Online virtuele maagband: word blijvend slank!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
online virtuele maagband linksboven

De online virtuele maagband is een zeer effectieve methode om af te slanken en slank te blijven. In dit artikel lees je meer over deze revolutionaire afslanktechniek met een slagingspercentage van wel 82,4%! Waarom dit percentage zo hoog ligt, is omdat je op onbewust niveau het patroon aanpakt waardoor je overgewicht is ontstaan.

Daarnaast ervaar je, net als bij de maagband die operatief wordt geplaatst, veel sneller een voldaan gevoel. De virtuele maagband is alleen veel effectiever, omdat het slagingspercentage bij de operatieve maagband op slechts 50% ligt. En dan heb je hier wel een dure operatieve ingreep met alle gevolgen van dien voor moeten ondergaan.

Je kunt het jezelf onmogelijk maken om teveel te eten door het laten uitvoeren van een operatieve ingreep, maar dan wordt er voorbij gegaan aan je gedrag en emoties die jouw eetgedrag beïnvloeden. Eten wordt namelijk beïnvloedt door een specifiek deel in onze hersenen. Een echte verandering kun je alleen teweeg brengen, wanneer je brein als het ware wordt gereset naar de oorspronkelijke staat.

Inhoudsopgave

Online virtuele maagband: programma met 5 maanden begeleiding

Tijdens het online programma wat 5 maanden duurt, ga je aan de slag met het aanleren van een nieuwe leefstijl en krijg je volledige begeleiding. Zodat je succesvol je streefgewicht kunt behalen, maar ook kunt behouden! Zonder dat je je in een onmogelijk eet- of beweegschema hoeft te wurmen. Een schema is van tijdelijke aard en dit programma richt zich op een permanente verandering.

Want in dit programma leer je de technieken (die wetenschappelijk onderbouwd zijn), waarmee je de knop om kunt gaan zetten. Je gaat vanaf dag 1 al veranderingen merken. En gedurende het hele traject ga je werken aan de nieuwe versie van jezelf, de versie van jezelf die je vol trots en zelfliefde aan kunt kijken in de spiegel!

online virtuele maagband lichtbord met de tekst I hate nothing about u

Bewust en onbewust gedrag

Hoewel je misschien anders zou vermoeden, bestaat het grootste gedeelte van ons gedrag uit onbewust gedrag (95%). Dat lijkt moeilijk te geloven wanneer je hier bewust over nadenkt, want je bewustzijn stelt je in staat om de wereld om je heen waar te nemen. Je neemt de wereld waar op jouw manier.

Hoe belangrijk is ons bewustzijn bij ons gedrag, als dit slechts 5% bedraagt? Ab Dijksterhuis (hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen) concludeert in zijn boek Het slimme Onbewuste dat het bewustzijn geen enkele rol speelt bij ons gedrag.

Wat betekent het dat 95% van ons gedrag onbewust is? Dat je hier niet over hoeft na te denken. Je doet het automatisch en het gaat snel, zonder dat je je hiervoor hoeft in te spannen en zonder dat je hier controle over hebt.

Wilskracht

Wanneer je gedrag wilt veranderen, zoals het eetpatroon en leefstijl die je hebt aangeleerd, vormt ons onbewuste een belemmering. Het is mogelijk om gedrag te veranderen op basis van wilskracht. En sommigen komen hier heel ver mee, waarvoor natuurlijk alle respect! Zo ben ik zelf door middel van wilskracht 9 kilo afgevallen binnen 3 maanden, aan de hand van de tips die ik beschrijf in het gratis E-book wat je kunt downloaden.

Door de wilskracht die je hebt, ben je je bewust van hoe belangrijk het is om gezond te eten. Alleen heeft wilskracht voor minder dan 1% zeggenschap over wat je eet. De andere 99% komt voor rekening van je oerbrein.

Je gedachten en handelingen worden bepaald door je oerbrein. Evolutionair gezien is dit deel van ons brein het oudste deel. Van alle beslissingen die we nemen, komt 99% vanuit ons oerbrein. Het bepaalt dus ook hoeveel je eet, wat je eet en wanneer je eet.

Is hypnose eng?

Mensen hebben een bepaald beeld bij hypnose, omdat zij een bepaald beeld in hun hoofd hebben van de bekende hypnose shows van Rasti Rostelli. Om je gerust te stellen, dit heeft niets te maken met de vorm van hypnose die in dit programma wordt gebruikt. Hypnose wordt in dit programma ingezet om te zorgen dat je je ontspant en je goed kunt focussen.

Wat hypnose in dit programma inhoudt, is dat je met je ogen gesloten op een stoel zit of op bed ligt. In deze staat ben je heel erg gefocust op de stem van de audio en raak je helemaal ontspannen. Zó ontspannen, dat jouw onbewuste de veranderingen kan maken die nodig zijn voor een blijvende verandering van je leefstijl. Zodat je slank wordt en blijft de rest van je leven!

online virtuele maagband vrouw die ontspannen op een stoel zit

Hoe werkt het online virtuele maagband programma?

Dit programma betrekt het verantwoordelijke deel van je brein in het proces om af te slanken. Zodat je eens en voor altijd die knop om kunt gaan zetten en het bezig zijn met eten naar de achtergrond verdwijnt. Waardoor het opeens heel eenvoudig wordt om af te slanken en je bepaalde emoties kunt loslaten.

Wanneer je overgewicht hebt, heeft dit een dieperliggende oorzaak. Het overgewicht is dus niet zelf het probleem, maar een symptoom van een dieperliggend probleem. Jouw onbewuste is voor 70% verantwoordelijk voor het gedrag en de emoties die je voelt. Dit programma is er op gericht om jouw onderbewuste over te halen het anders aan te pakken. Wanneer afvallen ineens vanzelf gaat!

De verschillende onderdelen van het online virtuele maagband programma

1. Voorbereiding

Het programma start met een voorbereiding van minimaal 5 dagen waarin je luistert naar een voorbereidende hypnose audio. De voorbereiding is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat dit programma voor jou ook gaat werken. Het totale programma kent verschillende hypnose audio sessies en de voorbereidende audio is om je te laten wennen aan de stem van Bianca die het programma ontwikkeld heeft.

Verder werk je in de voorbereiding aan het uitwerken van je doel. Jouw brein werkt namelijk op doelstellingen. Je begint met het zetten van de juiste intentie en noteert dit in een schrift wat je hier speciaal voor hebt gekocht. Je maakt met jezelf de afspraak dat je na het programma slanker, fitter en gezonder bent.

online virtuele maagband intentie opschrijven in schrift

2. Opdrachten door middel van wetenschappelijk bewezen technieken

Tijdens het programma krijg je diverse opdrachten en wordt er gebruik gemaakt van wetenschappelijk bewezen technieken. Deze opdrachten zijn er om jouw onderbewuste te ondersteunen. Zodat je die veranderingen kunt gaan maken op het gebied van je eetgedrag, gewoontes en gedachten over jezelf. Zodat de bron van je overgewicht wordt aangepakt bij de oorzaak!

En dan gaat jouw onderbewuste inzien wat je bewuste al zo lang voor ogen heeft: een slankere, fittere en gezondere versie van jouzelf! Want niet alleen verandert je gedrag ten opzichte van eten, ook de overmatige behoefte aan suikers die je voorheen had. En jij kunt gewoon mee blijven eten met het gezin!

3. Volledige begeleiding 5 maanden lang

Het programma bestaat uit verschillende korte video’s, veel informatie, verschillende opdrachten, diverse tips en een aantal audio hypnotherapie sessies. De audio sessies hebben ieder een ander thema. Zodat je uiteindelijk op onbewust niveau de verandering gaat maken en je voor altijd verlost raakt van je overgewicht.

De sessies kun je heerlijk in je eigen vertrouwde omgeving beluisteren, zittend op de bank in de woonkamer of liggend op je bed. Wanneer je de sessies beluisterd, komt jouw brein in een diepe staat van ontspanning. Dit is de staat die vergelijkbaar is wanneer je tussen waken en slapen inzit. In deze staat gaat de deur open naar jouw onderbewuste.

Want jouw gewoontes, patronen, normen, waarden, overtuigingen, gevoelens en emoties komen vanuit jouw onderbewuste. Wanneer je deze patronen er met wortel en al uittrekt en zorgt voor nieuwe (positieve) patronen, zul je deze keer succesvoller zijn dan ooit! En kun je blijvend afslanken en slank blijven voor de rest van je leven.

Wat zijn de voordelen van een online virtuele maagband?

Wat zijn de voordelen van een online virtuele maagband, in vergelijking met een operatieve ingreep?

 • Er is geen chirurgische ingreep voor nodig. Hierdoor heb je geen last van de complicaties die een operatie met zich meebrengt (zoals wondpijn en de narcose).
 • De online virtuele maagband is veel goedkoper dan de chirurgische ingreep.
 • Het online programma brengt een permanente verandering teweeg, waardoor je slank blijft.
 • Je krijgt 5 maanden lang volledige begeleiding.
 • Er wordt gewerkt aan je patronen op onbewust niveau, waardoor je motivatie ook onbewust wordt om je doel te bereiken.
 • Je merkt een natuurlijk verlangen op om je lichaam dagelijks te bewegen.
 • Je merkt dat je als vanzelf kiest voor voedzaam en gezonde voeding.
 • Je kunt eten waar je zin in hebt, je hoeft jezelf niets te onthouden.
 • Je eet met het gezin mee, zonder apart voor jezelf te hoeven koken.
 • Je kunt met gemak ongezonde tussendoortjes laten staan.
 • Je valt stabiel en verantwoord af op een gezonde manier.
 • Je leert te luisteren naar de signalen van je lichaam, die je vertellen wanneer je voldaan bent. Hierdoor ervaar je sneller een voldaan gevoel.
 • Je stopt met eten wanneer je voldaan bent, in plaats van wanneer je (prop)vol zit.
 • Je wordt vele malen energieker en fitter.
 • Vreetbuien zijn verleden tijd.
 • Je krijgt een positief zelfbeeld en kunt vol trots in de spiegel kijken naar de nieuwe jij!

Tijdelijke aanbieding online virtuele maagband programma

complete online afslank programma virtuele maagband

Dé manier om vanzelf af te vallen en slank te blijven

Dit programma is een levensveranderend programma:

 • Nooit meer op dieet;
 • Onbewust worden de patronen doorbroken die afvallen eerder onmogelijk maakten;
 • Afvallen gaat vanzelf, zonder dat je hiermee bezig bent;
 • Naast slank word je blij en gezond;
 • Je wordt fitter en energieker waardoor je niet meer hijgend de trap op hoeft;
 • Je krijgt de controle terug over wat je eet;
 • Je voelt je goed over jezelf en dat straal je uit!

SPECIALE kortingsactie: CentimetersKwijt.nl heeft van Yvonne van Brein-Power een buitengewone kortingscode gekregen van € 150! Vul de kortingscode Koopnu150YT in bij het afrekenen en ontvang maar liefst € 150 korting.

Klik HIER om blijvend af te vallen en slank te blijven de rest van je leven!
Chantal Duyvesteijn
Ik help mensen bij het vinden van de juiste weg naar een gezonde levensstijl. Ik ben van mening dat dit eenvoudig moet zijn en wil orde creëren in de chaos van (vaak tegenstrijdige) informatie. Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *