Wil Je Stoppen met Roken? – Hier is De Sleutel Tot Succes.

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
stoppen met roken en een brandende sigaret met een doodshoofd op de achtergrond

Stoppen met roken lijkt vaak een onmogelijke taak. Misschien heb je al meerdere pogingen ondernomen en ben je nog steeds een roker. De gedachte aan een leven zonder sigaretten kan ontmoedigend zijn, en je vraagt je misschien af of er een aanpak is die effectief zal zijn voor jou.

Het goede nieuws is dat er nu een methode is die je van het roken kan bevrijden. Deze benadering is volledig anders dan wat je tot nu toe hebt geprobeerd en heeft een opmerkelijk succespercentage van maar liefst 86%! Dus vergeet de traditionele stopmethoden, want dit is het enige online programma in Nederland met de licentie om dit revolutionaire programma uit te voeren.

Het is belangrijk om te beseffen dat gezondheid niet altijd de doorslaggevende factor is om te stoppen met roken. In feite heeft het minder invloed dan de meeste mensen denken. Denk er eens over na: waarom je zorgen maken over de impact op je gezondheid over 20 jaar als je nu ook onder een bus kunt belanden? Dus, gezondheid is niet altijd de motivatie om te stoppen.

Maar nu is stoppen met roken eenvoudiger dan ooit tevoren. Laat je voornemen om te stoppen met roken niet in rook opgaan. Als je dit artikel leest, weet je hoe je definitief van die sigaretten af kunt komen. Zelfs als je tot nu toe twee pakjes per dag hebt gerookt!

Hoe Hypnose Richard Hielp om te Stoppen met Roken – Een Inspirerend Verhaal

Stoppen met roken lijkt vaak een onmogelijke taak, vooral als je al meerdere mislukte pogingen achter de rug hebt. In dit unieke verhaal ontdek je hoe hypnose Richard hielp om na een terugval weer te stoppen met roken. Het is een verhaal over motivatie, de kracht van suggestie, en de impact op zijn rol als vader.

Richard was al een half jaar gestopt met roken toen verleidelijke suggesties van vrienden en broeders hem terug naar de sigaretten brachten. Het was tijd voor een nieuwe aanpak. De wending kwam toen Richards vijfjarige dochtertje zich bij het gesprek voegde. Haar eerlijke woorden over haar bezorgdheid voor haar vader raakten Richard diep. Hij besefte dat zijn keuzes als roker zijn tijd met zijn kinderen zou verkorten.

Met behulp van hypnose werd Richard zich bewust van de negatieve impact van roken op zijn relatie met zijn dochter. Posthypnotische suggesties versterkten zijn vastberadenheid om te stoppen. De sessie bracht een golf van schuldgevoel met zich mee, maar ook een hernieuwd besef van de voordelen van stoppen met roken, zoals verbeterde fitheid en een langer leven.

Richard realiseerde zich dat roken een keuze was die hij herhaaldelijk maakte. Hij werd zich bewust van de consequenties van die keuze, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor zijn dochter en de mensen om hem heen. Een gepassioneerde rant tegen de tabaks- en alcoholindustrie benadrukte de schade die deze verslavende producten aanrichten. Het besef van gebrekkige voorlichting en de impact op dierbaren zorgde voor nog meer overtuiging om te stoppen.

Dit verhaal toont de kracht van hypnose in het overwinnen van verslaving en de impact ervan op ons leven en onze geliefden. Het illustreert hoe bewuste keuzes en suggesties ons kunnen leiden naar een gezonder en gelukkiger leven.

>>> Benieuwd naar de voordelen van hypnose en hoe je dit bij jezelf kunt toepassen? Lees dan het artikel: De voordelen van zelfhypnose.

Gratis Webinar: Voorgoed Afrekenen met Roken

Wil je voorgoed afrekenen met roken? Ontdek dan de kracht van het revolutionaire stoppen-met-roken webinar. Een van de deelnemers deelt haar succesverhaal: “Het programma is geweldig. Ik heb het gevecht met het roken gewonnen. Een jarenlange strijd zo eenvoudig oplossen had ik nooit verwacht. Ik ben nu een niet-roker alsof het nooit anders is geweest. Dank je wel.”

Voor een andere deelnemer was enkel luisteren naar ons webinar genoeg om de knop definitief om te zetten. Tijdens het webinar wordt er onthuld waarom je tot nu toe niet bent geslaagd in je stoppogingen. En belangrijker nog, je ziet dat stoppen met roken echt gemakkelijk kan zijn.

Het geheim van dit succes? Het ligt niet in het idee van “verslaving,” maar juist in het tegenovergestelde. Als je dit geheim kent, zul je begrijpen waarom het online programma voor de meeste rokers een ware bevrijding is.

Meer reacties van de kijkers van het gratis webinar

“Ik was verrast door de eenvoud van de werkwijze. De kwartjes vielen al tijdens het webinar.”

“Alleen al door het zien van het webinar had ik geen zin meer om te roken. Ongelooflijk gewoon!”

“Ik heb naar het webinar geluisterd en sindsdien geen sigaret meer aangeraakt! Onvoorstelbaar blij ben ik!”

“Ik vond het webinar heel duidelijk. Het opende mijn ogen direct. Dank daarvoor.”

“Ik was al gestopt met roken, maar had nog steeds die vervelende behoefte. Na het webinar ben ik nog steeds gestopt, maar nu zonder die vervelende behoefte. Heel raar.”

Klaar om de sleutel tot jouw succes te ontdekken? Schrijf je nu in voor het webinar en zet die eerste stap naar een rookvrij leven!

Stoppen met roken met behulp van hypnose: de kracht van de geest over nicotine

Roken is een verslaving die velen van ons al jarenlang in zijn greep houdt. Het is niet alleen slecht voor onze gezondheid, maar ook voor onze portemonnee. Velen hebben geprobeerd te stoppen, maar slechts een klein percentage slaagt daadwerkelijk op lange termijn. Een van de meest effectieve en relatief nieuwe benaderingen om roken vaarwel te zeggen, is het gebruik van hypnose. Maar waarom is hypnose zo effectief in het helpen van mensen om deze verslaving te doorbreken?

De Redenen Waarom Hypnose Zo Effectief is

Hypnose richt zich op de kracht van de geest en het onderbewuste. Hier zijn enkele redenen waarom het zo effectief is:

  1. Toegang tot het onderbewuste: Roken is niet alleen een fysieke verslaving, maar ook een psychologische gewoonte. Ons onderbewuste speelt een cruciale rol bij het in stand houden van deze gewoonte. Met hypnose kunnen we rechtstreeks toegang krijgen tot het onderbewuste en negatieve patronen en overtuigingen herprogrammeren. Dit maakt het veel gemakkelijker om te stoppen met roken.
  2. Versterken van wilskracht: Hypnose kan helpen bij het versterken van je wilskracht en motivatie om te stoppen met roken. Het stelt je in staat om negatieve gedachten en verleidingen te overwinnen door positieve suggesties te versterken. Hierdoor kun je vastbesloten blijven, zelfs als de drang om te roken opkomt.
  3. Stressmanagement: Stress is een van de belangrijkste triggers voor roken. Hypnose kan je helpen ontspannen en stress verminderen, wat op zijn beurt de drang om te roken vermindert. Het leert je effectievere manieren om met stress om te gaan zonder naar een sigaret te grijpen.
  4. Zelfbeeld en eigenwaarde: Voor veel rokers is hun zelfbeeld gekoppeld aan roken. Hypnose kan je helpen om je zelfbeeld los te koppelen van roken en je eigenwaarde te vergroten. Hierdoor wordt de behoefte om te roken als een ‘crutch’ om je zelfvertrouwen te vergroten, verminderd.
  5. Langdurige resultaten: Een van de grootste voordelen van stoppen met roken via hypnose is dat het kan leiden tot blijvende resultaten. Het pakt niet alleen de symptomen van de verslaving aan, maar ook de onderliggende oorzaken. Dit vergroot de kans op een leven lang rookvrij blijven.

Laat Je Begeleiden door Een Gekwalificeerde Hypnotherapeut of Kies voor Gemak vanuit Huis

Hoewel hypnose niet voor iedereen is, hebben velen baat gehad bij deze aanpak om roken te stoppen. Werken met een gekwalificeerde hypnotherapeut met ervaring in de behandeling van rookverslaving kan effectief zijn. Samen met de kracht van je eigen geest kan hypnose je helpen om voorgoed afscheid te nemen van roken en een gezonder, rookvrij leven te leiden.

Echter, als je de voorkeur geeft aan gemak en flexibiliteit, biedt het bewezen effectieve online programma een alternatief. Dit programma heeft al duizenden rokers geholpen om definitief te stoppen, en je kunt het comfortabel vanuit huis volgen.

>>> Wil je kennismaken met hypnose? Beluister dan eens een van de hypnotiserende Edwin Selij MP3 audio’s.

Kies voor Succes: Stoppen met Roken via Hypnose

Overweeg je serieus om te stoppen met roken? Ontdek de kracht van hypnose met een bewezen effectief online programma dat duizenden rokers heeft geholpen om definitief te stoppen. Neem vandaag nog de eerste stap naar een rookvrije toekomst!

Duizenden rokers hebben met de revolutionaire methode van Ikstopwel.nl definitief afscheid genomen van roken. Zonder enige hinder. Zonder enkele terugval. Dit systeem overtreft aanzienlijk de resultaten van medicijnen met ongewenste bijwerkingen en dure nicotinevervangers.

Het geheim van moeiteloos stoppen met roken schuilt in je eigen brein. En dat is waar Ikstopwel.nl het verschil maakt. We herschakelen de knop van jouw rookgedrag en gewoonten, zodat sigaretten geen greep meer hebben op je gedachten en verlangens. Het omschakelen van die knop gebeurt met het eenvoudige en effectieve 4-3-2-1 systeem van Ikstopwel.nl.

De Inhoud van Het Online Programma Stoppen met Roken

Bij dit programma draait alles om die cruciale knop in je hoofd. Er wordt gebruik gemaakt van bewezen technieken die ervoor zorgen dat JIJ de knop omzet in je hoofd!

Maak je geen zorgen over gewichtstoename. Er wordt je geleerd hoe je eenvoudig kunt voorkomen door enkele eenvoudige richtlijnen te volgen in de eerste weken. De betrokkenheid stopt niet na het programma. Er wordt een uitgebreide nazorg gedurende vijf weken aangeboden, met dagelijkse extra begeleiding en coaching.

Het programma is opgebouwd uit diverse korte video’s, die je stap voor stap begeleiden. Er is geen huiswerk, je hoeft alleen maar de video’s te bekijken. Eenvoudiger kan niet. Je ontvangt maar liefst drie luistersessies waarmee je de knop tussen je oren effectief omzet. Deze sessies kun je herhalen voor optimaal resultaat.

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *