Virtuele maagband gratis online sessie en 3 gratis alternatieven!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

In dit artikel kun je een link vinden voor het downloaden van een virtuele maagband gratis online sessie en bespreek ik 3 gratis alternatieven voor de virtuele maagband. Hoewel de methode inmiddels zeer succesvol is gebleken (een succespercentage hoger dan 80% en blijvend resultaat), blijf de investering voor een virtuele maagband vrij fors. Daarom is het goed om te weten dat er ook alternatieve methodes zijn waarvoor je niet zo diep in de buidel hoeft te tasten.

Dus wil jij aan de slag met een gratis sessie van de virtuele maagband en ben je benieuwd naar gratis alternatieven? Je leest het in dit artikel!

Virtuele maagband gratis zelfhypnose afslank sessie

virtuele maagband gratis afslank hypnose sessie

Met de virtuele maagband kun je afvallen zonder dat je een dieet hoeft te volgen. Het klinkt als magie en velen vragen zich af of de virtuele maagband wel écht werkt. Hier schreef ik het volgende artikel over: Virtuele maagband zin of onzin.

De cijfers liegen er niet om! De techniek is revolutionair gebleken, omdat meer dan 80% hiermee blijvend zijn of haar overgewicht verliest. Wil je kennismaken met deze techniek en een gratis hypnose afslanksessie downloaden? Je komt dan op de website van Yvonne Thuijs van Brein-Power (hypnotherapeut, NLP trainer en coach). Lees hier meer over wie Yvonne Thuijs precies is.

Wanneer je klikt op onderstaande knop, dan ervaar je:

 • hoe je zelf kunt gaan bepalen wat je eet

 • hoe je als vanzelf gezonde keuzes gaat maken

 • hoe je ontspannen raakt in plaats van geïrriteerd en gefrustreerd

 • hoe je je goed gaat voelen over jezelf en je lichaam

 • hoe je een slanke mindset kunt creëren

 • hoe je er zelf voor gaat zorgen dat je zelfvertrouwen zorgt

Gratis E-book met 85 tips om af te vallen en op gewicht te blijven

virtuele maagband gratis alternatief E-book met 85 tips om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven

Wil je afvallen zonder dat je een streng dieet hoeft te volgen en wil je handvaten hoe je dit kunt bereiken? Dit E-book is door mijzelf geschreven. CentimetersKwijt.nl is een blog over méér dan afvallen alleen. Je vindt hier eveneens blogs op het gebied van beweging, lichaam, mindset, spiritualiteit en zelfontwikkeling.

Wanneer je de tips uit dit E-book opvolgt, is het mogelijk om net als mijzelf binnen een maand 5 kilo af te vallen. Of misschien lukt het jou net als Marjolein wel 12 kilo af te vallen binnen een maand! De tips zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen zonder dieet, maar ook:

 • Dat de kwaliteit van je slaap verbetert.

 • Dat je energie toeneemt.

 • Dat je je lekkerder in je lijf voelt.

 • Je weerstand verbetert.

 • Dat je stoelgang verbetert en je darmen rustiger aanvoelen.

Gratis E-book met 26 tips om emotie-eten tegen te gaan

virtuele maagband gratis alternatief E-book met 26 tips tegen emotie-eten

Sarina Baas is hypnotherapeut en zag vele vrouwen in haar praktijk worstelen met hun gewicht. Vrouwen die een eeuwige snaaidrang hadden, altijd in gevecht met zichzelf. Die het maar niet lukte te stoppen met emotie-eten.

Doordat ze zoveel vrouwen heeft begeleid, stelde dat haar in staat de formule te kraken waarmee deze vrouwen een einde konden maken aan hun destructieve gedrag. Zodat hun leven niet meer in het teken stond van emotie-eten!

Wanneer je op onderstaande knop klikt, ervaar je:

 • Hoe je de controle over eten terug kan nemen

 • Hoe je je zin in snoepen kunt laten verdwijnen

 • Hoe je het niet snoepen echt gaat volhouden

 • Tips waarmee je je eetbuien kunt voorkomen

 • De mogelijkheid om een sessie te downloaden waarmee je je behoefte aan tussendoortjes direct gaat stoppen

Gratis E-book tips en trucs om je streefgewicht te bereiken

Bianca L'abée van het online platform ik verander wel

Bianca L’abée weet uit eigen ervaring hoe het getal op de weegschaal kan groeien wanneer je gefrustreerd bent. Zij liep een ernstige whiplash op waarna zij haar carrière in de handbal vaarwel moest zeggen. Hypnotherapie kwam op haar pad en dit veranderde haar leven.

Inmiddels heeft zij het platform ‘Ik verander wel’ opgezet, het enige online platform waarbij je 5 maanden lang online begeleiding krijgt. Zij heeft al meer dan 700 deelnemers geholpen hun ideale gewicht te bereiken, waarbij een gewichtsverlies werd gerealiseerd van tussen de 6 en 40 kilo!

Als kennismaking kun je haar gratis E-book downloaden met tips en trucs om je ideale streefgewicht te bereiken.

Virtuele maagband, een gratis online sessie en andere gratis alternatieven.

Je hebt in dit artikel een gratis afslank hypnose sessie kunnen downloaden. Ook heb je in dit artikel gratis alternatieven kunnen lezen voor de virtuele maagband, waarmee je portemonnee niet hoeft te trekken. We blijven tenslotte een Nederlander. 😉 Ik wens je veel plezier en succes met het beluisteren van de afslank sessie en/of het lezen van de gratis E-books. Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt, laat gerust een reactie achter onder dit artikel!

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *