Edwin Selij MP3 audio’s: een overzicht van alle gratis en betaalde MP3’s

Gemiddelde leestijd: 36 minuten
portretfoto van edwin selij door linkfotografie

Heb je een zoektocht op Google ondernomen op jacht naar een MP3 van Edwin Selij en ben je nu hier beland? Dan heb je geluk, want we hebben al zijn hypnotiserende audio’s voor jou overzichtelijk op een rijtje gezet. Met korte beschrijvingen bij iedere MP3, zodat je snel kunt ontdekken welke hypnose sessie het meest bij je past.

Je hebt ruim de keuze uit een scala van hypnotische MP3 downloads. Wellicht spreekt de Edwin Selij afvallen MP3 je aan, die je moeiteloos helpt gewicht te verliezen. Of wellicht zoek je de rust van zijn slaaphypnose MP3, of wil je jouw faalangst overwinnen met de faalangsthypnose MP3.

Edwin Selij, door sommigen liefkozend de hypnosekoning van Nederland genoemd, alhoewel de bedenker van die naam niet helemaal duidelijk is. Misschien was het Richard de Leth, maar zeker weten doe ik het niet meer. Als jij het weet, laat dan gerust een reactie achter onderaan dit artikel! Overigens, Edwin had zelf graag de titel ‘hypnosegod’ aangenomen. 😉

Mijn persoonlijke ontmoeting met Edwin Selij dateert van eind 2020, toen ik zijn aanbod voor een zelfhypnose cursus voor slechts een tientje op Instagram tegenkwam. Dat was natuurlijk een buitenkansje, en zonder aarzeling heb ik de cursus aangeschaft. Later klom de prijs op tot bijna € 1.000. Intussen heeft Edwin Selij ook twee boeken op zijn naam staan. Je kunt er alles over lezen in mijn artikel: Edwin Selij Boek Reviews.

Wat is de kracht van een hypnose MP3 en in het bijzonder de Edwin Selij hypnose MP3?

Tijdens het luisteren naar een hypnose MP3 betreed je een diepe staat van ontspanning, vergelijkbaar met dat vredige moment tussen waken en slapen. Hier ben je volledig ontspannen en uiterst gefocust, en dit opent de deur naar je onderbewuste, waar gewoonten, patronen, overtuigingen, normen, waarden, gevoelens en emoties worden bewaard.

In deze hypnotische staat fungeert je onderbewuste als een spons, gretig absorberend wat het krijgt voorgeschoteld, vooral positieve suggesties. Na het beluisteren van een hypnose MP3 voel je je verfrist en diep ontspannen.

Het is de bedoeling dat je deze MP3 elke avond voor het slapengaan afspeelt. Het kan zelfs gebeuren dat je tijdens het luisteren in slaap valt, maar dat is geen probleem. Zelfs als je slaapt, blijft je onderbewuste actief en ontvankelijk voor positieve veranderingen.

Edwin Selij hypnose MP3 download

Edwin Selij, de onbetwiste meester van de hypnose, heeft duizenden mensen in een diepe hypnotische staat gebracht. Zijn ongeëvenaarde expertise vloeit voort uit zijn uitgebreide ervaring, die hij heeft ingezet bij het creëren van diverse hypnose MP3’s. Het is dan ook geen verrassing dat velen hem terecht beschouwen als de koning van hypnose.

edwin selij mp3 vrouw die met koptelefoon naar de mp3 luistert

Om het meeste uit de Edwin Selij hypnose MP3 te halen, raden we aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken. Hierdoor kunnen de suggesties in de MP3 direct worden opgenomen door je onderbewuste, wat leidt tot een diepgaande transformatie.

Edwin Selij MP3 hypnose audio voor meer licht en liefde (gratis)

In de hectische tijden waarin we ons bevinden, lijken rust, licht en liefde soms schaarse schatten te zijn. Gelukkig is er een krachtig hulpmiddel dat je kan helpen om deze kostbare gemoedstoestanden te omarmen en te cultiveren. We presenteren je een gratis hypnose MP3, speciaal ontworpen om je te begeleiden op een reis naar innerlijke rust, verlichting en verbinding.

Het dagelijkse leven kan soms voelen als een achtbaan van stress en zorgen. Deze gratis hypnose MP3 biedt een welkome ontsnapping aan de chaos en biedt de mogelijkheid om even op adem te komen. Het is een krachtig hulpmiddel om je te helpen meer rust te vinden in je drukke bestaan.

Maar deze hypnose MP3 biedt meer dan alleen rust. Het is een reis naar het innerlijke licht, een licht dat altijd binnen in je schijnt, zelfs als de wereld om je heen donker lijkt. Het zal je helpen je te verbinden met je diepste zelf en je innerlijke kracht te ontdekken, waardoor je meer liefde en begrip kunt ervaren, zowel voor jezelf als voor anderen.

Deze hypnose MP3 is niet zomaar een audiobestand; het is een gids die je begeleidt naar een plek van innerlijke harmonie en balans. Het is een geschenk in deze ongewone tijd, waarin we allemaal wat extra steun kunnen gebruiken. Dus, aarzel niet en gun jezelf dit moment van rust, licht en liefde. Download nu deze gratis hypnose MP3 en begin je reis naar een meer vervuld en verbonden leven.

Gratis masterclass Edwin Selij

Deze GRATIS masterclass, geleid door niemand minder dan Edwin Selij, de eigenaar van ’s werelds grootste en meest vooraanstaande hypnose-instituut, onthult de diepgaande geheimen van hypnose en hoe je in slechts twaalf stappen je leven ingrijpend kunt transformeren.

Tijdens de masterclass leer je de kunst van hypnotiseren in zes doordachte stappen, en ontdek je welke cruciale details van essentieel belang zijn voor een optimaal resultaat. En nog fascinerender, je leert hoe je iemand in zes stappen uit de hypnotische staat kunt halen, waarin zij hun problemen ervaren. Het klinkt misschien vreemd, maar de magie ervan zal je verbazen.

In deze tijd van persoonlijke groei en ontwikkeling is hypnose een uiterst krachtig hulpmiddel, en Edwin zal je de geheimen ervan onthullen. Denk aan de diepgaande betekenis van ogen en hoe je ze kunt inzetten, alsook de impact van sluwe suggesties, die in deze tijd veelvuldig worden gebruikt en waar je je tegen moet wapenen.

Bovendien deelt Edwin de effectieve toepassing van energie en intentie door bekwaam behandelaars, die met één sessie verbluffende resultaten behalen, zoals de cursisten van het Hypnose Instituut. Dit is je kans om van 2023 echt jouw jaar te maken. De masterclass is zowel ’s ochtends als ’s avonds beschikbaar, dus er is altijd een geschikt tijdstip om deel te nemen. Mis deze kans niet om jezelf te ontwikkelen en te groeien.

Edwin Selij MP3 pakket hypnose audio’s

In dit allesomvattende pakket van Edwin Selij vind je maar liefst 12 betoverende hypnose MP3’s:

 1. Boost je zelfvertrouwen
 2. Versterk je lichaamsbewustzijn
 3. Laat emoties moeiteloos los
 4. Ontwikkel een miljonairsmentaliteit
 5. Ontdek je innerlijke waarde
 6. Weersta kritiek met zelfvertrouwen
 7. Leer zelfhypnose beheersen
 8. Communiceer met je onderbewuste
 9. Overwin anorexia
 10. Tem je examenvrees
 11. Ondersteuning bij ernstige ziektes
 12. Begeleiding bij chemotherapie

Ben je geïnteresseerd in een van deze betoverende hypnose MP3’s van Edwin Selij? Indien je deze MP3’s los zou aanschaffen, zou dat je in totaal € 119,40 kosten. Maar als je op de onderstaande knop klikt, zijn ze allemaal van jou voor slechts 27 euro.

Voordat je de MP3’s kunt downloaden, hoef je enkel even een account aan te maken (volg de instructies hieronder in het artikel).

Zelfhypnose Systeem 2.0

Tip!

Wil je zelfhypnose leren online, is het Zelfhypnose Systeem 2.0 de ultieme keuze. Begin met het programmeren van je onderbewustzijn en zie de schijnbaar onbereikbare doelen dichterbij komen dan ooit tevoren! Normaal gesproken wordt deze cursus aangeboden voor € 997,-.

Echter, op dit moment is er een exclusieve aanbieding beschikbaar, waardoor je de Zelfhypnose cursus voor een absolute BODEMPRIJS kunt bemachtigen! Grijp deze unieke kans met beide handen!

Overzicht van de betaalde losse hypnose MP3 audio’s van Edwin Selij

Ontdek de veelzijdige collectie MP3’s van Edwin Selij, ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften. De prijs van een individuele MP3 is doorgaans € 9,95 (tenzij anders vermeld). Echter, je hebt ook de optie om deze MP3 samen met 11 andere te verkrijgen in het voordelige MP3-pakket voor slechts € 27,-. Dat is pas waar voor je geld!

Hypnose MP3 downloaden

Om toegang te krijgen tot de Hypnose MP3, dien je eerst een account aan te maken. Slechts een paar simpele stappen: vul je e-mailadres in en ontvang een verificatiecode op dat adres. Nadat je deze code hebt ingevuld, kun je direct jouw gewenste hypnose MP3 downloaden!

Je hebt het niet je doet het MP3

Edwin Selij heeft onlangs een krachtig nieuw boek geschreven: “Je hebt het niet, je doet het.” In dit boek benadrukt hij dat door het nemen van eigenaarschap over je acties, of het nu gaat om depressie, angst of elke andere uitdaging, je de kracht hebt om er iets aan te doen.

Wanneer je de verantwoordelijkheid neemt voor je daden, in plaats van te focussen op wat je hebt, kun je de controle over je leven herwinnen. Dit boek is geschreven in begrijpelijke taal en kan worden aangevuld met ondersteunende “Je hebt het niet, je doet het” MP3-audio’s om je te helpen die controle terug te nemen.

Hoewel deze specifieke MP3 niet beschikbaar is, biedt Edwin Selij hieronder ondersteunende MP3-audio’s aan voor verschillende uitdagingen, zoals angst, piekeren, financiële zorgen, slaapproblemen, gewichtsbeheersing en eenzaamheid. Ontdek hoe je positieve verandering kunt bewerkstelligen!

Edwin Selij afvallen MP3: moeiteloos afvallen

Edwin Selij heeft een speciale MP3 ingesproken wanneer je moeiteloos wilt afvallen, die ik zelf ook wel de Edwin Selij afvallen MP3 noem. Hij gelooft dat afvallen niet draait om diëten, maar om het aanpakken van de dieperliggende oorzaken van je eetgedrag. Waarom lukt het steeds niet om dat gewicht te verliezen? Het antwoord schuilt in je onderbewuste.

Vaak realiseren mensen zich niet dat maar liefst 95% van ons gedrag onbewust is. Als je bewust besluit om af te vallen, kun je tijdelijke resultaten behalen. Maar zonder je onderbewuste erbij te betrekken, wordt blijvend gewichtsverlies op de lange termijn een enorme uitdaging.

Dit is precies wat er gebeurde met Lotte, zij kon 40 kilo afvallen door een dieet en een lifestyle-plan te volgen. Maar 2,5 jaar later worstelt ze nog steeds met eetbuien en is ze 15 kilo aangekomen. Ze vindt het moeilijk om haar oude, ongezonde gewoonten te doorbreken.

Edwin Selij benadrukt dat afvallen niet alleen draait om het verbranden van meer calorieën dan je binnenkrijgt door te sporten of je calorie-inname te beperken. Het mentale aspect wordt vaak over het hoofd gezien. Het is essentieel om je mentale houding te verbeteren!

Als je aan de slag gaat met de Edwin Selij Afvallen MP3, richt je je op je onderbewuste programmering. Hierdoor zul je automatisch voedingskeuzes maken die bij je lichaam passen, en zul je moeiteloos gewicht verliezen. Diep van binnen weet je namelijk wat goed voor je is, maar in de loop der jaren ben je dat vergeten.

Begin vandaag nog met de Edwin Selij Afvallen MP3 en laat je verrassen! Je zou zelfs al resultaten kunnen zien na slechts één week!

Hypnose MP3 download: Innerlijk kind helen

Edwin Selij heeft een unieke MP3 gemaakt om je innerlijke kind te helen. Deze bijzondere MP3 bevat 2 audiobestanden: een voorbereidingsgedeelte en de eigenlijke helingssessie voor je innerlijke kind. De voorbereiding is van essentieel belang voordat je de sessie beluistert.

Na deze sessie zul je diepgaande heling ervaren. Het is een transformerende ervaring die je bevrijdt van je problemen en je leven lichter maakt. Je kunt deze MP3 van Edwin Selij aanschaffen voor slechts 66 euro.

Om de MP3 te kunnen downloaden, dien je eerst een account aan te maken (zie de beschrijving hierboven in het artikel).

Hypnose MP3 download: Beter slapen (oftewel slaap hypnose MP3)

vrouw die een slaap hypnose mp3 heeft beluisterd en nu heerlijk ligt te slapen

Slapeloosheid komt tegenwoordig steeds vaker voor en kan buitengewoon frustrerend en slopend zijn. De effecten van slaaptekort kunnen een domino-effect hebben op je hele dag, met vermoeidheid en prikkelbaarheid die je dagelijkse leven beïnvloeden.

Edwin Selij heeft een speciale slaap hypnose MP3 ontwikkeld om je te helpen dieper en beter te slapen. Het luisteren naar deze MP3 kan een waardevolle vorm van therapie zijn, omdat het je in een diepe en ontspannen staat brengt, waardoor je je vermoeide geest kunt kalmeren.

Daarnaast helpt de slaap hypnose MP3 je om storende gedachten los te laten, zodat je niet langer wordt geplaagd door rusteloze zorgen wanneer je probeert te slapen.

Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat ik vaak in slaap ben gevallen tijdens het luisteren naar deze slaap hypnose MP3. Het is daarom zeker de moeite waard om deze MP3 aan te schaffen. Ik raad je ook aan om mijn artikel “Tips om beter te slapen” te lezen voor aanvullende adviezen.

Voor optimaal resultaat wordt aanbevolen om de slaap hypnose MP3 gedurende 4 weken consequent elke avond te beluisteren. Daarna kun je het naar behoefte gebruiken, bijvoorbeeld om de paar dagen, wekelijks, of na een bijzonder drukke dag.

Gebruiksaanwijzing voor Optimale Resultaten met de Slaap Hypnose MP3

Om het maximale uit de slaap hypnose MP3 te halen, volg je deze eenvoudige instructies:

 1. Zet de MP3 op je telefoon en gebruik oortjes (geen koptelefoon) voor optimaal comfort en ontspanning. Het gebruik van oortjes helpt je om gemakkelijker in slaap te vallen en ze zijn handig om na het luisteren uit te doen.
 2. Ga zoals gewoonlijk in bed liggen en leg je telefoon naast je neer, zodat je er geen last van hebt. Start de audio.
 3. Sta jezelf toe om volledig te ontspannen terwijl je luistert en in slaap valt. Er is geen juiste of verkeerde manier om de MP3 te gebruiken. Misschien hoor je alle woorden, misschien hoor je er maar een paar. Het belangrijkste is dat je onderbewustzijn alle woorden hoort en opneemt.
 4. Blijf consistent in het luisteren naar de MP3 en houd dit minstens 4 weken vol voor optimale resultaten.

Voordat je de MP3 kunt downloaden, moet je eerst een account aanmaken (zie de beschrijving hierboven in het artikel).

Hypnose MP3 Download: Stop met Piekeren en Vind Innerlijke Rust

Laat deze krachtige MP3 je helpen om piekeren te stoppen en innerlijke rust te vinden. Het enige wat je hoeft te doen voordat je de MP3 kunt downloaden, is een account aanmaken (volg de instructies hierboven in het artikel). Begin vandaag nog aan je reis naar een zorgelozer leven.

Met deze hypnotiserende audio ga je diep in je onderbewustzijn om de wortels van piekeren aan te pakken. Ontdek hoe je negatieve gedachtepatronen kunt doorbreken en plaatsmaakt voor positieve, rustgevende gedachten. Laat je leiden naar een staat van innerlijke kalmte en welzijn. Download nu en geniet van de voordelen van een piekervrij bestaan.

Hypnose MP3 download: Zeg Vaarwel tegen Financiële Zorgen en Herwin Financiële Vrijheid

Sta op het punt om je financiële zorgen achter je te laten en een pad naar financiële vrijheid te betreden. Maar voordat je de transformerende MP3 kunt downloaden, volg gewoon de eenvoudige instructies om een account aan te maken (zie de beschrijving hierboven in het artikel). Laat je niet langer kwellen door financiële stress en maak plaats voor een zonnigere financiële toekomst.

Deze hypnotische audio zal je helpen om negatieve overtuigingen over geld en financiën te vervangen door positieve en constructieve gedachten. Leer hoe je financiële overvloed kunt aantrekken en je financiën kunt beheren op een manier die bijdraagt aan je welzijn. Begin vandaag nog aan de reis naar een leven zonder financiële zorgen. Download de MP3 en maak een vliegende start naar financiële vrijheid.

Overwin Faalangst met Hypnose: Download Nu de Faalangst Hypnose MP3

Heb je last van faalangst en wil je de controle terugnemen? Faalangst kan iedereen overkomen, maar met de juiste hulpmiddelen kun je het overwinnen. Deze faalangst hypnose MP3 is ontworpen om je te ondersteunen bij het verslaan van faalangst, en je kunt het gemakkelijk downloaden om te beginnen.

Faalangst speelt zich af in je onderbewustzijn, en hypnose is een effectieve manier om toegang te krijgen tot dit deel van je geest. Of je nu bang bent om te falen op het werk, tijdens een presentatie, of in sociale situaties, deze MP3 kan je helpen je zelfvertrouwen op te bouwen en je angsten te overwinnen.

Kies voor de faalangst hypnose MP3 en zet de eerste stap naar een leven zonder de belemmeringen van faalangst. Voordat je de MP3 kunt downloaden, dien je eerst een account aan te maken (volg de instructies hierboven in het artikel). Neem vandaag nog controle over je leven en versla faalangst met de kracht van hypnose.

Versla Eenzaamheid met Deze Krachtige Hypnose MP3

Heb je genoeg van eenzaamheid en wil je een diepgaande verandering in je leven ervaren? Deze Eenzaamheid Hypnose MP3 is speciaal ontworpen om je te helpen deze gevoelens te overwinnen en een diepere connectie met anderen te vinden. Voordat je deze transformerende MP3 kunt downloaden, volg je eenvoudig de stappen om een account aan te maken, zoals hierboven in het artikel beschreven. Ontdek de kracht van verbinding en laat eenzaamheid voorgoed achter je met deze effectieve hypnose.

Hypnose MP3 download: Tegen Angst Voor De Dood

Ben je op zoek naar manieren om met de angst voor de dood om te gaan en innerlijke vrede te vinden? Onze speciale Angst voor De Dood Hypnose MP3 is ontworpen om je te helpen deze diepgewortelde angst te begrijpen en te transformeren. Voordat je deze krachtige MP3 kunt downloaden, volg je de eenvoudige stappen om een account aan te maken, zoals eerder beschreven in het artikel. Ontdek een nieuwe kijk op de onvermijdelijke en laat angst voor de dood je niet langer belemmeren. Durf de confrontatie aan te gaan en omarm een leven zonder deze lastige angst.

Hypnose MP3 download: Tegen Spinnenangst

Ben je klaar om je spinnenangst te verslaan en eindelijk in staat te zijn om kalm te blijven wanneer je een spin tegenkomt? Deze speciale Spinnenangst Hypnose MP3 is speciaal ontwikkeld om je te helpen deze irrationele angst te overwinnen. Voordat je deze krachtige MP3 kunt downloaden, volg je de eenvoudige stappen om een account aan te maken, zoals eerder beschreven in het artikel. Laat deze angst je niet langer controleren en bevrijd jezelf om zonder angst van het leven te genieten, zelfs als er een achtbenige vriend in de buurt is.

Hypnose MP3 download: Tegen Spreken In Het Openbaar

Is spreken in het openbaar een nachtmerrie voor je? Maak je je zorgen over het trillen van je stem, zwetende handen en knikkende knieën elke keer als je voor een publiek moet spreken? Deze speciale Spreken in het Openbaar Hypnose MP3 is ontworpen om je zelfvertrouwen een boost te geven en je te helpen zonder angst voor een groep te spreken.

Volg de eenvoudige stappen om een account aan te maken, zoals eerder beschreven in het artikel, en download deze krachtige MP3 om je angsten te overwinnen en je presentatievaardigheden te verbeteren. Laat je niet langer beperken door de angst om in het openbaar te spreken; het is tijd om je zelfverzekerd en krachtig te voelen tijdens elke toespraak of presentatie.

Ontketen Je Slanke Zelf met Deze Virtuele Maagband Hypnose MP3

Wil je moeiteloos gewicht verliezen en die centimeters kwijtraken zonder de hele dag bezig te zijn met diëten en calorieën tellen? Deze speciale Virtuele Maagband Hypnose MP3 is ontworpen om je te helpen de juiste keuzes te maken en automatisch te kiezen voor gezonde voeding. Deze krachtige MP3 zal je onderbewustzijn herprogrammeren, zodat je moeiteloos afvalt en jezelf met trots kunt bekijken in de spiegel als de nieuwe, slankere jij.

Volg de eenvoudige stappen om een account aan te maken, zoals eerder beschreven in het artikel, en download deze life-changing MP3 om je reis naar een gezonder, slanker zelf te beginnen. Laat de Virtuele Maagband Hypnose MP3 je helpen om je gewichtsdoelen te bereiken zonder het gedoe van traditionele diëten.

Hypnose MP3 download: Hooikoorts Sessie

Deze MP3 kun je beluisteren wanneer je last hebt van hooikoorts en hiervan af wilt. In één of enkele sessie word je hier voorgoed van verlost. Een hypnose MP3 is namelijk een krachtig middel om een allergie te bestrijden. De MP3 is namelijk gebaseerd op de NLP-allergietechniek, die nog beter werkt wanneer mensen in hypnose zijn.

Hooikoorts heeft namelijk naast een fysiek aspect (de lichamelijke ongemakken) ook een mentaal aspect. Het is niet iets wat je hebt, maar wat je doet. De hooikoorts komt als het ware uit je onbewuste. Wanneer je het patroon in je onbewuste aanpakt, is de hooikoorts voorgoed weg. Lees hier meer over in het artikel: Wat te doen tegen hooikoorts?

Voordat je de MP3 kunt downloaden, moet je eerst even een account aanmaken (zie de beschrijving hoe dat moet hierboven in het artikel).

Edwin Selij MP3 download: Stoppen met roken

Wil je eindelijk voorgoed afscheid nemen van die hardnekkige rookverslaving? Ontdek hoe hypnose je kan helpen om te stoppen met roken met Edwin Selij’s revolutionaire methode. In het verleden werden bij het HIN (Hypnose Instituut Nederland) workshops en masterclasses gegeven om te stoppen met roken, maar momenteel worden deze niet meer aangeboden.

Hoewel Edwin Selij geen specifieke hypnose MP3 heeft om te stoppen met roken, is er goed nieuws! Er bestaat nu een online programma dat gebruikmaakt van hypnose om je te helpen stoppen met roken. Dit programma heeft al meer dan 4000 deelnemers geholpen om voorgoed van hun rookverslaving af te komen, met een indrukwekkend slagingspercentage van 86%!

Als je klaar bent om te profiteren van deze levensveranderende methode, klik dan op de onderstaande link om gebruik te maken van een TIJDELIJKE kortingsactie en ontvang direct 50 euro korting op het online programma. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet vandaag nog de eerste stap naar een rookvrij leven.

>>> Lees het artikel: Wil je stoppen met roken? – Hier is de sleutel tot succes.

stoppen met roken edwin selij vrouw die een sigaret weigert

Mijn Persoonlijke Ervaring met Edwin Selij’s MP3 Hypnose Audio’s

Onlangs heb ik enkele van Edwin Selij’s Hypnose MP3’s uitgeprobeerd, en ik wil graag mijn ervaringen met je delen. De eerste MP3 die ik probeerde, was gericht op beter slapen. De kalme stem van Edwin en de geleide visualisaties brachten me in een diepe ontspanning, waardoor ik sneller in slaap viel en beter sliep. Ik heb ook de MP3 voor zelfhypnose geprobeerd, wat me hielp om meer controle te krijgen over mijn gedachten en emoties.

Hoewel hypnose geen onmiddellijke oplossing biedt, hebben deze sessies mijn innerlijke rust vergroot en mijn interesse in persoonlijke groei aangewakkerd. Als je meer verdieping wilt, is de opleiding Hypno Principles een echte aanrader. Heb jij ervaring met hypnose MP3’s? Laat het me weten in de comments!

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

2 reacties op “Edwin Selij MP3 audio’s: een overzicht van alle gratis en betaalde MP3’s

 1. Goedenavond,

  Begrijp ik het goed en kan ik ook zelf een pakket samenstellen van 12 x MP3? :
  Ontdek de veelzijdige collectie MP3’s van Edwin Selij, ontworpen om te voldoen aan verschillende behoeften. De prijs van een individuele MP3 is doorgaans € 9,95 (tenzij anders vermeld). Echter, je hebt ook de optie om deze MP3 samen met 11 andere te verkrijgen in het voordelige MP3-pakket voor slechts € 27,-. Dat is pas waar voor je geld!

  1. Beste M.Volkers,

   Helaas is dit niet het geval. Het pakket bestaat uit de volgende hypnose audio’s:

   Boost je zelfvertrouwen
   Versterk je lichaamsbewustzijn
   Laat emoties moeiteloos los
   Ontwikkel een miljonairsmentaliteit
   Ontdek je innerlijke waarde
   Weersta kritiek met zelfvertrouwen
   Leer zelfhypnose beheersen
   Communiceer met je onderbewuste
   Overwin anorexia
   Tem je examenvrees
   Ondersteuning bij ernstige ziektes
   Begeleiding bij chemotherapie

   Met vriendelijke groet,
   Chantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *