Virtuele maagband online: word online blijvend slank!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
virtuele maagband online linksboven

De virtuele maagband online is een zeer effectieve online methode om af te slanken en slank te blijven. In dit artikel lees je meer over deze revolutionaire afslanktechniek met een slagingspercentage van wel 82,4%! Waarom dit percentage zo hoog ligt, is omdat je op onbewust niveau het patroon aanpakt waardoor je overgewicht is ontstaan.

Daarnaast ervaar je, net als bij de maagband die operatief wordt geplaatst, veel sneller een voldaan gevoel. De virtuele maagband online is alleen veel effectiever, omdat het slagingspercentage bij de operatieve maagband op slechts 50% ligt. En dan heb je hier wel een dure operatieve ingreep met alle gevolgen van dien voor moeten ondergaan.

Je kunt het jezelf onmogelijk maken om teveel te eten door het laten uitvoeren van een operatieve ingreep, maar dan wordt er voorbij gegaan aan je gedrag en emoties die jouw eetgedrag beïnvloeden. Eten wordt namelijk beïnvloedt door een specifiek deel in onze hersenen. Een echte verandering kun je alleen teweeg brengen, wanneer je brein als het ware wordt gereset naar de oorspronkelijke staat.

Virtuele maagband online programma: hypnose met NLP tools

Tijdens het online programma, ga je aan de slag met het aanleren van een nieuwe leefstijl. Zodat je succesvol je streefgewicht kunt behalen, maar ook kunt behouden! Zonder dat je je in een onmogelijk eet- of beweegschema hoeft te wurmen. Een schema is van tijdelijke aard en dit programma richt zich op een permanente verandering.

Want in het virtuele maagband online programma leer je de technieken, waarmee je de knop om kunt gaan zetten. Het online programma bestaat uit hypnose en NLP technieken. Dit zijn de enige technieken die het mogelijk maken het dieperliggende probleem in je onbewuste te transformeren.

Jouw onbewuste bepaalt wat je doet, voelt, denkt en gelooft. Wanneer je denkt, zegt of beslist dat je wilt afvallen, is dit op bewust niveau. Omdat je onbewuste zo krachtig is, ondermijnt het je bewuste. Daarom kom je er niet alleen met de bewuste keuze om af te vallen.

Met hypnose pak je het probleem van je overgewicht bij de oorzaak aan en begin je bij het begin. Hypnose is in combinatie met NLP de enige techniek die wel werkt, omdat je kunt doordringen tot je onbewuste. Je gaat vanaf de eerste sessie al veranderingen merken. En gedurende het hele traject ga je werken aan de nieuwe versie van jezelf, de versie van jezelf die je vol trots en zelfliefde aan kunt kijken in de spiegel!

virtuele maagband online lichtbord met de tekst I hate nothing about u

Bewust en onbewust gedrag

Hoewel je misschien anders zou vermoeden, bestaat het grootste gedeelte van ons gedrag uit onbewust gedrag (95%). Dat lijkt moeilijk te geloven wanneer je hier bewust over nadenkt, want je bewustzijn stelt je in staat om de wereld om je heen waar te nemen. Je neemt de wereld waar op jouw manier.

Hoe belangrijk is ons bewustzijn bij ons gedrag, als dit slechts 5% bedraagt? Ab Dijksterhuis (hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen) concludeert in zijn boek Het slimme Onbewuste dat het bewustzijn geen enkele rol speelt bij ons gedrag.

Wat betekent het dat 95% van ons gedrag onbewust is? Dat je hier niet over hoeft na te denken. Je doet het automatisch en het gaat snel, zonder dat je je hiervoor hoeft in te spannen en zonder dat je hier controle over hebt.

Wilskracht

Wanneer je gedrag wilt veranderen, zoals het eetpatroon en leefstijl die je hebt aangeleerd, vormt ons onbewuste een belemmering. Het is mogelijk om gedrag te veranderen op basis van wilskracht. En sommigen komen hier heel ver mee, waarvoor natuurlijk alle respect! Zo ben ik zelf door middel van wilskracht 9 kilo afgevallen binnen 3 maanden, aan de hand van de tips die ik beschrijf in het gratis E-book wat je kunt downloaden.

Door de wilskracht die je hebt, ben je je bewust van hoe belangrijk het is om gezond te eten. Alleen heeft wilskracht voor minder dan 1% zeggenschap over wat je eet. De andere 99% komt voor rekening van je oerbrein.

Je gedachten en handelingen worden bepaald door je oerbrein. Evolutionair gezien is dit deel van ons brein het oudste deel. Van alle beslissingen die we nemen, komt 99% vanuit ons oerbrein. Het bepaalt dus ook hoeveel je eet, wat je eet en wanneer je eet.

Is hypnose eng?

Mensen hebben een bepaald beeld bij hypnose, omdat zij een bepaald beeld in hun hoofd hebben van de bekende hypnose shows van Rasti Rostelli. Om je gerust te stellen, dit heeft niets te maken met de vorm van hypnose die in programma wordt gebruikt. Hypnose wordt in het virtuele maagband online programma ingezet om te zorgen dat je je ontspant en je goed kunt focussen.

Wat hypnose in dit programma inhoudt, is dat je met je ogen gesloten op een stoel zit of op bed ligt. In deze staat ben je heel erg gefocust op de stem van de audio en raak je helemaal ontspannen. Zó ontspannen, dat jouw onbewuste de veranderingen kan maken die nodig zijn voor een blijvende verandering van je leefstijl. Zodat je slank wordt en blijft de rest van je leven!

virtuele maagband online vrouw die ontspannen op een stoel zit

Hoe werkt het virtuele maagband online programma?

Dit programma betrekt het verantwoordelijke deel van je brein in het proces om af te slanken. Zodat je eens en voor altijd die knop om kunt gaan zetten en het bezig zijn met eten naar de achtergrond verdwijnt. Waardoor het opeens heel eenvoudig wordt om af te slanken en je bepaalde emoties kunt loslaten.

Wanneer je overgewicht hebt, heeft dit een dieperliggende oorzaak. Het overgewicht is dus niet zelf het probleem, maar een symptoom van een dieperliggend probleem. Jouw onbewuste is voor 70% verantwoordelijk voor het gedrag en de emoties die je voelt. Dit programma is er op gericht om jouw onderbewuste over te halen het anders aan te pakken. Wanneer afvallen ineens vanzelf gaat!

De verschillende onderdelen van het virtuele maagband online programma

1. Intakegesprek

Het online programma start met een intakegesprek en je ontvangt de 8 regels. Het is belangrijk dat je met jezelf een commitment aangaat waarin je afspreekt met jezelf de 8 basisregels van het programma te volgen. Je gaat een contract met jezelf ondertekenen.

Jouw brein werkt namelijk op doelstellingen. Je zet de juiste intentie door het ondertekenen van het contract met jezelf. Zodat je na het programma slanker, fitter en gezonder bent en vol trots in de spiegel kunt kijken naar de slanke, gezonde en fitte JIJ!

vrouw die een contract met zichzelf ondertekent

2. De installatiesessie van de virtuele maagband online en de gepersonaliseerde vervolgsessies

De eerste sessie is meteen de sessie waarin de virtuele maagband online wordt geplaatst door middel van een hypnose sessie. Deze sessie duurt 1,5 uur. De volgende dag krijg je een persoonlijke audio toegestuurd. Deze audio ga je 30 dagen lang iedere dag beluisteren.

Na ongeveer 10 dagen ontvang je de tweede hypnose sessie. Deze duurt ongeveer 1 uur. De derde sessie is na ongeveer 1 á 2 weken en duurt ongeveer 1 uur. Wanneer je de vierde sessie wilt ontvangen is volledig aan jou. Deze sessie duurt eveneens ongeveer 1 uur. Alle sessies worden persoonlijke op jou afgestemd!

3. Compleet online programma met meer dan 30 NLP, EFT en Hypnose technieken

In meer dan 30 video’s en audio’s worden de verschillende krachtgevende technieken uitgelegd die jou gaan helpen slank te worden en te blijven. In deze video’s wordt uitgelegd hoe je brein werkt. Zo ga je in de video over mindset leren dat je mindset het allerbelangrijkste is wanneer je wilt afvallen.

Met de NLP techniek New Behaviour Generator ga jij de identiteit aannemen van een slank en gezond persoon. Met de NLP techniek Verander Je Waarneming ga je op een andere manier kijken naar het eten wat je eerst zo lekker vond, zodat je er voorgoed af kunt blijven.

Met de video over EFT technieken ga je leren hoe je de emoties die je aan het eten hebt gekoppeld, kunt loskoppelen. Zodat je deze emoties positief kunt omzetten. Al deze technieken stellen jou in staat om op onbewust niveau de verandering te gaan maken en je voor altijd verlost raakt van je overgewicht.

Wat zijn de voordelen van het virtuele maagband online programma?

Wat zijn de voordelen van het virtuele maagband online programma, in vergelijking met een operatieve ingreep?

 • Er is geen chirurgische ingreep voor nodig. Hierdoor heb je geen last van de complicaties die een operatie met zich meebrengt (zoals wondpijn en de narcose).

 • De online virtuele maagband is veel goedkoper dan de chirurgische ingreep.

 • Het online programma brengt een permanente verandering teweeg, waardoor je slank blijft.

 • Je krijgt 5 maanden lang volledige begeleiding.

 • Er wordt gewerkt aan je patronen op onbewust niveau, waardoor je motivatie ook onbewust wordt om je doel te bereiken.

 • Je merkt een natuurlijk verlangen op om je lichaam dagelijks te bewegen.

 • Je merkt dat je als vanzelf kiest voor voedzaam en gezonde voeding.

 • Je kunt eten waar je zin in hebt, je hoeft jezelf niets te onthouden.

 • Je eet met het gezin mee, zonder apart voor jezelf te hoeven koken.

 • Je kunt met gemak ongezonde tussendoortjes laten staan.

 • Je valt stabiel en verantwoord af op een gezonde manier.

 • Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam, die je vertellen wanneer je voldaan bent. Hierdoor ervaar je sneller een voldaan gevoel.

 • Je stopt met eten wanneer je voldaan bent, in plaats van wanneer je (prop)vol zit.

 • Je wordt vele malen energieker en fitter.

 • Vreetbuien zijn verleden tijd.

 • Je krijgt een positief zelfbeeld en kunt vol trots in de spiegel kijken naar de nieuwe jij!

Tijdelijke aanbieding virtuele maagband online programma

complete online afslank programma virtuele maagband

Dé manier om vanzelf af te vallen en slank te blijven

Dit programma is een levensveranderend programma:

 • Nooit meer op dieet;
 • Onbewust worden de patronen doorbroken die afvallen eerder onmogelijk maakten;
 • Afvallen gaat vanzelf, zonder dat je hiermee bezig bent;
 • Naast slank word je blij en gezond;
 • Je wordt fitter en energieker waardoor je niet meer hijgend de trap op hoeft;
 • Je krijgt de controle terug over wat je eet;
 • Je voelt je goed over jezelf en dat straal je uit!

SPECIALE kortingsactie: CentimetersKwijt.nl heeft van Yvonne van Brein-Power een buitengewone kortingscode gekregen van € 150! Vul de kortingscode Koopnu150YT in bij het afrekenen en ontvang maar liefst € 150 korting.

Klik HIER om blijvend af te vallen en slank te blijven de rest van je leven!
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Zorg dat je bewuste en onbewuste op 1 lijn komen te liggen door middel van (zelf)hypnose. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten! Met deze tips ben ik zelf 11 kilo afgevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *