Met hypnose afvallen met deze gratis sessie en 3 tips voor extra resultaat!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
hypnose afvallen de afbeelding toont een vrouw die negatief gehypnotiseerd is door allemaal handen om haar gezicht heen

Je hebt op Google gezocht naar hypnose waarmee je kunt afvallen en bent op deze pagina terecht gekomen. Je wilt graag afvallen en wilt het succesvol aanpakken. Hypnose is een krachtige tool om af te vallen.

Op dit moment verkeer je in een negatieve hypnose, waardoor je het jou niet lukt om af te vallen. Waardoor je je niet fit en niet energiek voelt. Waardoor je het niet kan laten steeds iets in je mond te stoppen, ook als je helemaal geen honger hebt.

Het goede nieuws is dat wanneer je jezelf negatief hebt gehypnotiseerd, je dit ook op een positieve manier kunt doen! Alle suggesties die je aan jezelf doet in hypnose zijn namelijk ontzettend krachtig. Vele malen krachtiger dan je dit doet in een gewone bewustzijnstoestand.

Geef jezelf in hypnose een slanke mindset! En merk op dat je de controle terugkrijgt over je eetgedrag, zodat je automatisch gezonde keuzes gaat maken. Waardoor je veel lekkerder in je vel komt te zitten. En wanneer je in de spiegel kijkt, je trots bent op de nieuwe en slanke JIJ!

In dit artikel lees je waarom hypnose zo’n krachtige tool is en hoe je het kan inzetten om af te vallen. Daarnaast geef ik in dit artikel 3 tips zodat je het maximale resultaat eruit kunt halen. Ook kun je een gratis hypnose sessie downloaden waarmee je kunt afvallen, wanneer je klikt op onderstaande knop. Lees gauw verder!

Hypnose: een ontzettend krachtige tool om af te vallen

Hypnose is een unieke methode die je al binnen enkele minuten resultaat oplevert. Hypnose zorgt namelijk dat je toegang krijgt tot je onbewuste, waar je normaal gesproken niet bijkomt. In jouw onbewuste zitten blokkades, die jou belemmeren op je ideale gewicht te komen. In je onbewuste liggen jouw overtuigingen verborgen over je huidige eetgewoontes en je slank voelen.

Deze overtuigingen leveren nu negatieve mindset op die zorgt voor overgewicht. Iedere dag sta je op vol goede moed om het vandaag écht anders aan te pakken! Om vervolgens later op de dag toch toe te geven aan die innerlijke stem die schreeuwt om wat lekkers. Je hebt het nu gewoon even druk. Morgen probeer je het opnieuw. Slank zijn is niet voor jou weggelegd…

zelfhypnose afvallen snoer de mond van je innerlijke kritische stem op de afbeelding een vrouw die haar mond dichtritst om dit te illustreren

Tijdens hypnose snoer je de mond van die innerlijke stem. Vervolgens kun je aan jezelf in hypnose positieve suggesties geven die tot wel 200 maal beter werken dan wanneer je dat in gewone bewustzijnstoestand tegen jezelf zegt! Daardoor wordt elke suggestie door je onbewuste als ‘waar’ aangenomen.

Wanneer de suggesties die je aan jezelf doet betrekking hebben op een slanke mindset, zul je merken dat afvallen nog nooit zo eenvoudig was! Jouw zelfbeeld wordt hierdoor positief. Je kunt nog steeds alles eten, alleen je wilt het niet meer. Hierdoor val je als vanzelf af!

Hypnose audio die je helpt bij het afvallen

Je kunt een cursus zelfhypnose volgen om het gewenste resultaat te bereiken, maar je kunt ook hypnose toepassen door te luisteren naar een hypnose audio. Tijdens het luisteren naar de audio, ga je je onbewuste opnieuw programmeren.

Je gaat je onbewuste zo programmeren om alleen te eten als je echt honger hebt en niet te eten bij emotionele honger. Om vanzelfsprekend voor gezond eten te kiezen. En je niet meer de hele dag met eten bezig bent.

Het geheim van slanke mensen is dat zij niet de hele dag met eten bezig zijn en kunnen eten wat ze willen. Zij eten niet vanuit gezelligheid, verveling of eenzaamheid. Zij luisteren naar hun lichaam en je lichaam schreeuwt niet de hele dag om eten, dat doet je innerlijke stem!

Start vandaag nog met het creëren van een slanke mindset en download de gratis hypnose sessie die jou gaat helpen afvallen via onderstaande knop!

3 tips voor extra resultaat bij het beluisteren van de hypnose audio

Tip 1: Stel vooraf een doel

Stel vooraf een doel en bepaal wat je wilt veranderen. Welke gedachten heb jij nu over afvallen? Waar loop je tegenaan? Welk gedrag wil je veranderen? Door hier vooraf bij stil te staan en een doel voor jezelf te stellen, wordt de hypnose krachtiger.

Tip 2: Beluister de hypnose audio waarmee je kunt afvallen 30 dagen lang

In het begin kan het misschien onwennig aanvoelen, daarom is het belangrijk om dagelijks naar de hypnose audio te luisteren. Doe dit 30 dagen lang. Op deze manier ontstaan er solide neurale paden in je hersenen die je nieuwe en gezonde slanke mindset gaan ondersteunen!

Tip 3: Zoek een rustige plek

Wanneer je aan de slag gaat met het beluisteren van de hypnose audio waarmee je kunt afvallen, zoek dan een rustige plek waar je kunt zitten of liggen en je niet gestoord kunt worden. De hypnose audio duurt 24 minuten en om het zo effectief mogelijk te maken, is het belangrijk dat jij je comfortabel voelt en niet gestoord kunt worden. Je kunt in een comfortabele stoel gaan zitten of op je bed gaan liggen.

Afvallen door middel van hypnose, wil je hier meer over weten?

Wil je alles weten over afvallen door middel van hypnose? Geef je dan op voor het webinar over de virtuele maagband en afvallen met hypnose. Meld je gratis aan via onderstaande knop. Tip: blijf het webinar kijken tot het eind en ontvang een mooi kado en aanbieding!

Of lees het volgende artikel: Virtuele maagband: heeft dit zin of is het onzin?

Hypnose MP3 pakket waarmee je kunt afvallen

Wil je nog meer aan de slag met de hypnose MP3 audio sessies die je helpen afvallen? Klik op onderstaande knop en je kunt 4 prachtige hypnose afslank sessies aanschaffen tegen een bodemprijs van slechts 27 euro. Omdat het pakket uit 4 verschillende hypnose MP3 audio’s bestaat, kun je een optimaal resultaat behalen.

zelfhypnose mp3 4 mindboost sessies

Wanneer je het pakket aanschaft, ontvang je volgende 4 hypnose MP3 audio’s:

  1. Hypnose Mindset Slank. Stap in de schoenen van een slank en gezond persoon. Hoe denkt en doet een slank en gezond persoon? Met deze hypnose MP3 verander je het beeld wat je hebt over jezelf en kun je je weer goed leren te voelen over je lijf en lichaam.
  2. Hypnose Pad naar Slank en Gezond persoon. In deze hypnose MP3 maak jij de keuze welk pad je kiest. Is dit het pad zoals het nu is: nog meer diëten, nog meer frustraties en nog meer teleurstelling? Of kies je voor een nieuw pad: een pad dat leidt naar de gezonde, slanke en blije jij!
  3. Hypnose Programmeer je Brein. In deze hypnose MP3 ga je naar je pijn toe. Waar zit jouw pijn? Wat voel je daarbij? Vervolgens ga je met een revolutionaire NLP techniek de pijn transformeren. Ervaar hoe je dit gaat doen. Dit kun je de rest van je leven blijven gebruiken.
  4. Hypnose Ik ben het Waard. In deze hypnose MP3 ervaar je jezelf als een waardevol persoon en zie jij jezelf op het allerdiepste niveau. Je voelt wat je nodig hebt en je voelt wat je niet langer wilt. Jij bent het waard!

Hypnose wanneer je wilt afvallen

Je hebt in dit artikel kunnen lezen hoe je hypnose kunt toepassen wanneer je wilt afvallen, waarom hypnose zo krachtig en 3 tips om extra resultaat te behalen. Ik wens je veel succes met het beluisteren van de hypnose. Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaring met de hypnose sessie, laat je reactie achter in de comments!

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *