Met welk dieet is Adele zoveel afgevallen?

Investeer tijd en geld en val net zoveel af als Adele!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Adele, de zangeres van wereld formaat, was ooit letterlijk van formaat. Tegenwoordig herken je haar bijna niet meer terug. Ze heeft een enorme transformatie ondergaan door enorm af te vallen. Met welk dieet is Adele zoveel afgevallen?

Als zij het kan, kan iedereen het! Op een dag was ik mijn overgewicht helemaal spuugzat. Ik besloot te zoeken naar het wonder-dieet waar Adele zoveel mee is afgevallen.

Als vollere vrouw vond ik haar ook prachtig. Maar wauw, wat een prestatie heeft Adele geleverd! Ze schijnt wel 35 kilo te zijn afgevallen en dat is te zien ook.

In dit artikel beschrijf ik op een compacte manier wat het dieet precies inhoudt en of het als wonder-dieet kan worden beschouwd. Voordat je verder leest, het dieet is erg tijdrovend en je mag je portemonnee trekken. Dus je kunt alvast je conclusies trekken. 😉

Eiwitten die je stofwisseling stimuleren

Adele heeft als wereldster natuurlijk een personal trainer die haar begeleidt. Haar personal trainer, Pete Geracimo, zou haar het speciale dieet hebben aanbevolen. De basis van dit dieet bestaat uit bepaalde eiwitten die je stofwisseling stimuleren.

Naast dat deze eiwitten de stofwisseling stimuleren, helpen de eiwitten ook bij het verbranden van (overtollig) vet, het versterken van je spieren en werken ze ontstekingsremmend. Deze eiwitten worden ook wel sirtuïnes genoemd.

Voedingsmiddelen die sirtuïnes bevatten, zijn bijvoorbeeld: boerenkool, groene appels, groene thee, rucola, aardbeien, blauwe bessen, donkere chocolade (>85% cacao), rode ui, selderij, peterselie, koffie, medjoul dadels, rode wijn en walnoten.

Het klonk voor mij als een super dieet! Razendsnel afvallen en ondertussen wijn drinken, chocola eten en koffie drinken! Zoals je misschien wel kunt voelen aankomen, is het niet zo makkelijk als het lijkt…

Met welk dieet is Adele dan zoveel afgevallen?

Het dieet waarmee Adele naar verluidt wel 35 kilo is afgevallen, heet het ‘sirtfood‘ dieet. Het is meer dan even wat bepaalde voedingsmiddelen die sirtuïnes bevatten eten en daarmee snel afvallen. Het bestaat namelijk uit 2 fasen.

Fase 1 van het sirtfood dieet

De eerste fase is gelijk ook meteen de moeilijkste fase. De eerste 3 dagen mag je namelijk maar 1.000 calorieën per dag eten. Dit is de helft van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid volgens het voedingscentrum. De volgende 4 dagen mag je wat meer calorieën per dag eten, namelijk 1.500.

Tijdens de eerste 3 dagen eet je één grote maaltijd volgens de sirtfood principes uit een speciaal receptenboek. Tijdens de volgende 4 dagen eet je twee maaltijden uit dit receptenboek. En nu komt het, je combineert deze maaltijden namelijk met speciale groene sappen.

Met het sirtfood dieet is adele afgevallen waarbij je in de eerste fase smoothies drinkt

Tijdens de eerste 3 dagen drink je 3 van deze speciale groene sappen en de volgende 4 dagen drink je er 2. De groene sappen bestaan uit onder andere boerenkool, rucola, peterselie, groene appel, lavasblaadjes en matcha.

Voor het bereiden van deze sappen heb je een sapcentrifuge nodige, een blender is hier niet geschikt voor. Hier begon ik mijn motivatie voor dit dieet kwijt te raken. Je hebt speciale ingrediënten nodig en samen met de sapcentrifuge maakt het dit een prijzig dieet.

Fase 2 van het sirtfood dieet

Ben je de eerste fase heelhuids doorgekomen, is de tweede fase gelukkig veel minder streng. Je hoeft je dan niet meer aan een bepaalde caloriegrens te houden. Je moet nog wel 2 weken dagelijks een groene sap drinken, naast 3 speciale sirtfood maaltijden uit het sirtfood receptenboek.

De tweede fase beslaat dus 2 weken en samen met de eerste fase kom je uit op 3 weken.

Hoe ga je verder na fase 1 en 2

Na fase 1 en 2 hoef je alleen nog maar veel voeding aan je menu toe te voegen die sirtuïnes bevatten. Eventueel kun je fase 1 en 2 meerdere keren herhalen totdat je het gewenste gewicht hebt bereikt.

En dan kun je net als Adele misschien wel super veel afvallen en dingen aan jezelf ontdekken die je eerder nooit waren opgevallen. 😉

Gratis tips wanneer je snel kunt afvallen zonder dieet

Ik betwijfel de werking van het dieet niet, maar persoonlijk leek het mij teveel gedoe en vond ik het te duur. En dat is maar goed ook, want inmiddels ben ik zelf in 3 maanden tijd 9 kilo afgevallen en ben ik 40 centimeters kwijt!

Hiervoor heb ik geen speciaal dieet gevolgd, omdat ik van mening ben dat een dieet alleen werkt voor de korte termijn. Ik heb daarom een gratis E-book geschreven met 85 super waardevolle tips.

Klik op onderstaande knop om het E-book te ontvangen! Had ik al verteld dat het helemaal gratis is? 😉

Chantal Duyvesteijn
Het aanpassen van je voeding is slechts een onderdeel om af te vallen en je centimeters kwijt te raken. Ik heb een gratis E-book geschreven waarin ik 85 super waardevolle tips met je deel om af te vallen zonder dieet en op gewicht te blijven. De tips uit dit boek zorgen er niet alleen voor dat je kunt afvallen, maar ook dat je beter gaat slapen, dat je veel meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *