was in ieder geval op 28 april, getuige deze post op Instagram. Ik dacht mij te herinneren dat zijn geboortejaar 1973 is. Toch blijkt hij iets jonger te zijn! Dit bleek na een vragen sticker op Instagram. Edwin Selij zijn leeftijd is dus 47 jaar.

edwin selij leeftijd geboortejaar
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *