Spirituele hypnose: Review mei 2021

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

Je hebt op Google gezocht naar een review over of ervaring met Spirituele hypnose en bent op deze pagina terecht gekomen. Wat is hypnose eigenlijk en is dat niet gevaarlijk? Wat houd spirituele hypnose precies in? Kan dit je leven écht veranderen? Wat zijn de kosten eigenlijk? In deze uitgebreide review beantwoord ik al deze vragen voor je en lees je mijn eerlijke mening, zodat je zelf kunt bepalen of je deze cursus gaat aanschaffen!

Wat houd hypnose in?

spirituele dagdromen is vergelijkbaar met dagdromen vrouw die aan het dagdromen is terwijl ze aan het werk is achter haar laptop

Hypnose is vergelijkbaar met wanneer je aan het dagdromen bent. Terwijl je aan het werk bent achter je laptop raak je even helemaal in gedachten verzonken en ben je even niet meer bewust van de wereld om je heen. Je komt dan in een diepe ontspanning.

Deze diepe ontspanning bereik je ook wanneer je in hypnose bent. Jouw kritische mind komt dan op de achtergrond te staan en je bent helemaal gefocust. Je bent op dat moment helemaal in het NU, hebt nog steeds de volledige controle en dat is alles behalve beangstigend.

Je bewustzijn verandert, waardoor je effectief aan de slag kunt met bepaalde technieken. Met deze technieken kun jij de bepaalde problemen die in je leven hebt aanpakken. Op een praktische en doeltreffende manier.

Iedereen heeft dromen en doelen in zijn leven, maar niet iedereen lukt het zijn of haar dromen en doelen te verwezenlijken. Hypnose helpt je je dromen waar te maken, zonder dat je hier heel veel tijd en geld in hoeft te investeren.

Hypnose is toch gevaarlijk?

Wanneer je in hypnose bent, verlies je toch de controle? Ga je dingen doen die je eigenlijk niet wilt? Wat nou als je niet meer uit hypnose kunt komen? Zelf dacht ik hier eerst ook zo over, door het beeld wat op TV is gecreëerd over hypnose, wat show hypnose is en dient als puur vermaak.

Momenteel volg ik de opleiding Hypno Principles en heb ik mogen ervaren dat hypnose alles behalve eng of gevaarlijk is. Wanneer je in hypnose bent, zijn je ogen gesloten en ben je heel erg gefocust. Blijven hangen in een hypnose is een fabel. Je hebt ten alle tijde de controle en bepaalt dus ook zelf of je weer uit hypnose komt.

Wat is Spirituele hypnose?

spirituele hypnose hand die naar het licht reikt

Spirituele hypnose is een bepaalde zelfhypnose techniek, die gericht is op het krijgen van verlichting. Je krijgt toegang tot je diepste innerlijke wezen en de bestemming van je zielspad of levensdoel. Zodat je hiernaar vol passie kunt gaan leven.

Emotionele, fysieke, mentale en spirituele problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je zult hierdoor een complete transformatie kunnen ondergaan. Iedereen is voorbestemd een droomleven te leiden. Wat jouw droomleven is, weet je diep van binnen al je hele leven. Want jouw leven is voorbestemd.

Iedereen is licht en liefde, maar misschien voel je dat nu nog niet zo. Met de technieken van Spirituele hypnose kun jij het licht en de liefde in jezelf gaan voelen. Je komt erachter waarom je hier op aarde bent en wat jouw doel in het leven is. Wanneer je hiernaar gaat leven, bereik je verlichting.

Maak kennis met de maker van de cursus: Edwin Selij

Wanneer je meer wilt lezen over de maker van de cursus Edwin Selij, raad ik je aan de eerdere review te lezen die ik schreef over de cursus Zelfhypnose.

Waar bestaat de cursus Spirituele hypnose uit?

De cursus Spirituele hypnose werkt volgens de Multidimensionele Matrix Methode (MMM). De cursus bestaat uit korte en bondige video’s waarin alles op een praktische manier wordt uitgelegd en gedemonstreerd. Zodat je gelijk aan de slag kunt.

De cursus bevat geen theorie gedeelte, omdat uiteindelijk het resultaat het belangrijkste is wat telt. Het resultaat kun je bereiken door de korte video’s te bekijken en het zelf direct in de praktijk te brengen. Dit is erg simpel en effectief en zal je leven uiteindelijk compleet veranderen.

cursusoverzicht spirituele zelfhypnose
Inhoud van de cursus Spirituele hypnose

Wat is de Multidimensionale Matrix Methode (MMM)?

Met deze methode kun je iets wat je wilt, regelen. Door met stelling iets te wensen, waarbij er geen enige twijfel bestaat, zal het ook gebeuren. De Multidimensionale Matrix Methode (MMM) kan op verschillende manieren worden toegepast wat je leert in dit onderdeel.

Hoe werkt zelfhypnose?

Wat is zelfhypnose? Hoe kun je jezelf in hypnose brengen? Wat kun je met zelfhypnose? Welke stadia van zelfhypnose zijn er? Dat leer je in dit onderdeel en je krijgt een demonstratie door Edwin Selij zelf te zien.

Werken met het zelfbeeld

Wat is het zelfbeeld nou eigenlijk? Als je denkt over jezelf, dan heb je daar bepaalde gedachten en beelden bij. Dit beeld zet je neer in de wereld en zo handel je er ook naar. Klopt het beeld van wat je van jezelf hebt wel? Hoe kun je dit beeld veranderen? Dat leer je in dit onderdeel.

Voice Dialogue

Wie ben jij nou eigenlijk? Je zou kunnen zeggen dat iedereen bestaat uit verschillende rollen, zoals vader/moeder, werknemer, eigen baas of vriend/vriendin. Maar ook rollen als de controlfreak (die graag de controle behoudt), de zeurpiet (die altijd wat te zeuren heeft) en het innerlijk kind (hier zijn allerlei varianten in). Hier horen verschillende stemmen bij. Wanneer 1 rol niet goed functioneert, of de overhand neemt, heb je een uitdaging of een probleem. Je bent dan niet in balans.

Zo bestaat er ook de stem van God, die is namelijk interessant om te ontdekken. Je Godsdeel is ook wel de stem van je echte zelf. In dit onderdeel leer je hoe je die stem kunt ontdekken. Dan kun je bijvoorbeeld vragen wat je hier op aarde te doen hebt of wat je op dit moment moet doen. Edwin Selij demonstreert het spreken met zijn eigen innerlijke God.

Hoe channel je met lichtwezens?

De techniek die je in deze video gaat leren is ontzettend interessant. Informatie is altijd aanwezig en gaat nooit verloren, dit is een natuurwet. Jij kunt toegang krijgen tot deze informatie door af te stemmen, zodat je bepaalde informatie kunt ontvangen. De informatie komt ergens anders vandaan.

In hypnose kun je in iemand stappen, die op een bepaalde manier een voorbeeld voor je is, en kun je afstemmen op bepaalde vaardigheden die je wilt leren van die persoon. Als kind deed je dit al bij je opvoeders. Dit geldt voor zowel de goede als de slechte dingen. Stap in een lichtmeester zoals Jezus of Boeddha en haal hier de informatie vandaan. Edwin Selij demonstreert hoe hij zelf stapt in de lichtmeester Kuthumi.

De duivel ‘uitdrijven’

Negatieve delen die je niet wilt in je lichaam, kun je uitdrijven. Hoe je dit doet, leer je in deze video. Het is van belang als je deze techniek gaat toepassen, dat je eerst de video over het zelfbeeld bekeken hebt. Dit omdat je deze techniek hierbij gaat gebruiken. Deze techniek wordt natuurlijk ook door Edwin Selij gedemonstreerd.

Vorige levens, volgende levens en tussen de levens in

Hoe kom je daar? Om dit te begrijpen komt het algemene begrip ’tijd’ aan bod en hoe wij dit normaal gesproken zien. Bepaalde gebeurtenissen in je leven of zelfs vorige leven(s) kunnen invloed op je hebben. Daar kun je last van hebben of bang voor zijn. Hoe kan dit en hoe kun je dit verhelpen? Dat leer je in deze video’s, uiteraard vergezeld met een demonstratie.

Je bent je alleen niet bewust van wat er in je vroege jeugd of vorige leven(s) is gebeurd. Toch kunnen deze dingen in je bewuste leven je hinderen. Het is belangrijk om dit eerst op te schonen. In hypnose kun je teruggaan in de tijd waar het probleem is ontstaan en het probleem direct oplossen.

Kan Spirituele hypnose je leven écht veranderen?

De cursus belooft dat je álles kan bereiken wat je wilt. De methode Multidimensionale Matrix Methode (MMM) zorgt ervoor dat je anders over dingen gaat nadenken. Diep van binnen weet je wel dat er veel meer mogelijk is, maar het daadwerkelijk ook nog eens bereiken is een ander verhaal.

In de cursus komen technieken aan bod die je helpen om uit het denken te stappen. Je innerlijke criticus, je ego, de kritische stem of hoe je het ook wilt noemen is altijd in ons aanwezig. Die stem is overwegend negatief, oordeelt en belemmert in ons doen en laten. Want jij bent vol licht en liefde en hier op aarde met een bepaald doel.

Die stem verhindert jou je droomleven te leiden, want je kunt geen contact maken met wie je diep van binnen daadwerkelijk bent. Wanneer je leeft volgens je zielspad, zul je merken dat het leven veel meer vreugde, vrede en liefde te bieden heeft. Dan kom je er achter wat je daadwerkelijk wilt in je leven.

de magie gebeurt waar je nu staat

Wanneer je openstaat om je spiritueel te ontwikkelen, is dit een manier waarop je leven écht kan veranderen. De kennis die Edwin Selij deelt is niet nieuw, hij heeft het niet zelf verzonnen of bedacht. We zijn allemaal licht, iedereen is licht van binnen. Sta open voor het ontdekken en het bewandelen van je zielspad, want dit kan een ander pad zijn dan je in eerste instantie voor ogen had.

Je bent niet zomaar op aarde, maar met een reden. Wanneer je contact maakt met je diepste wezen, kun je in contact komen met de stem van God. Die zal jou vertellen wat je levenspad is. Wanneer je dit pad volgt, zul je precies krijgen wat je wilt en wat je nodig hebt en het zal vanzelf gaan.

Voor- en nadelen van de cursus Spirituele hypnose

 • Edwin is erg bevlogen en heeft bovenal humor, dat maakt de cursus luchtig en boeiend om te volgen.

 • Edwin legt alles heel duidelijk uit en benadrukt waar je op moet letten.

 • Volg de cursus op je eigen tempo, je kunt er zo lang of kort over doen als je zelf wilt.

 • Is er iets niet duidelijk of heb je vragen? In de uitgebreide community kun je je vragen stellen.

 • Er zit een prettige opbouw in de lessen.

 • Met 19 video lessen die totaal bijna 3,25 uur beslaan is de cursus zeer uitgebreid.

 • De kosten voor de cursus zijn zeer minimaal.

 • Wanneer je spirituele zelfhypnose onder de knie hebt, kun je eindelijk je voorbestemde droomleven gaan leiden wat je eerder voor onmogelijk hield.

 • Zelfhypnose zorgt voor een stressvrijer bestaan.

 • Het kan lastig zijn jezelf in hypnose te brengen wanneer je nog niet zo ervaren bent. Oefening baart kunst!

 • Op je mobiel kun je de video’s niet terugspoelen, in de leeromgeving op een laptop overigens wel.

 • Wanneer je ‘s-avonds oefent, val je gemakkelijk in slaap.

Wat zijn ervaringen van anderen?

Op Google stromen de eerste reviews inmiddels binnen.

Google reviews spirituele hypnose

Wat zijn de kosten voor de cursus?

Niet geheel onbelangrijk natuurlijk: wat zijn de kosten? De kosten voor de cursus bedragen een eenmalige investering van 33. Voor dit geld krijg je levenslang toegang tot het cursusmateriaal en leer je hoe je jezelf in zelfhypnose kunt brengen. De 19 video’s beslaan bijna 3,25 uur aan lessen.

Voor slechts 33 euro krijg je toegang tot een cursus die ontzettend veel waarde biedt en behoud je toegang voor de rest van je leven!

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet tevreden bent over je aankoop. Er is een speciale garantieregeling: 14 dagen niet goed, geld terug. Wanneer je er achter komt dat het voor jou niet werkt, krijg je je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.

Mijn ervaring en eind beoordeling Spirituele hypnose

Waar ik eerst wat sceptisch was over hypnose, ben ik dat nu al lang niet meer. Dit omdat ik zelf ook een opleiding volg in hypnose. Toen Edwin Selij de Spirituele hypnose vooraf aankondigde was ik ontzettend benieuwd en zonder te twijfelen heb ik de cursus meteen aangeschaft. Voor dit geld kun je zoiets namelijk niet laten lopen, is mijn mening. 😉 De cursus is maar een beperkte tijd beschikbaar voor deze prijs, dus wees er snel bij!

Op het moment van schrijven ben ik nog druk met het oefenen met de technieken en erachter te komen wat mijn voorbestemde leven precies is. Hopelijk kunnen de lichtwezens mij snel meer vertellen over mijn doel in mijn leven!

Spirituele hypnose
Spirituele hypnose

Beoordeling door Chantal Duyvesteijn,

17 mei 2021
5

Spirtuele hypnose is een vooruitstrevende en nieuwe manier van spirituele zelfontwikkeling waarbij je in korte tijd bijzondere resultaten kunt behalen. De maker van de cursus Edwin Selij is zeer gepassioneerd en draagt dit over in het cursusmateriaal.

Voor iedereen die wil weten wat zijn of haar levensdoel is in het leven en het voorbestemde droomleven wil leiden is deze cursus een absolute must-have!

Spirituele hypnose cursuspakket

Spirtuele zelfhypnose cursus waarmee je alles kunt manifesteren!

Spirituele zelfhypnose cursus van hypnosekoning Edwin Selij. Leer hoe je binnen 1 seconde kunt manifesteren wat je maar wilt!

Dit doe je met de techniek Multidimensionale Matrix Methode. Wanneer je deze techniek onder de knie hebt, kun je jouw droomleven verwezenlijken!

Disclaimer: deze cursus is weer tijdelijk verkrijgbaar na bijna 2 jaar. 

Start vandaag nog met alles manifesteren wat je maar wilt!
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *