Edwin Selij MP3 audio’s: een overzicht van alle gratis en betaalde MP3’s

Gemiddelde leestijd: 13 minuten
portretfoto van edwin selij door linkfotografie

Je hebt op Google gezocht naar een MP3 van Edwin Selij en bent op deze pagina terecht gekomen. In dit artikel heb ik alle hypnose MP3 audio’s van Edwin Selij overzichtelijk op een rijtje gezet. Je vindt een korte uitleg bij iedere MP3, zodat je eenvoudig kunt kijken welke hypnose MP3 je het meeste aanspreekt.

Edwin Selij, ook wel de hypnosekoning van Nederland. Iemand heeft deze naam voor hem bedacht, is het Richard de Leth? Ik weet het helaas niet meer. Als jij het weet, laat een reactie achter onderaan dit artikel! Liever had hij zichzelf hypnosegod genoemd. 😉

Ik kwam hem eind 2020 tegen op mijn tijdlijn van Instagram, toen hij een zelfhypnose cursus aanbood voor slechts een tientje. Geen geld natuurlijk, dus ik hoefde niet lang te denken om de cursus aan te schaffen. Nu kost deze cursus bijna € 1.000. Hij biedt momenteel een andere spirituele zelfhypnose cursus aan voor de tijdelijke prijs van 22 euro. Mocht je interesse hebben in (zelf)hypnose, wees er dan snel bij!

Inhoudsopgave

Wat is de kracht van een hypnose MP3?

Tijdens de het beluisteren van een hypnose MP3 van Edwin Selij kom je in een diepe staat van ontspanning. Deze staat is ook wel vergelijkbaar met de staat tussen wakker en slapen in. In deze staat ben je helemaal ontspannen en gefocust. Op deze manier ontstaat er een opening naar jouw onderbewuste waar je gewoontes, patronen, overtuigingen, normen, waarden, gevoelens en emoties liggen opgeslagen.

Wanneer er door middel van hypnose toegang is verkregen tot je onderbewuste, reageert het als een spons. Je onderbewuste neemt alle informatie en positieve suggesties gemakkelijk op. Na het beluisteren van een hypnose MP3 voel je je heerlijk fris en ontspannen.

Het is de bedoeling dat je de MP3 iedere avond voor het slapen gaan beluistert. Het kan voorkomen dat je tijdens het beluisteren van de MP3 al in slaap valt. Dit is geen enkel probleem. Wanneer je slaapt ben je niet meer bewust, maar weet dat je onbewuste op dat moment nog steeds actief is.

edwin selij mp3 vrouw die met koptelefoon naar de mp3 luistert

Het is aan te bevelen een hypnose MP3 te beluisteren met oortjes in of een koptelefoon. Dit zorgt ervoor dat de suggesties die in de MP3 gegeven worden, direct door je onbewuste worden overgenomen.

Edwin Selij MP3 hypnose audio voor meer licht en liefde (gratis)

Edwin Selij stelt een gratis MP3 ter beschikking die je helpt meer licht en liefde te ervaren. Waardoor je uiteindelijk ook meer verbinding en rust zult ervaren. Dat is meer dan welkom in een deze hectische tijd!

Edwin Selij MP3 pakket hypnose audio’s

Dit complete pakket van Edwin Selij bevat 12 verschillende hypnose MP3 audio’s:

 • Meer zelfvertrouwen
 • Meer in je lichaam
 • Loslaten van Emoties
 • Mind van een miljonair
 • Je bent waardevol
 • Tegen kritiek kunnen
 • Zelfhypnose leren
 • Contact met je onbewuste
 • Anorexia oplossen
 • Examenvrees tackelen
 • Ernstige ziektes ondersteunen
 • Chemotherapie ondersteuning

Heb je interesse in één van bovenstaande hypnose MP3’s van Edwin Selij? Wanneer je de MP3’s los zou kopen, zou dat bij elkaar € 119,40 kosten. Wanneer je op onderstaande button klikt, kosten ze slechts 27 euro.

Overzicht van de betaalde losse hypnose MP3 audio’s van Edwin Selij

Edwin Selij heeft verschillende MP3’s opgenomen voor diverse hulpvragen. Wanneer je een losse MP3 wilt aanschaffen, kost deze in de regel 9,95 (tenzij anders vernoemd). Je kunt deze MP3 ook aanschaffen samen met 11 andere MP3’s in het voordeel MP3 pakket voor slechts 27 euro.

Hypnose MP3 Innerlijk kind helen

Edwin Selij heeft deze speciale MP3 gemaakt om je innerlijke kind in jou te helen. Deze MP3 bestaat uit 2 audio bestanden: een voorbereiding en de daadwerkelijke sessie om het innerlijke kind in jou te helen. De voorbereiding is essentieel alvorens je de sessie beluistert.

Na deze sessie ervaar je een diepgaande heling. Het is een transformerende sessie die zorgt voor bevrijding van je problemen en een lichter leven. Deze MP3 audio van Edwin Selij kun je aanschaffen voor 66 euro.

Hypnose MP3 Beter slapen

Edwin Selij heeft deze speciale MP3 gemaakt om jezelf aan te leren beter en dieper te slapen.

Hypnose MP3 Tegen piekeren

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer je piekeren wilt tegengaan.

Hypnose MP3 Tegen Financiële Zorgen

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer je je financiële zorgen wilt tegengaan.

Hypnose MP3 Tegen Faalangst

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer je last hebt van faalangst.

Hypnose MP3 Tegen eenzaamheid

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer je eenzaamheid wilt tegengaan.

Hypnose MP3 Tegen Angst Voor De Dood

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer wilt leren omgaan met angst voor de dood.

Hypnose MP3 Tegen Spinnenangst

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer je spinnenangst wilt tegengaan.

Hypnose MP3 Tegen Spreken In Het Openbaar

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer je niet durft te spreken in het openbaar.

Virtuele maagband MP3

Dit is een speciale virtuele maagband MP3 die ervoor zorgt dat je moeiteloos kunt afvallen. Omdat je als vanzelf de juiste keuzes maakt en automatisch gaat kiezen voor gezonde voeding. Gewicht verliezen en centimeters kwijtraken, zonder dat je hier de hele dag mee bezig hoeft te zijn. Zodat je eindelijk vol trots kunt kijken naar je eigen spiegelbeeld, de nieuwe en slanke jij!

Hypnose MP3 Hooikoorts Sessie

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer je last hebt van hooikoorts en hiervan af wilt. In één of enkele sessie word je hier voorgoed van verlost. Een hypnose MP3 is namelijk een krachtig middel om een allergie te bestrijden.

Hooikoorts is namelijk niet alleen maar fysiek, maar vooral mentaal. De hooikoorts komt als het ware uit je onbewuste. Wanneer je het patroon in je onbewuste aanpakt, is de hooikoorts voorgoed weg.

Mijn ervaring met Edwin Selij MP3 hypnose audio’s

Ik heb verschillende MP3’s geluisterd van Edwin Selij voor het slapen gaan. De eerste MP3 die ik beluisterde was het leren van zelfhypnose, omdat ik toentertijd een cursus zelfhypnose van Edwin Selij had aangeschaft en aan het oefenen was met zelfhypnose. Tijdens het beluisteren viel ik eigenlijk iedere keer in slaap. Mijn algemene conclusie is dan ook dat ze erg slaapverwekkend zijn. 😉

Wanneer je daadwerkelijk het gewenste effect wilt merken van een MP3 dien je de MP3 tenminste 30 dagen lang iedere dag te beluisteren. Zelf ben ik next level gegaan in hypnose, door het volgen van de opleiding Hypno Principles. En daarna ook geen MP3’s meer beluisterd.

Je hebt in dit artikel een overzicht kunnen lezen van de verschillende hypnose MP3’s die zijn ingesproken door Edwin Selij. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met het maken van een keuze! Wanneer je nog vragen hebt, stel ze gerust onderaan dit artikel.

Chantal Duyvesteijn
Ik help mensen bij het vinden van de juiste weg naar een gezonde levensstijl. Ik ben van mening dat dit eenvoudig moet zijn en wil orde creëren in de chaos van (vaak tegenstrijdige) informatie. Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *