Blijvend afvallen, word slank voor de rest van je leven!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
blijvend afvallen linksboven

Blijvend afvallen en de rest van je leven slank blijven. Zonder dat het aanvoelt als een strijd. Mee eten met het gezin, af en toe kunnen genieten van een wijntje en zelfs een stukje taart. Ervoor kiezen om te eten wat jij wilt en tóch afvallen. Omdat jij automatisch gezonde keuzes maakt. Zonder dat het je moeite kost. Hoe doe je dat toch?

De dieet industrie is hier handig ingesprongen op mensen die willen afvallen. Er zijn talloze diëten waarbij je in een korte periode kunt gewicht kunt verliezen. Koolhydraatarm, Keto, Paleo, Atkins, de lijst is eindeloos. Maar vervolgens blijkt maar 9% van alle mensen die met een dieet start deze levensstijl voort te kunnen zetten.

Wanneer je blijvend wilt afvallen is het belangrijk om nieuwe en gezonde gewoontes aan te leren en deze te integreren in je leefstijl. Zodat het niet aanvoelt als een dieet en je het ook kunt volhouden. Voor de rest van je leven. Zodat je voor altijd slank blijft! En je volgend jaar niet weer de nieuwste dieetrage hoeft uit te proberen…

Waar het op spaak loopt, zijn de gewoontes die je hebt aangeleerd in het verleden en het terugvallen in deze oude patronen. Om te begrijpen hoe je deze gewoontes kunt afleren, zodat je blijvend kunt afvallen, ga ik in dit artikel in op hoe ons gedrag werkt aan de hand van ons bewustzijn en onbewustzijn.

Bewustzijn

Van al ons gedrag, al ons doen en laten, is slechts 5% bewust. Mensen denken dat het bewustzijn ontzettend belangrijk is, nog veel belangrijker dan ons onbewuste.⁠ Want ja, ons bewustzijn stelt ons in staat om rationeel na te denken. Een moeilijke beslissing nemen we door er heel goed (en bewust) over na te denken. ⁠

blijvend afvallen nadenken over bewuste keuzes


⁠Maar is ons bewuste wel zo belangrijk, als het slechts 5% van ons gedrag bewust is? Wanneer je slaapt, wordt je bewustzijn zelfs volledig uitgeschakeld. ⁠
Ab Dijksterhuis, hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen, kwam in zijn boek Het slimme Onbewuste tot de conclusie dat bij ons gedrag het bewustzijn geen enkele rol speelt.⁠

De kracht van ons onderbewuste wordt onderschat en de kracht van ons bewuste wordt overschat. En dat is eigenlijk wel heel logisch. Want bij alles wat we doen, hoeven we immers niet na te denken.⁠ Je hoeft niet na te denken over de lichamelijke processen zoals hoe je ademhaalt, hoe het bloed door je aderen stroomt en hoe je eten wordt verteerd. Maar je hoeft ook niet na te denken hoe je auto rijdt, fietst of telefoneert.

Bewust afvallen op basis van wilskracht

Hoe bewust je je ook bent van gezonde voeding, beweging, sporten, afvallen en ga zo maar door, levert dit een behoorlijke portie wilskracht op. Daarom is afvallen op zich niet moeilijk, wanneer je de 85 tips uit mijn gratis E-book opvolgt. Het lukte mij met deze tips om binnen 9 weken vrij eenvoudig 9 kilo af te vallen.

Alleen je bewustzijn kan en wil van alles, maar de échte kracht zit in je onbewuste. Wanneer je blijvend wilt afvallen en de rest van je leven slank wilt blijven, is het vanaf nu tijd om je onbewuste het werk te laten doen. Zodat afvallen vanzelf gaat.

Onbewustzijn

Van al ons gedrag, van al ons doen en laten, gebeurt 95% automatisch. Zonder dat we hierbij (bewust) hoeven na te denken. Het gebeurt gewoon. Vroeger heb je dingen geleerd. Je hebt bijvoorbeeld leren lopen, praten, eten, fietsen en auto rijden. Bij al deze dingen hoef je nu niet meer na te denken.

Toen we het gedrag aanleerde, zijn in onze hersenen neurale paden aangelegd. We hebben op 1 fiets leren fietsen, maar nu maakt het niet meer uit op welke fiets je rijdt. Of in welke auto je rijdt. Je kunt nu fietsen op elke fiets en rijden in elke auto. Dit proces heet generaliseren.

Aangeleerde eetgewoontes

Zo hebben we vroeger als kind ook geleerd om te eten. Onze ouders hebben ons met de beste bedoelingen opgevoed, volgens hun normen en waarden en waarvan men geloofde dat dat het beste voor ons was. Zo is mij bijvoorbeeld aangeleerd mijn bord leeg te eten. Eerst een boterham met hartig te eten en dan een boterham met zoet.

En die boterham met zoet, daar had je trek in. Dus die ging sowieso op, ook al had je misschien al wel genoeg gegeten. Dat bord met avondeten ging leeg, ook al had je misschien al wel genoeg gegeten. En negeerde je hierbij de signalen van je lichaam dat je voldaan was, want je ouders vertelde je wat anders te doen.

Wie geeft zijn kind niet eens een snoepje wanneer hij of zij gevallen is om het te troosten? Kind blij en jij blij, een prima oplossing voor dat moment. Maar zo grijpen we op latere leeftijd ook naar voedsel om onszelf te troosten. Zo hebben we dus bepaalde gewoontes aangeleerd gekregen.

Hierbij werd voorbij gegaan aan de signalen van je lichaam. Want wanneer je voldaan bent, hoef je niet meer te eten. Vaak stoppen we pas wanneer we vol zitten. En vol is heel wat anders dan voldaan, wanneer je vol zit heb je teveel gegeten.

Het doorbreken van patronen

Zo zijn er patronen in je onbewuste geprogrammeerd voor de rest van je leven. Jouw onbewuste associeert deze patronen met je mentaal goed voelen. Inmiddels weet je bewust wel beter. Je eet om te leven, je leeft niet om te eten.

Het is heel moeilijk om een aangeleerde eetgewoonte weer af te leren, dat kun je simpelweg niet zelf doen. Deze gewoontes zijn als onkruid. Bewust kun je de gewoontes aanpakken en zul je het onkruid kort kunnen wieden. Onbewust kun je de gewoontes er met wortel en al uittrekken, zodat ze nooit meer terugkomen. Op die manier kun je blijvend afvallen.

Blijvend afvallen en slank blijven voor de rest van je leven!

Weet dat alles wat je nodig hebt om af te vallen, al in jou aanwezig is. Je hoeft het alleen maar te activeren. Hoe je dit doet? Door middel van het plaatsen van een virtuele maagband onder hypnose. Want dit is dé manier om jouw bewuste en onbewuste voor 100% te laten meewerken om jouw leefstijl aan te gaan passen, zodat je voor de rest van je leven slank wordt en slank blijft!

Dat betekent dat jij gaat afvallen, zonder dat jouw focus daar ligt. Zonder dat je bezig bent met calorieën tellen. Als jij zin hebt in aardappelen of rijst, dan eet je dat gewoon. Als jij zin hebt in chocola, dan neem je dat gewoon. Maar je zult merken dat de behoefte verdwijnt om je vol te vreten.

Jij gaat automatisch gezonder eten, je wilt ook gezonder eten. Je wilt goed voor je lichaam en geest zorgen, dit zorgt ervoor dat je als vanzelf gezonde keuzes maakt. Je eet totdat je voldaan bent, wanneer je voldaan bent laat je de rest gewoon staan zonder dat het moeite kost.

Wat is hypnose?

Hypnose is vergelijkbaar met wanneer je aan het dagdromen bent, je bent volledig gefocust en in diepe ontspanning. In deze diepe ontspanning kan er met jouw onbewuste worden gecommuniceerd, zonder dat je kritisch denken de overhand neemt. En wordt het aanleren van nieuwe gewoontes een fluitje van een cent!

De kracht die in jouw onbewuste verborgen zit, wordt vrijgelaten en je zult versteld staan van deze kracht! Want alles wat je nodig hebt om af te slanken, zit al in jou.

Tijdelijke aanbieding waarmee jij een transformatie gaat maken!

Virtuele Maagband Hypnose Afslank Programma

Dé manier om vanzelf af te vallen en slank te blijven

Dit programma is een levensveranderend programma:

  • Nooit meer op dieet;
  • Onbewust worden de patronen doorbroken die afvallen eerder onmogelijk maakten;
  • Afvallen gaat vanzelf, zonder dat je hiermee bezig bent;
  • Naast slank word je blij en gezond;
  • Je wordt fitter en energieker waardoor je niet meer hijgend de trap op hoeft;
  • Je krijgt de controle terug over wat je eet;
  • Je voelt je goed over jezelf en dat straal je uit!

SPECIALE kortingsactie: CentimetersKwijt.nl heeft van Yvonne van Brein-Power een buitengewone kortingscode gekregen van € 150! Vul de kortingscode Koopnu150YT in bij het afrekenen en ontvang maar liefst € 150 korting.

Klik HIER om blijvend af te vallen en slank te blijven de rest van je leven!
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Zorg dat je bewuste en onbewuste op 1 lijn komen te liggen door middel van (zelf)hypnose. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten! Met deze tips ben ik zelf 11 kilo afgevallen.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *