Hypnose afvallen mp3 gratis download: start nu met afvallen!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
hypnose afvallen mp3 linksboven

Op een gemakkelijke manier afvallen door middel van het luisteren naar een hypnose afvallen mp3. Terwijl je luistert naar de mp3 word je in een mentale en fysieke ontspanning geleid en krijg je meerdere posthypnotische suggesties die je elk verlangen naar dikmakend of zoet voedsel laten loslaten.

In plaats daarvan zul je automatisch kiezen voor kleinere hoeveelheden en gezondere voeding. Voor velen is afvallen een strijd. De technieken uit de hypnotherapie die in de mp3 worden gebruikt, zorgen ervoor dat alle negatieve associaties met eten en diëten uit het verleden worden doorbroken. Hierdoor is afvallen niet langer een strijd, maar vanzelfsprekend.

Het beluisteren van de hypnose afvallen mp3 zorgt ervoor dat je de volledige controle over je eetgewoonte krijgt. Hierdoor ga je automatisch over op de beste manier waarop je kunt afvallen: langzaam en gestaag. Dit helpt je je gemotiveerd te voelen, vaak te bewegen en voor altijd gezond te blijven eten, zelfs nadat je je gewenste gewicht hebt bereikt.

In dit artikel kun je een gratis zelfhypnose afslank sessie downloaden en beschrijf ik enkele alternatieve hypnose mp3’s die je tegen betaling kunt downloaden en waarmee je gerichter aan de slag kunt gaan. Zo wordt stoppen met snoepen en afvallen een stuk eenvoudiger!

Hypnose afvallen mp3 gratis download

Wanneer je naar de hypnose afvallen mp3 luistert, die je gratis kunt downloaden, stelt dit je in staat je te bevrijden van je hunkering naar wat voor soort voedsel dan ook wat jou tegenhoudt bij het afvallen. De positieve affirmaties die in de zelfhypnose MP3 worden gegeven, zorgen ervoor dat de patronen in jouw onbewuste worden doorbroken. Patronen die eerder bewust niet bereikbaar waren, omdat ze op een zeer diep niveau in je onbewuste waren verborgen.

Deze patronen zorgen ervoor dat je nu de controle niet hebt over je eetgedrag. Het luisteren naar de mp3 zorgt ervoor dat je deze patronen kunt veranderen, waardoor je als vanzelf keuzes maakt voor kleinere hoeveelheden en gezondere voeding. Hierdoor ga je je ook lekkerder in je lijf voelen en dit straal je uit.

Tips voorafgaand aan het beluisteren naar de mp3

Beluister de mp3 dagelijks op een moment waarop jij niet gestoord kunt worden. Ga even rustig zitten op de bank of liggen in bed. Beluister de mp3 voor 30 dagen lang.

zelfhypnose afvallen mp3 tips voor het beluisteren van de mp3 vrouw die ontspannen zit met haar ogen gesloten op een stoel

Om ervoor te zorgen dat de gezonde veranderingen die je gaat maken blijvend zijn, is het belangrijk om je geest mentaal voor te bereiden op het gewichtsverlies. Voorafgaand aan het beluisteren van de mp3 sluit je je ogen en haal je een paar langzame, diepe en regelmatige ademhalingen. Adem in door je neus en uit door je mond. Visualiseer deze cirkelvormige ademhalingen door je neus en mond. Na een paar minuten raakt je geest gekalmeerd.

Maak de belofte aan jezelf om in deze ontspannen staat af te vallen en voor altijd de rest van je leven voor je gezondheid te zorgen. Verbind jezelf met een diep en intens verlangen om te veranderen en voel dit verlangen resoneren door iedere cel en elke vezel in je lichaam en geest. Maak nu de belofte aan jezelf dat je gezonde keuzes gaat maken en een fit en gezond lichaam. Tot slot herhaal je voor jezelf, op een langzame manier, een aantal keer de volgende mantra:

‘Ik kies ervoor om fit en gezond te zijn.’ Deze mantra is geïnspireerd op de mantra van Glenn Harrold, internationaal bestseller zelfhulp auteur.

Hypnose afvallen mp3 betaalde versies

Naast de gratis mp3 zijn er ook mp3’s die je tegen betaling kunt downloaden. Soms kan het goed zijn een betaalde mp3 aan te schaffen, omdat je daarmee gerichter en effectiever aan de slag kunt gaan. In een gratis mp3 worden namelijk niet alle hypnotherapie technieken prijsgegeven.

4 Mindset Boost hypnose sessies

Dit zijn maar liefst 4 Mindset Boost hypnose sessies. Hiermee kun je de stap maken in de mind van een slank, gezond en gelukkig persoon. Voel je letterlijk en figuurlijk lichter na het beluisteren van de hypnose sessies.

4 mindset boost hypnose sessies

Virtuele maagband mp3 download versie

De virtuele maagband mp3 download versie maakt het mogelijk moeiteloos af te vallen. Wil je weten of de virtuele maagband zin of onzin is, lees dan dit artikel. Kun je je Danny uit Obese nog herinneren? Helaas is hij weer bijna helemaal terug bij af. Hij ruilde de ene verslaving om voor de andere en verviel vervolgens weer in hetzelfde patroon.

Want iemand die aan eten verslaafd is, is net zoals een junk die aan de coke zit. Pak je zijn coke af, dan gaat hij gewoon wat anders gebruiken. De verslaving zelf is niet het probleem, maar een symptoom van een dieperliggend probleem en dit dieperliggende probleem is nog niet aangepakt. Want waarom eet je teveel en sport je niet of nauwelijks? De waarom vraag is zeer belangrijk en blijft bij het volgen van een dieet of het tellen van je calorieën onbeantwoord.

In deze mp3 wordt gebruik gemaakt van de revolutionaire afslanktechniek: de maagband die virtueel onder hypnose wordt aangebracht. De techniek kent een succespercentage van meer dan 80%! Dit is dus een stuk effectiever te noemen dan de chirurgische maagband die slechts een succespercentage kent van 50%. Zonder de vervelende nasleep en eventuele complicaties bij een operatie.

De mp3 is de voorbereiding op de ‘operatie’, de ruggengraat van het virtuele maagband online programma. Het luisteren naar deze mp3 heeft er al voor gezorgd dat vele mensen zijn afgevallen. Beluister de mp3 minimaal 30 dagen lang voor het slapengaan. Als je het niets vindt, is er een niet goed geld terug garantie van toepassing.

Tussendoortjes stopper mp3

Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat wanneer afvallen niet lukt, dit vaak te wijten is aan een snoep en snaai behoefte. Nu ik zelf leef volgende de principes die ik beschrijf in het gratis E-book wat ik heb geschreven (85 tips om af te vallen en op gewicht te blijven), lukt het mij om gezond te eten. Het lukte me alleen niet te stoppen met snoepen en snaaien. Zo vroeg ik mijzelf af: hoe kom ik van mijn suikerverslaving af? Want ik was verslaafd aan suiker en had een voorkeur voor zoete tussendoortjes.

verschillende zoete tussendoortjes ga je te lijf met de hypnose afvallen mp3 tussendoortjes stopper

Deze mp3 zorgt ervoor dat de onrust in je hoofd verdwijnt waardoor de behoefte aan tussendoortjes verdwijnt. Wanneer je naar deze mp3 luistert, ga je ervaren dat het nooit eerder zo makkelijk was om te stoppen met de tussendoortjes.

deze vrouw komt van haar suikerverslaving af door te luisteren naar een mp3

Tussendoortjes stopper

Terwijl je ontspannen op de bank ligt en luistert naar de MP3, verdwijnt je behoefte aan tussendoortjes definitief en ervaar je de volgende voordelen:

  • Afvallen zonder dieet;
  • Toename van je energie;
  • Rust in je hoofd;
  • Boost je immuunsysteem;
  • Je voelt je lekkerder in je lijf;
  • Bewezen methode met DIRECT resultaat!

Voor slechts € 24,95 en 22 minuten per dag kun jij je tussendoortjes behoefte voorgoed stoppen!

Klik HIER om voorgoed te stoppen met snaaien!
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *