Afvallen met hypnose, hoe werkt dit precies?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Wil je graag van je overtollige kilo’s afkomen? Wil je uiteindelijk jouw streefgewicht gaan behalen? En ben je bereid om hiervoor zeer gericht aan de slag te gaan? Dan heb je hiervoor tegenwoordig de keus uit tal van diëten. Sommige diëten richten zich op specifieke voedingsmiddelen, terwijl je bij andere diëten juist zo min mogelijk koolhydraten binnen moet krijgen.

Met een dergelijk dieet kun je gewicht kwijt raken. De ervaring leert alleen dat een dieet op de lange termijn niet werkt. In de afgelopen jaren zijn meerdere alternatieve afvalmogelijkheden ontwikkeld, waar het afvallen met hypnose één van de voorbeelden van is.

Wat is afvallen met hypnose precies? Hoe werkt afvallen met hypnose? En hoeveel kilo kun je kwijtraken met behulp van afvallen met hypnose? De antwoorden op die vragen vind je in dit blogartikel.

Bovendien vind je in dit blogartikel een handige verwijzing naar een handig online product waarmee je direct af kunt vallen met behulp van hypnose. Juist door dat online product werd mijn interesse gewekt om deze afslankmogelijkheid uit te proberen en mijn bevindingen met jou te delen.

Wat is hypnose precies?

Heb je wel eens een slechte film gekeken waarin hypnose voorkwam? Dan denk je bij hypnose ongetwijfeld direct aan het heen en weer bewegen van een ketting met een hanger voor je ogen. Als je de ketting met je ogen volgt, zou je in een diepe hypnose belanden.

Het is niet voor niets dat ik dit omschrijf als een ‘slechte’ film, aangezien dit niet is waar het bij hypnose om draait. Je kunt hypnose eigenlijk vergelijken met het moment voordat je in een diepe slaap valt. Je bent dan al een beetje in een roes, waardoor je een gevoel van ontspanning ervaart.

Dat gevoel van ontspanning kun je ook gaan gebruiken voor jouw afslankproces. Tijdens dit proces is het onwijs belangrijk om een doel op te stellen, waarna je gericht toe kunt werken naar het behalen van het doel. Als je met hypnose aan de slag gaat, kun je dit doel makkelijker gaan behalen.

Dat is althans de ervaring van veel mensen die met hypnose aan de slag zijn gegaan. Als je met hypnose aan de slag gaat, kun je niet alleen het afslankproces bespoedigen. Nee, ook als je andere doelen in jouw leven gesteld hebt, kun je met hypnose aan de slag gaan.

Door de slechte films is eigenlijk ten onrechte een foutief beeld geschetst van hypnose; met dit artikel wil ik je graag duidelijk maken dat je met hypnose juist tal van dingen kunt gaan bereiken.

Hoe werkt afvallen met hypnose precies?

Als je van de overtollige kilo’s af wilt komen, bestaat het algemene beeld wat men heeft over afvallen uit een combinatie van gezond eten en voldoende beweging. Door voldoende te bewegen op een nuchtere maag, weet je de vetverbranding in jouw lichaam te stimuleren. Uiteindelijk gaat die vetverbranding ervoor zorgen dat je sneller jouw overtollige kilo’s kwijt gaat raken. Lees hier meer over in deze blog.

Belangrijk is echter dat je zelf de regie gaat nemen, door je volledig te richten op het aanleren van nieuwe en gezonde gewoontes. Het afleren van oude gewoontes gaat niet zonder slag of stoot, omdat een slechte gewoonte gedrag is wat je onbewust vertoont. Wanneer je je hier niet bewust van bent, wordt het lastig om op een snelle en verantwoorde manier af te vallen.

Onbewust gedrag speelt dus een zeer grote rol in jouw afslankproces. Wist je dat 95% van onze gedachten onbewust is? Dat is het ook niet zo gek dat het lastig is om oude gewoontes af te leren. Lies hier meer over in deze blog.

Maar, hoe kun je nou de aandacht volledig houden op het jouw afslankproces? Eén van de mogelijkheden die je daarvoor hebt, is om met hypnose aan de slag te gaan. Dankzij hypnose kun je namelijk je onbewuste als het ware bereiken en nieuwe gezonde gewoontes in je onbewuste ‘programmeren’. Hierdoor ga je uiteindelijk veel bewuster om met jouw afslankproces.

Als je met hypnose aan de slag gaat, weet je dus jouw onbewuste te beïnvloeden. Juist daardoor ben je in staat om de gewenste resultaten te gaan behalen. Heb je jouw onbewuste niet op orde? Dan zal het jou gaan tegenwerken en lukt het ook niet om op de gewenste manier alle kilo’s kwijt te raken.

Vereenvoudiging en automatisering

Met hypnose kun je eigenlijk het afslankproces voor jezelf vereenvoudigen. Je legt de focus op het aanleren van nieuwe en gezonde gewoontes, waardoor het afslankproces eigenlijk natuurlijk aan gaat voelen. Je bent op een automatische manier met het afslankproces bezig, terwijl je hier zelf eigenlijk niks voor hoeft te doen. Je fungeert eigenlijk op de automatische piloot en juist dat is te danken aan hypnose.

Het is niet zo dat je met hypnose direct binnen één week 5 kilo kwijt zal raken. Nee, in plaats daarvan richt je met hypnose juist jouw pijlen op de lange termijn. Je wilt ook volgend jaar nog steeds op gewicht zijn. Op de lange termijn weet je het afslankproces te vereenvoudigen, waardoor je uiteindelijk je gestelde doelen gaat behalen.

Hypnose in combinatie met een virtuele maagband

Wil je meer dan 20 kilo afvallen en heb je echt al van alles geprobeerd zonder blijvend resultaat? Wil je er nu echt iets aan gaan doen? Dan kun je een operatieve ingreep overwegen; op die manier kun je een maagband laten plaatsen. Dankzij een maagband heeft jouw maag minder ruimte voor voedingsmiddelen. Je kunt alleen nog maar kleine porties eten. Juist dat gaat ervoor zorgen dat je veel overtollige kilo’s kwijt kunt raken.

Het lastige is alleen dat je hiervoor een operatieve ingreep nodig hebt, wat natuurlijk de nodige risico’s en ongemakken met zich mee brengt. Veel mensen zitten daar niet op te wachten, waardoor de zogeheten virtuele maagband zeer populair geworden is. Graag laat ik je ook kennis maken met een virtuele maagband, aangezien deze maagband hand in hand gaat met hypnotherapie.

Een virtuele maagband is een maagband die je onder hypnose laat plaatsen bij jezelf. Eigenlijk wordt er niks in jouw lichaam geplaatst, maar je onderbewuste krijgt wel het gevoel dat je een maagband geplaatst krijgt. Dat komt door het feit dat de virtuele maagband onder hypnose gezet wordt; je bent dan in staat om jouw onderbewuste aan te sturen en te beïnvloeden.

Deze virtuele maagband kan dus alleen onder hypnose aangebracht worden. Na een aantal sessies heeft jouw lichaam het idee dat er echt een maagband geplaatst is. Dit betekent dat je vanaf dat moment een stuk sneller vol zit en daardoor minder behoefte aan eten hebt. Op deze manier kun je dankzij hypnose flink wat kilo’s afvallen.

In de afgelopen jaren is de virtuele maagband vrij populair geworden. Enerzijds komt dit door de sublieme werking en anderzijds door de lage drempel. Het laten plaatsen van een echte maagband is immers een flinke ingreep en brengt dus ook een flinke drempel met zich mee. Bij het plaatsen van een virtuele maagband is daar geen sprake van, aangezien er in feite dus niks tastbaars geplaatst wordt.

Al 1.750 anderen volgden dit traject waarmee ze 6-40 kilo afvielen. Klik hier voor meer info.

Is een virtuele maagband voor iedereen geschikt?

Is het nou zo dat iedereen met een virtuele maagband af kan vallen? Nee, dat is zeker niet zo. Zo heeft onderzoek uitgewezen dat je wel echt open moet staan voor het plaatsen van een virtuele maagband én voor het ondergaan van een hypnose.

Daarnaast speelt ook de BMI nog een belangrijke rol. Meerdere instituten geven aan dat jouw BMI minstens 30 moet zijn. Heb je een lager BMI? Dan is de virtuele maagband in de basis niet voor jou geschikt, maar kun je uiteraard wel met hypnose aan de slag gaan. Dankzij hypnose kun je alsnog jouw onderbewuste prikkelen, waardoor je de gestelde doelen makkelijker kunt gaan behalen.

Hoe kun je met hypnose aan de slag gaan?

Klinkt het verhaal van afvallen met hypnose bij jou als muziek in de oren? Dan is het goed om te weten dat je op twee verschillende manieren met hypnose aan de slag kunt gaan. Je kunt er enerzijds voor kiezen om zelf thuis met hypnose aan de slag te gaan. Hierbij is het wel belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent én dat je een goede cursus gaat volgen. Daarover informeer ik je graag nader aan het einde van dit artikel.

Een andere mogelijkheid die je hebt, is om langs te gaan bij een hypnotherapeut. Een hypnotherapeut is iemand die je onder hypnose kan brengen, waarna dus bijvoorbeeld de virtuele maagband geplaatst kan worden. Hiervoor zijn minimaal 3 sessies benodigd. Overigens is het ook mogelijk dat de sessies online, bijvoorbeeld via Zoom, gedaan worden.

Afvallen met een cursus zelfhypnose

Is het jouw grote droom om eindelijk van de overtollige kilo’s af te komen? Heb je al tal van diëten uitgeprobeerd zonder daarbij het gewenste resultaat te behalen? En ben je het eigenlijk een beetje zat? Dan is het interessant om met zelfhypnose aan de slag te gaan. Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, kun je immers een hoop met hypnose gaan bereiken.

Graag wil ik je daarvoor wijzen op de cursus zelfhypnose. Met deze cursus ga je alles leren wat met zelfhypnose te maken heeft. Zo leer je wat dit precies inhoudt en hoe je jezelf onder hypnose kunt brengen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een comfortabele zitstoel of bank in een rustige omgeving waar je niet wordt gestoord.

Dankzij deze cursus zul je ook nog eens de gestelde doelen makkelijker gaan behalen. Zo is het bijvoorbeeld wél opeens mogelijk dat je jouw streefgewicht gaat behalen. Wil je dat graag? Dan is de cursus zelfhypnose absoluut aan te raden! Veel succes en plezier met het volgen van deze cursus.

Wil je liever eerst wat meer te weten komen over wat een cursus zelfhypnose inhoudt en waar dit allemaal uit bestaat? Klik dan hier.

Zelfhypnose Systeem 2.0

Wil jij aan de slag met een methode waarmee je je afslankproces kunt vereenvoudigen en automatiseren?

Een bewezen methode die werkt, waarmee je eenvoudig je doelen zult behalen. Je kunt jezelf niet alleen doelen voor een streefgewicht stellen, alle doelen die je in het leven wilt halen zijn mogelijk.

De cursus biedt ook uitkomst wanneer je:

  • Meer zelfvertrouwen wilt;
  • Wilt leren omgaan met kritiek;
  • Emoties wilt leren loslaten;
  • Nare gebeurtenissen uit het verleden wilt aanpakken;
  • Examenvrees, vliegangst of bijvoorbeeld hoogtevrees hebt.

De mogelijkheden met deze cursus zijn eindeloos!

JA! Ik ga hiermee aan de slag en klik hier voor de SPECIALE kortingspagina!
Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *